Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Delux Elevation 140x200 cm

21.595 kr

 • Dansk design og håndværk
 • OKIMAT motor - Høj kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening
 • Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 57 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Signatur Delux Elevation 140x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

21.595 kr

Signatur Delux Elevation 140x200 cm
Signatur Delux Elevation 140x200 cm

På lager

Beskrivelse

Leder du efter en top moderne elevationsseng? Så er Signatur Delux Elevation et rigtig godt bud på drømmesengen. Selvom den ligger til en overkommelig pris, er der ikke gået på kompromis med hverken liggekomfort eller kvalitet.

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. 8 cm latex eller wonderpur Delux topmadras, ben og levering til kantstenen
 • Vendbar springmadras med pocketfjedre af høj kvalitet, som er pakket ind i ventilerende kvalitetsskum for optimal komfort.
 • Der er 28 lameller, hvoraf de midterste lameller er justerbare.
 • 5 års fuld garanti på motor.
 • 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.


Signatur Delux Signatur findes i alle standard størrelser fra 80x200 til 180x210.

Hvis du er på jagt efter en seng med en god liggekomfort og et utal af muligheder, kommer du ikke udenom denne lækre elevationsseng. Signatur Delux Elevationsseng er en af vores mest sælgende elevationssenge inden for Norhland-serien, som tilbyder al den komfort og fleksibilitet, du overhovedet kan forestille dig. Det er en elegant og stilren seng, hvor der er tænkt over alle detaljer og materialerne er nøje udvalgt. Modellen er danskproduceret, som er produceret under ordnede forhold.

Er du igang med at undersøge markedet for at finde den perfekte seng? Med Signatur Delux Elevation vil opleve den luksus selv at kunne indstille sengen er dine ønsker. Hvis du ønsker at se TV eller læse en bog, eller har et behov for at hæve fodende når du sover, så er Signatur Delux Elevation et rigtig godt valg af seng.

Elevationsseng med uovertruffen komfort
Signatur Delux Elevation er bygget op på den måde, at den har en springmadras med pocketfjedre i 5 zoner med skulder- og hoftezoner til, at give maksimal trykaflastning de steder, hvor der er ekstra pres på madrassen. Pocketfjedrene er dem der bestemmer hvor fast madrassen er. Den fås i medium, fast eller ekstra fast fasthed. I forhold til hvilken fasthed du skal vælge, henviser vi til vores guide omkring valg af fasthed, som du finder nederst på vores hjemmeside.

Øverst i madrassen har vi et lag skum, som er pakket ind i en tyk tekstil, der er utrolig slidstærkt. Denne model er udstyret med en trådløst, OKIMAT motor, som er noget af det absolut ypperste inden for motorer og teknik til elevationssenge. Yderst støjsvag og driftssikker.

Delux topmadras
Signatur Delux Elevation kommer også med en 8 cm topmadras i Latex eller Wonderpur sikrer en dejlige og behagelig liggekomfort. Delux topmadrassen er trenset, hvilket bevare den gode kvalitet og pasformen i topmadrassen. Delux topmadrassen er hele 8 cm, og giver en god støtte og trykaflastning, så du er garanteret en god nattesøvn.

Maksimal fleksibilitet og velvære
Leder du efter en seng der er mere end "blot" en seng? Så er Signatur Delux Elevation et rigtig godt bud på en god kvalitetsseng. Du får al den fleksibilitet du kan drømme om, idet du både kan justere fod- og hovedenden. På den måde kan du indstille sengen til præcis den position der passer dig. Læs en god bog, få morgenmad på sengen eller se en god film i din nye elevationsseng, samtidig med at du sidder behageligt.

Der er et utal af muligheder med denne seng, og vi tilbyder hele 15 års garanti på både fjeder- og rammebrud samt 5 års garanti på motoren. 

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 57 cm. total (19 cm. ben, 12 cm. ramme, 18 cm. madras, 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 140 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocket/multipocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Motor OKIN BASIC - trådløs fjernbetjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Nej
Antal lameller 28 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras 8 cm i latex eller wonderpur
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 120 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere