Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser - åndbare, varme, kølige og allergivenlige - Hvad bør jeg vælge? 

Topmadrasser - åndbare, varme, kølige og allergivenlige - Hvad bør jeg vælge? 

Oplever du tit, at det kan være svært at vælge den helt rigtige topmadras? Hvis du sover dårligt om natten, eller vågner op fordi du enten har det for varmt eller koldt, så kan det tyde på at du har valgt den forkerte topmadras. 

Åndbar og allergivenlig latex topmadras i naturmateriale

Hvis du oplever, at du vågner om natten fordi du har det for varmt, bør du overveje om du ligger på den rigtige topmadras. En topmadras i latex sikre, at din krop kan ånde i løbet af natten. Hertil er latex topmadrassen bedre til at føre fugten væk fra kroppen om natten. Desuden er en topmadras i latex en fordel, hvis du lider af allergi.

Latex er nemlig et allergivenligt materiale, hvilket kommer til udtryk gennem den ventilerede effekt, som latex har. Latex er et naturmateriale, der formoder at bekæmpe husstøvmider og andre allergifremkaldende organismer ved at fjerne fugt. 

Optimal liggekomfort, varme og støtte med en topmadras af skumkerne 

En skumkerne holder på varmen, hvorimod latex er bedre til at lede varmen væk. Så oplever du tit, at du fryser når du sover om natten, bør du overveje, at købe en topmadras med skumkerne. En topmadras med skumkerne laves enten i Wonderpur eller memory foam skum. Både memory-skum og Wonderpur hjælper kroppen med at justere din kropsvarme, så du får den optimale støtte og komfort når du ligger i sengen. 

Find den rette topmadras 

Det er vigtigt, at du vælger den model og type topmadras, som passer til dig. Du kan finde mange forskellige topmadrasser i flere forskellige tykkelser og størrelser, alt efter hvor meget du ønsker din seng skal forhøjes.

Desuden forlænger du levetiden af din seng, når du køber en topmadras. Topmadrassen opsuger nemlig den sved, som du afgiver i løbet af natten når du sover. Topmadrassen beskytter derfor de andre madrasser, så de holder længere. 

Find din nye topmadras hos Sengetid

Hos Sengetid forhandler vi topmadrasser, som er designet til at give god støtte til hele din krop. Desuden går vi ikke på kompromis i forhold til kvaliteten og komforten. Der er flere forskellige forhold, som der skal tages hensyn til når du skal vælge, hvilken type topmadras, der passer bedst til dig og dine behov. 

Vi har topmadrasser i både 80x200 cm, 90x200 cm, 90x210 cm, 120x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm og 180x210 cm, så du er sikker på at finde en model, som passer til netop din seng.

Uanset hvilken en af vores topmadrasser, du vælger, får du en topmadras af høj kvalitet og i dansk design, som er produceret i Danmark. Når du vælger en topmadras, kan du med fordel overveje at købe et kuvertlagen, der sikre, at din topmadras bliver, hvor den skal.

Ønsker du yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os, eller læse vores egen guide til valg af topmadras.

Relaterede produkter