Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Topmadras - Split - Wonderpur - Hvid - 180x210 cm

5.395 kr

  • Dansk design og håndværk
  • Produceret i Danmark
  • Totalhøjde: 7 cm
  • Formskum for optimal støtte
  • GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Standard 100 by OEKO-TEX - (Læs mere)
Norhland Signatur Topmadras Madrassens totalhøjde: 7 cm Kerne af wonderpur Memoryskum som former sig efter kroppen Lidt varmere at ligge i, da skummen bruger kropsvarmen til at forme sig. Vaskbart betræk OEKO-TEX 100 certificeret 5 års garanti

Beskrivelse

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Filling & Type 40 mm Wonderpur Split
Size 180x210 cm
Type SPLIT - Topmadras
Produceret i Danmark
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 7 cm
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Hvid
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Stof Norhland eksklusiv møbelstof

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere