Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Signatur Luksus Box 180x200 cm

16.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 5 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 15 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 50 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 15-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Signatur Luksus Box 180x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

16.995 kr

Signatur Luksus Box 180x200 cm
Signatur Luksus Box 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Hvorfor vælge lige præcis denne seng?

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen.
 • Findes i tidløse farver - Sort, Mørkegrå og Lysegrå.
 • To lag fjedre til at øge komforten. Nederste lag er med bonell fjedre og øverste lag er med posefjedre (Pocketfjedre).
 • Topmadras på hele 8 cm med vaskbart betræk i enten Latex eller Memory skum.
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud, som en indikation på den gode kvalitet.

Leder du efter en seng af høj kvalitet, som er solid, robust og kan holde i mange år? Med vores Signatur Luksus Box fra Norhland får du en rigtig god kvalitetsseng, der er produceret på en dansk fabrik, hvor kvalitetssikring er en fyldestgørende del af den daglige arbejdsproces. Denne model er en af vores absolutte topmodeller inden for bokssenge og henvender sig til de kræsne købere, der gerne vil have meget værdi for relativt små penge. Hvis man ønsker en seng, der er simpel og stilren, samt let at gå til, hvor der kun skal monteres ben, er dette et glimrende valg. Det er en alsidig og komplet kvalitetsseng, som opfylder langt de fleste menneskers behov og præferencer.

Lukseriøs boxmadras i simpelt design

Signatur Luksus Box er en forholdsvis simpel boxmadras med tidløse detaljer, men dog alligevel ret kompleks, når vi kigger på selve opbygningen af madrassen. Her får du en boxseng, der er udstyret med hele to lag fjedre. Det er nederste lag er Bonell-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen. Øverst har den et lag pocketfjedre med 5 komfortzoner, som bl.a. hjælper til at stabilisere kroppen de steder, hvor man ellers vil synke langt ned - særligt ved skulder og hofte. Den fås i fasthederne medium, fast eller ekstra fast, og hvad du skal vælge her, afhænger meget af din vægt. Her henviser vi til vores guide til valg af fasthed, som du kan finde nederst på vores hjemmeside.

Over fjedrene har vi et lag skum, der er fremstillet af polyether, som er pakket ind i tyk slidstærkt møbel tekstil. Helt øverst har vi en vaskbar topmadras som fås i to typer: Latex eller Memory skum på hele 8 cm. Luksus topmadrassen er vævet i bambus, som giver en ventilerende effekt. Hele boxen er omsluttet af en solid træramme af langtidsmodnet svensk fyrretræ, som kommer med 15 års garanti på rammebrud. Du får i øvrigt også 15 års garanti på fjedrene.

Vælg en topmadras, der passer til dine behov

Der er mange, der er af den overbevisning, at selve sengen udgør den totale oplevelse af, hvad en god seng er. Men god søvn kommer ikke alene af sengen. Topmadrassen har også en stor effekt på din søvnkvalitet, idet den har direkte indvirkning på din liggekomfort. Om du mest er til vores Latex eller Memory foam, kommer an på dine individuelle behov og præferencer. Uovertruffen liggekomfort opfattes individuelt, hvor nogle vil foretrække en Latex topmadras, som er ventilerende, og trykaflastende så du ikke synker for langt ned i madrassen. Fryser du derimod om natten, kan en memory skum topmadras afhjælpe dette problem, da den bruger kroppens varme til at forme sig efter din krop. Den holder godt på varmen og giver en også formidabel støtte de relevante steder, som skulderen, lænden og ryggen.

Fås i alle størrelser

Med denne Signatur Luksus Box investerer du i en lækker seng, der sikrer dig god nattesøvn de næste mange år. Det er en budgetvenlig seng, som lever op til langt de flestes forventninger til en kvalitetsseng. Har du brug for en konventionel seng, der er simpel og lavet med henblik på god liggekomfort, er Signatur Luksus Box en oplagt mulighed for dig.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 50 cm. total (19 cm. ben, 23 cm. madras, 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.