Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Dreamline Supreme Kontinental 180x200 cm

Før 46.995 kr

Nu kun 17.995 kr

 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Attribute icon Eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 11 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Sverige
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Dreamline Supreme Kontinental 180x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før 46.995 kr

Nu kun 17.995 kr

Dreamline Supreme Kontinental 180x200 cm
Dreamline Supreme Kontinental 180x200 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Dreamline Supreme Kontinental

Når det kommer til kontinentalsenge, er Norhland Dreamline Supreme Kontinental noget af det bedste, vi kan tilbyde dig. Det skyldes ikke mindst opbygningen af den klassiske kontinentalseng, hvor du forkæler din krop med hele fire luksuriøse komfortlag.

Dreamline-serien er indbegrebet af dansk design og håndværket er i absolut topklasse, da de bliver produceret og perfektioneret i hånden på vores fabrik i Småland af dygtige håndværkere. Vi deler en passion for nordisk design, bæredygtige løsninger og naturlige materialer, hvilket afspejler sig i Dreamline Supreme Kontinental. Alle materialer er nøje udvalgt blandt anerkendte, nordiske leverandører, og derfor er du garanteret en kvalitetsseng i langtidsholdbare materialer som træ, naturlige tekstiler og stål.

Du vil først forstå, hvad en kvalitetsseng egentlig er, når du lægger dig ned og lader kroppen slappe af på Dreamline Supreme Kontinental. På harmonisk vis formår kontinentalsengen at kombinere det funktionelle med det æstetiske, hvilket er indbegrebet af nordisk indretning og livsstil, samtidig med at den giver dig den ideelle søvn.

Forkæl sanserne med hele fire eksklusive komfortlag

Det første, du vil bemærke, når du lægger dig på Dreamline Supreme Kontinental, er sengens robusthed og højden, der er karakteristisk for en kontinentalseng. Du kan forkæle dine sanser med en seng i hele fire komfortlag. I bunden finder du en eksklusiv dobbeltfjedret boksmadras med pocketfjedre, som er indrammet af svensk FSC-mærket Grantræ. Det første lag fjedre er inddelt i 3-zoners pocketfjedre, som er efterfulgt af endnu et lag pocketfjedre, der er inddelt i 3-zoners fjedre belagt med 20 mm ventilerende latex polstring.

Derefter kommer en lækker 5-zoners springmadras med Starspringfjedre belagt med 20 mm latex for enestående støtte og komfort. Du kan sætte et personligt præg på din springmadras og vælge mellem 3 forskellige fastheder. Medium, fast eller ekstra fast. Nyd det ventilerende materiale, som latex er, og som gør madrassen åndbar og fugtafvisende.

Den øverste del af fjedrene gør, at kroppen synker helt ned i madrassen de steder, hvor der er et større pres på underlaget. Det betyder, at du altid ligger korrekt, når du ligger i en Dreamline Supreme Kontinental. De resterende fjedre bestemmer madrassens fasthed og yder den helt rette støtte. Hver enkelt fjeder forkæler altså din krop med individuel zoneaflastning for en optimal søvn- og sanseoplevelse. Det sidste komfortlag er Norhlands eksklusive Supreme-topmadras.

Vi giver dig 25 års garanti på både fjedre og sengeramme, hvilket er udtryk for sengens sublime kvalitet, der afspejler sig i samtlige materialer. Endelig skal det nævnes, at du kan sætte dit eget personlige præg på din nye Norhland Dreamline Supreme Kontinental ved at vælge mellem forskellige eksklusive ben.

Opnå en unik søvnoplevelse med Norhlands Supreme-topmadras

Vi fuldender den sanselige og enestående søvnoplevelse med det sidste komfortlag i form af Norhlands Supreme-topmadras i 8 cm tykkelse, der er varmeregulerende og vaskbar. Supreme-topmadrassen hører til blandt vores absolut bedste modeller, og du vil med det samme mærke den sublime komfort og kvalitet, når du lader kroppen hvile på Norhland Supreme-topmadras.

Du kan vælge Supreme-topmadrassen i hyperfoam eller Wonderpur. Har du tendens til at få det varmt om natten, anbefaler vi, at du vælger hyperfoam, som er ventilerende, samtidig med at det yder den rette støtte og virker trykaflastende. En topmadras med en kerne i wonderpur er perfekt til dig, der har svært ved at holde varmen i løbet af natten. Den former sig efter din krop ved hjælp af kropsvarme og svøber sig om dig som en dyne. Derudover er du garanteret fantastisk support og støtte.

Uanset hvad, så er du garanteret en eksklusiv topmadras, der er indbegrebet af høj kvalitet og komfort.

Tidløse og smukke design for et stemningsfuldt udtryk

Dreamline Supreme Kontinental kommer i fem klassiske, afdæmpede farver, der på fornemmeste vis skaber et æstetisk og stemningsfuldt udtryk i soveværelset. Sengens tidløse og smukke design, der er perfektioneret i hånden, er perfekt som hjemmets samlings- og referencepunkt. Samtidig danner sengen rammen om hygge og afslapning med de rene og bløde elementer, der muliggøres af Norhlands skarpe fokus på detaljer pakket ind i en delikat kombination af funktionalitet og æstetik.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.