Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Signatur Delux Box 180x200 cm

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri ventilerende trenset Delux topmadras med latex eller wonderpur
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 5 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 15 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 50 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 20-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Signatur Delux Box 180x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

16.995 kr

Signatur Delux Box 180x200 cm
Signatur Delux Box 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Hvorfor vælge Signatur Delux Box?

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. 8 cm Delux topmadras, ben og levering til kantstenen.
 • Findes i 3 jordnære farver - Lysegrå, Mørkegrå og Sort.
 • 5 komfortzoner.
 • To lag fjedre for at øge komforten. Nederste lag med bonell fjedre og øverste lag med fleksible pocketfjedre.
 • 15 års garanti på ramme og fjederbrud, som en indikation på den lækre kvalitet. 

Er du på udkig efter en seng af høj kvalitet, som er solid og kan holde i mange år? Med vores Signatur Delux Box fra Norhland får du en rigtig god kvalitetsseng til en skarp pris, der er produceret på en dansk fabrik, hvor kvalitet er i højsædet og hvor alle materialer er nøje udvalgt for at skabe en god og robust boxseng. Signatur Delux Boxseng henvender sig til kræsne købere, der gerne vil have rigtig meget værdi for relativt små penge. Ønsker du en seng, der er simpel af udseende og let at gå til, hvor der kun skal monteres ben, er det et glimrende valg. Det er en alsidig og komplet kvalitetsseng, som opfylder langt de fleste menneskers behov og præferencer.

Eksklusiv boxmadras i simpelt design

Signatur Delux Box er en relativt simpel boxmadras, men dog alligevel kompleks, når vi bevæger os ned i selve kernen af madrassen. Her får du en seng, der er udstyret med to lag fjedre. Det nederste lag er Bonell-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen - og øverst har den et lag fleksible pocketfjedre, der er inddelt i 5 komfortzoner. Komfortzonerne hjælper dig med at stabilisere kroppen de steder, hvor du ellers vil synke langt ned - særligt ved skulder og hofte. Madrassen kan vælges i 3 forskellige fastheder, så du kan få den hårdhed, der passer til dig: medium, fast eller ekstra fast hårdhed. Vi anbefaler at du vælger madras udfra fra din vægt.

Madrassen er polsteret med et lag skum og derefter et tykt møbelstof, der passer på sengen. Ovenpå boxmadrassen har vi en ventilerende trenset Delux latex eller wonderpur topmadras med betræk af naturligt bambus, på hele 8 cm. Hele boxen er bygget af en solid træramme, som kommer med 15 års garanti på rammebrud. Det sammen gør sig gældende for fjedrene.


Vælg en topmadras, der passer til dine behov

Der er mange, der er af den overbevisning, at selve sengen udgør den totale oplevelse af, hvad en god seng er. God søvn kommer ikke alene af sengen, da topmadrassen har rigtig stor effekt på din søvnkvalitet, og hvordan du opfatter din seng. Med en Signatur Delux Box får du en fantastisk liggekomfort idet sengen kommer med en ventilerende trenset topmadras. Delux topmadrassen fås i enten latex eller wonderpur topmadras med betræk af naturligt bambus, på hele 8 cm. Uanset om du vælger Latex eller Wonderpur i din Delux topmadras, så er du garanteret en god nattesøvn i Signatur Delux Box. 

Find den størrelse boxseng, der passer til dig

Med denne Signatur Delux Box investerer du i en lækker boxseng, der sikrer dig en god nattesøvn de næste mange år. Det er en budgetvenlig seng, der findes i mange forskellige størrelser. Modellen fås i størrelser fra 80x200 til 180x210 cm og kan derfor bruges i mange typer af hjem. Boxsengen er en god mulighed for, at få en dejlig seng i dit sommerhus eller til dine gæster i gæsteværelset.

 

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 50 cm. total (19 cm. ben, 23 cm. madras, 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras 8 cm i latex eller wonderpur
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.