Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Delux Box 160x200 cm

Før 16.495 kr

Nu kun 7.495 kr

 • Dansk design og håndværk
 • Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 50 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Signatur Delux Box 160x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før 16.495 kr

Nu kun 7.495 kr

Signatur Delux Box 160x200 cm
Signatur Delux Box 160x200 cm

På lager

Beskrivelse

Hvorfor vælge lige præcis denne seng?

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. 9 cm Delux topmadras, ben og levering til kantstenen
 • To lag fjeder for at øge komforten. Nederste lag med bonell fjedre og øverste lag med pocketfjedre.
 • 15års garanti på ramme og fjedre brud. 

Fås yderligere i alle størrelser fra 80x200 til 180x210 – Specielmål kan fremstilles ved nærmere aftale, kontakt os for nærmere info. 

Er du på udkig efter en seng af høj kvalitet, som er solid, robust, kan holde i mange år og er fornem til prisen? Med vores NORHLAND - Signatur Delux Box får du en rigtig god kvalitetsseng, der er produceret på en dansk fabrik, hvor kvalitetssikring er en forankret del af den daglige arbejdsproces. Denne model henvender sig til kræsne købere, der gerne vil have rigtig meget værdi for relativt små penge. Ønsker man en seng, der er simpel af udseende og let at gå til, hvor der kun skal monteres ben, er det et glimrende valg. Det er en alsidig og komplet kvalitetsseng, som opfylder langt de fleste mennesker behov og præferencer.

Eksklusiv boksmadras i simpelt design
NORHLAND - Signatur Delux Box er en relativt simpel boxmadras, men dog alligevel kompleks, når vi bevæger os ned i selve kernen af madrassen. Her får du en seng, der er udstyret med to lag fjedre. Det er nederste lag er Bonell-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen - og øverst har den et lag pocketfjedre med 5 zoner, som bl.a. hjælper til at stabilisere kroppen de steder, hvor man ellers vil synke langt ned - særligt ved skulder og hofte. Den fås i medium eller fast hårdhed, og hvad du skal vælge her, afhænger meget af din vægt.

Over fjedrene har vi et lag skum, der er fremstillet af polyether, som er pakket ind i en tyk tekstil - og ovenpå har vi en ventilerende latex eller wonderpur topmadras med betræk af naturligt bambus, på hele 9 cm. Hele boxen er bygget af en solid træramme, som kommer med 15 års garanti på rammebrud. Det sammen gør sig gældende for fjedrene.


Vælg en topmadras, der passer til dine behov
Der er mange, der er af den overbevisning, at selve sengen udgør den totale oplevelse af, hvad en god seng er. God søvn kommer ikke alene af sengen, da topmadrassen har rigtig stor effekt på din søvnkvalitet, og hvordan du opfatter din seng. Med en Signatur Delux Box får du en fantastisk liggekomfort idet sengen kommer med en ventilerende latex eller wonderpur topmadras med betræk af naturligt bambus, på hele 9 cm. 

Fås i alle størrelser
Med denne Signatur Delux Box investerer du i en lækker seng, der sikrer dig god nattesøvn de næste mange år. Det er en budgetvenlig seng, som lever op til langt de flestes forventninger. Har du brug for en konventionel seng, der er simpel og ikke er spækket med alle mulige funktioner, får du her et stærkt produkt, som bidrager til optimal liggeposition og dermed bedre søvn og livskvalitet. 

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 50 cm. total (19 cm. ben, 23 cm. madras, 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 160 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocket/multipocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras 8 cm i latex eller wonderpur
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere