Chat with us, powered by LiveChat

Kom til Black Friday 2022 på Sengetid.dk

Kom til Black Friday 2022 på Sengetid.dk

Hos Sengetid.dk nøjes vi ikke kun med Black Friday. Vi har så mange skarpe tilbud, at vi har valgt at holde Black Week. Når vi åbner dørene til Black Week mandag d. 21 november 2022, finder du et stort udvalg af unikke tilbud med ekstra lave priser. Priser som kun gælder Black Week. 

Du skal derfor være hurtig, hvis du vil have fingrene i en kvalitetsseng med høj liggekomfort. Slip for de lange køer og bestil din nye seng i ro og mag på nettet, mens du sidder hjemme i stuen. 

LÆS MEGET MERE OM BLACK WEEK PÅ SENGETID.DK HER!

Stort udvalg af senge til Black Friday priser

Til dette års Black Week vil der være særligt gode tilbud på et udvalg af vores senge, heriblandt vores elevationssenge og kontinentalsenge. Alle Sengetid senge er nøje udvalgte, så de lever op til vores krav om høj kvalitet og komfort samt et stilfuldt design, som passer ind i ethvert soveværelse, der går efter en nordisk atmosfære.

Vores Black Friday senge vil med garanti passe ind i soveværelset, uanset størrelse, da vi kan tilbyde de fleste sengemål. 

Priserne bliver ikke billigere end til Black Week. Så gør årets bedste køb og invester i en ny kvalitetsseng - din krop vil takke dig for det. 

Elevationssenge

Er du på udkig efter en luksusseng, vil der være mange penge at spare på vores elevationssenge til Black Week. Med en elevationsseng får du leveret komfort på en helt ny og kompleks måde. Sengen indeholder, udover flere lags god komfort, adskillige tekniske funktioner, som øger brugeroplevelsen markant. Denne sengetype er designet og produceret i Skandinavien, hvilket ses på de typiske nordiske karakteristika. 

Vi har elevationssenge i følgende mål: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210, 210x210.

Kontinentalsenge

Vi presser priserne helt i bund til Black Week på et udvalg af vores eksklusive kontinentalsenge. Når du vælger en kontinentalseng, får du meget seng for pengene. Med sit høje design, formidable liggekomfort og gode stabilitet, byder sengetypen ind til mange timers god nattesøvn. Sengene er tilmed håndlavet og produceret i Skandinavien, hvilket ses på deres karakteristiske udseende.

Vores kontinentalsenge findes i følgende mål: 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210, 200x200, 210x210. 

Få rådgivning til valg af seng

Vi ved, hvor svært det kan være at vælge en ny seng. Og derfor står vores kompetente personale klar til at guide og rådgive dig i, hvilken seng der passer efter dine personlige behov, også i hele Balck Week ugen. Vores venlige personale har mange års erfaring inden for sengebranchen, og vi står klar til at tage imod dine henvendelser. 

Vi er også tilgængelige i vores online chat, hvis du hellere ønsker at skrive direkte med os under Black Week.