Chat with us, powered by LiveChat

 

Black Friday hos Sengetid

Det er igen blevet den tid på året, hvor det hele går i sort, og vores priser falder endnu mere. Når vi slår dørene op for Black Friday, har vi helt unikke tilbud med ekstraordinære lave priser. Du skal dog ikke bruge for lang tid på at beslutte dig, da tilbuddene udløber efter Black Friday.

I 2021 gentager vi den store succes fra sidste år, så vi ikke blot kører med vilde tilbud på senge i én dag – men i en hel uge! Vi står klar til at trykke på Black Friday-tilbudsknappen mandag den 22. november 2021, hvor du kan få helt unikke og eksklusive tilbud på vores elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser.

Få din drømmeseng til helt unikke priser – Find din seng og slå til i år, hvis du gerne vil gøre dig årets bedste køb.

SE ALLE BLACK FRIDAY TILBUDDENE HER.

Køb online og undgå den lange kø til de vilde Black Friday sengetilbud

Flere og flere fysiske forretninger holder Black Friday. Dette betyder dog, at du ofte kommer til at stå i lange køer og bruge flere timer på at handle, hvis du vil købe en seng til Black Friday. Her hos Sengetid kan du få gavn af de gode tilbud, uden at skulle igennem de lange køer og stressende indkøbsture, der er så kendetegnende for Black Friday. Ved at købe din seng online på Black Friday får du derfor alle de skarpe priser uden nogle af ulemperne. Selvom vores tilbud er så billige, at de burde hedde kø-tilbud, kommer du ikke til at stå i kø for dem.

Stort udvalg af senge til Black Week

Her hos Sengetid ved vi udmærket godt, at alle danskere har forskellige søvnvaner og sengebehov. Derfor har vi sørget for, at ingen skal snydes for et godt tilbud på Black Friday. Vi sørger for, at der er et stort udvalg af tilbud, så alle kan få gavn af Black Friday. Vi har tilbud på en række forskellige sengetyper såsom kontinentalsenge og elevationssenge.

Bestil elevationsseng til Black Friday

Hos Sengetid har vi et stort udvalg af elevationssenge, hvor vi presser prisen helt i bund til Black Friday. Vi har elevationssenge i følgende mål: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210, 210x200 og 210x210 – og vi er derfor sikre på, at du helt sikkert finder en elevationsseng til Black Friday, der passer lige til dine mål og behov.

Hertil tilbyder vi samtidig for de fleste af vores elevationssenge, at du frit kan vælge den topmadras, der passer dig bedst – hvor du kan vælge mellem latex eller memory skum i flere forskellige tykkelser.

Køb kontinentalseng på Black Friday

Er du på udkig efter en ny kontinentalseng, har vi et stort udvalg klar til Black Friday. Køber du en kontinentalseng til Black Friday fra Sengetid, kan vi garantere dig, at du får en seng i yderst høj kvalitet, og som er produceret i Danmark.

Vores udvalg af kontinentalsenge til Black Friday strækker sig over flere forskellige størrelser. Vores senge fås følgende mål: 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210, 200x200, 210x2210. Du kan derfor være sikker på, at du helt sikkert finder en kontinentalseng til Black Friday, der passer lige efter dine behov.

Ligesom vores andre senge er der gratis levering og frit valg af topmadras til sengen. Her har vi også flere forskellige fastheder at vælge mellem, så du kan få den optimale støtte til din krop.

Gratis levering på senge til Black Friday

Vi presser priserne helt i bund på vores senge til Black Friday, og vi kører desuden også med gratis levering på vores senge, uanset prisen på din ordre. Du får derfor et helt igennem unikt tilbud på din nye seng til Black Friday.

Få rådgivning til valget af seng på Black Friday

Hos Sengetid er vi klar over, at det kan være en større udfordring at vælge den helt rette seng. Man kan let komme til at stresse over, hvilken seng man skal købe på Black Friday, når man ser de helt vilde tilbud.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have en ordentlig seng. Det kan være svært at finde den seng, der passer til dig og din krop. Derfor er det muligt at få hjælp og rådgivning. Vi er eksperter inden for senge, og vi tager imod alle sengerelaterede henvendelser fra klokken 09 til 22 alle ugens dage. Dette gælder også Black Friday. Vi kan kontaktes på telefon 70 60 55 53, eller du kan skrive direkte til vores chatsupport ved at klikke på ikonet nederst til højre på alle vores sider.

Gør årets køb – Find din seng på Black Friday.