Chat with us, powered by LiveChat

Job & Karriere hos Sengetid

Ecommerce Performance Manager

Skal du med på en vild vækstrejse? Er du til start up kultur, med et stærkt og solidt funderet bagland? Er du en Ecom-wis med fingeren på pulsen og et drive der flytter resultater? Read on please.

Sengetid.dk er blandt landets største forhandlere af senge online. Vi blev i 2022 kåret som Børsen Gazelle, og i 2021 er vi blevet købt af Lars Larsen Group. Nu hedder agendaen bl.a. vækst og internationalisering. Derfor søger vi nu en Ecommerce Performance Manager som kan være med til at tage os det næste skridt.

Stillingen

Du bliver ansvarlig for forretningens daglige performance. Fokus er især på videreudvikling og optimering af vores ecommerce-platform (Magento 2), hvor du især bringer dine erfaringer med CRO i spil. Vi bliver kun bedre af hele tiden at teste, måle og implementere – og det bliver dit ansvar at drive denne proces. Både overordnet set, men også gennem dine evner med implementering af simpel kode. Du får den daglige dialog med vores udviklingspartner, og for hele tiden at sikre fremdrift på de aftalte projekter. Dermed bliver din evne til opfølgning og projektledelse afgørende for succes.

En god ecom-løsning gør det ikke alene. I samspil med vores stærke partnere, bidrager du med input og sparring på hvordan vores performance marketing-initiativer kan forbedres og optimeres. Du får den daglige kontakt til vores performancebureau, og i samspil med ledelsen, får du medansvar for at sikre et toptunet setup. Det er afgørende for et stærkt samarbejde med vores partner, at du har en stærk grundlæggende viden om betalte digitale medier, Googles og Facebooks algoritmer, tracking mv.

Vi forventer også du er en dygtig købmand, og du bliver en vigtig brik i at sikre at vores forretning hver dag står toptunet, med de rigtige tilbud på de rigtige placeringer. Du er datadrevet helt ind i knoglen, og du søger evidens samtidig med, at du formår at flytte tingene fremad. Hos Sengetid stiller vi krav, men vi forventer ikke at du kommer med alle svarene, men hellere med de gode ideer vi skal teste af. Og selvom du ikke har svaret, har du evnerne til at finde svarene og blive ved til vi er i mål.

Du kommer til at refererer til og være i tæt samspil med vores COO/CMO. Teamet vil udvides over tid, og for den rette kandidat vil det være oplagt at tage ledelsen for teamet.

Som seriøs ecommerce-forretning, er vores digitale løsninger essentielle for vores forretning og de resultater vi skaber. Til at skabe den stærkeste digitale kundeoplevelse, har vi brug for de skarpeste kollegaer. Vi håber at lige netop du, vil sende os en ansøgning.

Ansøgning

Vi ved at du er dygtig. Vi ved at du har travlt. Vi ved også, at du formentlig ikke synes det er fedt at skrive ansøgninger og lave CV’er. Derfor vil vi lade dig søge jobbet som du vil.

Du kan fx:

- Sende os en kort videopræsentation af dig selv. Fortæl hvad du har lavet før/laver nu, og hvordan du i dine tidligere stillinger har været med til at gøre en forskel.

- Send os links til tidligere projekter, og fortæl hvad du gjorde her.

- Send os din Linkedin-profil og fortæl hvor du gjorde en forskel og hvordan

- Send os din portfolio online og fortæl hvor du gjorde en forskel og hvordan Whatever works. Du kan også invitere os direkte til en samtale på Google Meet. Så tager vi en hurtig snak og vurderer om vi skal gå videre.

- Hvis det er din ting, må du selvfølgelig også sende den en klassisk ansøgning med et tilpasset CV til job@sengetid.dk.

Der er frihed til at ansøge som du vil, men vi vægter kvalitet højt – så uanset hvilken form du vælger, så forventer vi, at du vil gøre dig umage og gøre dit bedste.

Samtaler tages løbende og stillingen besættes når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt enten vores COO/CMO, Martin Naumann på 6068 3830 eller vores CEO, Kasper Fabricius Dorby på 4250 2025. Vi ser frem til at høre fra dig.

Andre stillinger  

Hos Sengetid søger vi dog altid nye salgstalenter og medarbejdere til vores kundeservice team. Så send os en ansøgning til job@sengetid.dk, hvis du ønsker at blive en del af Sengetid.

 

Persondatapolitik - Rekruttering

Du kan læse mere om vores databehandling og dine rettigheder i vores persondatapolitik. Læs mere her: https://sengetid.dk/rekruttering-persondatapolitik