Chat with us, powered by LiveChat

Black Week hos Sengetid

  

Det er igen blevet den tid på året, hvor det hele går i sort, og vores priser falder endnu mere. Når vi slår dørene op for Black Week, har vi helt unikke tilbud med ekstraordinære lave priser. Og som noget ny i år, så har vi givet dig lidt mere tid til at overveje, hvilket tilbud du skal vælge. Men vent ikke alt for længe da tilbuddene udløber efter Black Friday.

I 2023 skruer vi op for sluserne sætter Black Friday priserne helt i bund, i hele 4 uger! Vi står derfor allerede klar til at trykke på Black Weeks-tilbudsknappen mandag den 6. november 2023, hvor du kan sparer helt op til 70% på vores elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser.

Få din drømmeseng til helt unikke priser – Find din favoritseng og slå til i år, hvis du gerne vil gøre dig årets bedste køb.

Køb online, Spar op til 70% og undgå den lange kø til Black Weeks

Flere og flere fysiske forretninger holder Black Friday. Dette betyder dog, at du ofte kommer til at stå i lange køer og bruge flere timer på at handle, hvis du vil købe en seng til Black Friday. Her hos Sengetid får du gavn af de gode tilbud i 4 hele uger, uden at skulle igennem de lange køer og stressende indkøbsture, der er så kendetegnende for Black Friday. Ved at købe din seng online på Sengetid.dk, til Black Weeks, får du derfor tilegnet dig en ny seng med op til 70% rabat, helt uden stress og jag. 

Stort udvalg af senge til Black Week

Her hos Sengetid ved vi udmærket godt, at alle danskere har forskellige søvnvaner og sengebehov. Derfor har vi sørget for, at ingen skal snydes for et godt tilbud til Black Weeks. Vi sørger for, at der er et stort udvalg af tilbud, så alle kan få gavn af Black Friday. Vi har tilbud på en række forskellige sengetyper såsom kontinentalsenge og elevationssenge.

Bestil elevationsseng til Black Friday

Hos Sengetid har vi et stort udvalg af elevationssenge, hvor vi presser prisen helt i bund til Black Week. Vi har elevationssenge i følgende mål: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x210 – og vi er derfor sikre på, at du helt sikkert finder en elevationsseng til Black Friday, der passer lige til dine mål og behov.

Hertil tilbyder vi samtidig for de fleste af vores elevationssenge, at du frit kan vælge den topmadras, der passer dig bedst – hvor du kan vælge mellem latex eller memory skum i flere forskellige tykkelser.

Køb kontinentalseng på Black Friday

Er du på udkig efter en ny kontinentalseng, har vi et stort udvalg klar til Black Friday. Køber du en kontinentalseng til Black Friday fra Sengetid, kan vi garantere dig, at du får en seng i yderst høj kvalitet, og som er produceret i Danmark.

Vores udvalg af kontinentalsenge til Black Friday strækker sig over flere forskellige størrelser. Vores senge fås følgende mål: 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x2210. Du kan derfor være sikker på, at du helt sikkert finder en kontinentalseng til Black Friday, der passer lige efter dine behov.

Ligesom vores andre senge er der gratis levering og frit valg af topmadras til sengen. Her har vi også flere forskellige fastheder at vælge mellem, så du kan få den optimale støtte til din krop.

Gratis sengetøj til alle

Selvom vi har skruet priserne helt i bund, så synes vi stadig at du fortjener en ekstra gave. Køber du en seng til Black Weeks, giver vi dig gratis sengetøj med til en værdi på op til 1095 kr. 

Køber du en seng med en brede fra 80cm til 120cm under Black Weeks giver vi 1 sæt sengetøj med i købet. Køber du derimod en seng med en brede fra 140cm til 210cm giver vi dig hele 2 sæt sengetøj med i din bestilling. 

Gratis levering på senge

Vi presser priserne helt i bund på vores senge til Black Weeks, og vi kører desuden også med gratis levering på vores senge, uanset prisen på din ordre. Du får derfor et helt igennem unikt tilbud på din nye seng fra mandag d. 6 november 2023.

Få rådgivning til valget af seng under hele Black Week

Hos Sengetid er vi klar over, at det kan være en større udfordring at vælge den helt rette seng. Man kan let komme til at stresse over, hvilken seng man skal købe på Black Friday, når man ser de helt vilde tilbud.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en ordentlig seng. Det kan være svært at finde den seng, der passer til dig og din krop. Derfor er det muligt at få hjælp og rådgivning. Vi er eksperter inden for senge, og vi tager imod alle sengerelaterede henvendelser fra klokken 09 til 20 alle hverdage og 10 til 16 i weekenderne. Dette gælder også Black Friday. Vi kan kontaktes på telefon 70 60 55 53, eller du kan skrive direkte til vores chatsupport ved at klikke på ikonet nederst til højre på alle vores sider.

Gør årets køb – Find din seng til Black Weeks på Sengetid.dk.