Chat with us, powered by LiveChat

Prestige Eksklusiv Box 120x200 cm

Før: 14.995 kr

Nu kun 6.995 kr

 • Dansk design og håndværk
 • Valgfri trenset Eksklusiv Latex eller Wonderpur topmadras m. sommer/vinter side
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Op til 11 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 64 cm
 • GRATIS levering 20-25 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Prestige Eksklusiv Box 120x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 14.995 kr

Nu kun 6.995 kr

Prestige Eksklusiv Box 120x200 cm
Prestige Eksklusiv Box 120x200 cm

På lager

Beskrivelse

Når kun det bedste er godt nok – Her er der ikke kun tænkt over komforten, men også udseendet.

Selvom det ”bare” er en boxmadras, ligner det uden tvivl en eksklusiv seng, som navnet også så flot fortæller.

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. Valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen
 • Her er topmadrassen eksklusiv med en sommer og en vinter side. Den ene med et kølende lag, og den anden med en varmende lag mellem selve kernen og det yderste stof.
 • Selve madrassen er med to lag posefjedre, som sikre stabil og yderst komfortabel søvn.
 • Stoffet er en møbelstof af meget høj kvalitet, som både ses og mærkes.
 • Vælg mellem 5 flotte farver: Mørk grå, Lys grå, Sort, Sand og Blå.
 • Rigtig god indstigningshøjde med de 19cm ben som følger med sengen som standard. Det skåner bla. Dine knæ ved ind og udstigning af sengen.

Norhland har hele 25års garanti på ramme og fjedrebrud.

Fås yderligere i alle størrelser fra 80x200 til 180x210 – Specielmål kan fremstilles ved nærmere aftale, kontakt os for nærmere info.  

Drømmer du om at sove bedre om natten og derfor udstyre soveværelset med en bedre seng? Hos Sengetid.dk tilbyder vi en bred vifte af forskellige senge til lige så forskellige behov. Med denne Norhland Prestige Eksklusiv Box får du én af vores absolut bedst boksmadrasser, som er designet med omtanke og med henblik på at skabe et bedre søvnmønster. Det er en virkelig komfortabel seng, som har alle de gode egenskaber, der skal til for at få et godt sovemiljø. Vil du gøre en god investering i din fremtidige søvn, dit energiniveau og generelle velvære og ikke mindst livskvalitet, anbefaler vi denne seng, som kan give dig det hele. Det er helstøbt og rendyrket, dansk kvalitet, hvor hvert element er af høj kvalitet og standard.

Boksmadras af høj kvalitet med fantastiske egenskaber

Norhland Prestige Eksklusiv Box byder på en kompleks konstruktion, som indeholder alle de elementer, der danner fundamentet til det rene velvære og liggekomfort. Sengen er bygget op på den måde, at den er udstyret med et lag pocket-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen og er virkelig robuste og slidstærke. Og så har den yderligere et lag pocketfjedre med op til 11 zoner fordelt i skulder- og hoftezoner til at give maksimal støtte de steder, hvor du måske er tilbøjelig til at synke for langt ned i madrassen. Den kommer i en medium, fast eller ekstra fast hårdhed, hvor du skal vælge efter højde og vægt. Vejer du mellem 75-95 kg, skal du have en seng med fast hårdhed, da den er mere trykaflastende i forhold til vægten - men vejer du mindre end 75 kg, kan du “nøjes” med en medium, er du over 95 kg anbefaler vi ekstra fast.

Flere lag komfort øger den gode oplevelse

Når vi så kigger over fjedrene, har vi en Cooltex-polstring samt en 8 cm træramme. Både fjedre og sengeramme kommer med hele 25 års brudgaranti, hvorfor du kan være ganske sikker på, at du har gjort et fabelagtigt godt køb, der holder i mange år. Ovenpå har vi en vaskbar topmadras som fås i to typer; Latex eller Wonderpur. Begge er af mærket Norhland, og er en eksklusiv Topmadras på 9 cm. Topmadrassen har stor indvirken på, hvordan du lægger i din seng. Derfor bør du vælge med omhu og se på dine behov. Har du det meget varmt om natten, og har du brug for masser af støtte ved fx nakke, skuldre og lænd, er vores populære Latex topmadras et godt valg, da den kommer med en ventilerende effekt, som leder varmen væk fra kroppen.

Har du det derimod koldt om natten, er vores Wonderpur topmadras fremragende til at holde på varmen. Det er lavet af en memory skum, som gør, at du synker ned i madrassen der, hvor din krop er varm. Du bliver nærmest omsvøbt som en dyne samtidig med, at du får god støtte og trykaflastning de helt rigtige steder. Værner du om din nattesøvn, er topmadrassen en vigtig brik, der øger niveauet af komfort betragteligt.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 64 cm. total (19 cm. ben, 36 cm. madras (m. to lag fjedre), 9 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 120 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre Op til 11-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Eksklusiv topmadras med sommer/vinterside, på hele 9 cm
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere