Chat with us, powered by LiveChat

Norhland kuvert splitlagen Hvid 180 x 210 cm

649 kr

  • Uovertruffen kvalitet
  • GRATIS levering 1-5 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Standard 100 by OEKO-TEX - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Beskrivelse

Det klassiske hvide splitlagen tager man aldrig fejl af, da det giver et æstetisk udtryk i sengen, og er i manges øjne med til at give en følelse af luksus og renlighed. Med det hvide splitlagen fra Norhland får du rene linjer i sengen, og uendelig mange muligheder for at kombinere farver med puder, sengetøj og sengetæpper. 

Lagnerne fra Norhland er lavet i et klassisk og stilrent design, der passer til den nordiske indretningsstil og det moderne hjem. Det smukke æstetiske udtryk, der er et gennemgående tema for Norhland, kommer også til udtryk i den nye splitlagens kollektion, med klassiske farver og bløde materialer.
Splitlagener fra Norhland er produceret med omtanke for miljøet, af høj kvalitet der kan mærkes, for at sikre dig den bedste sovekomfort. Det er fremstillet af 100% bomuld, som får lagnet til at føles blødt og skånsomt mod huden.  

Lagnet er et H-splitlagen, hvor splittet måler 60 cm (65 cm ved 210 cm) i hoved- og fodenden og samlingen i midten er 80 cm

Vaskeanvisninger:

Det anbefales at lagnet vaskes på 60 grader, hvor det frarådes at anvende kemiske produkter eller blegemiddel. Langet kan også komme i tørretumbleren ved normal temperatur, og kan stryges på max 150 grader.

OBS: Splitlagener passer KUN til elevationssenge med en split topmadras.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Farve Hvid
Type Split - kuvertlagen
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Stof 100% bomuld
Kvalitet 200tc percale
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering
Vaskeanvisning 60 graders vask, tørretumbler 2 dots (normal temperatur), strygning 2 dots (max. 150 grader), ingen kemisk rens, ingen blegning
Vævning 200tc Percale
F&H EAN 5722000135456

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere