Chat with us, powered by LiveChat

Hvorfor vælge Norhland?

Hvorfor vælge Norhland?

Forestil dig hver dag, at vågne op i et rum der emmer af ro, luksus og velvære. At dit sengetøj altid føles blødt og nyvasket, som om nogen har skiftet det hver eneste dag. Forestil dig et rum, hvor du automatisk bliver fri for bekymringer og lader dig falde hen i en afslappet tilstand. Den følelse kan du få i dit soveværelse med de eksklusive senge og interiør fra Norhland. Vi forvandler dit soveværelse til mere end bare et rum, hvor du skal sove i. Vi vækker følelser og sanser til live med lækre senge, der er dansk produceret og æstetiske puder og plaider. For os er soveværelset ikke kun et rum du sover i. Det er et rum, der er med til, at påvirke hele din dag og som skal give dig en fornyet energi. 


Det vigtige rum 

Vi opholder os i vores soveværelse 1/3 del af døgnets timer. Alligevel er det et overset rum i rigtig mange hjem, når vi kommer til boligindretning. Det er her vi skal slappe af og få en fornyet energi til hverdagen. Soveværelset skal også hjælpe os med, at finde den indre ro der kan bringe kroppen tilbage i balance. Derfor mener vi hos Sengetid.dk, at soveværelset er det vigtigste rum af alle rum i hjemmet. Hvis ikke vi kan føle os afslappet og veludhvilet, når vi står op, vil det påvirke hele vores hverdag. 

Med ganske få midler kan man hurtigt forvandle soveværelset fra, at være et anonymt og kedeligt rum til, at blive et personligt rum, der emmer af ro og afslapning. En god indretning af soveværelset kan påvirke din energi og dit humør mere end du måske går og tror. Derfor bør soveværelset ikke blive overset i indretningen af hjemmet. Norhland har udviklet en ny kollektion af puder, sengetæpper, plaider og sengetøj i afdæmpede farver og eksklusive materialer.

Drøm dig væk i dansk design og kvalitet
Norhland er det danske senge brand, der har fokus på kvalitet, æstetik og godt design. Alle senge er produceret med det æstetiske for øje og med fokus på de fineste detaljer, der skaber blikfang. Norhlands senge er for alle der ønsker en god søvn, men som også går op i design der påvirker sanserne til mere afslapning og velvære. Alle Norhland sengene kan vælges i flere forskellige farver, som hver især har deres unikke karaktertræk der fremhæver rummet og harmonere med din personlige indretningsstil. Med en seng fra Norhland kan du skabe dit drømme soveværelse, hvor kvalitet og det gode håndværk er i top og hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne. Fuldendt det eksklusive og æstetiske udtryk med Norhlands sengetæpper, sengetøj, plaider og puder. Så får du dit drømme soveværelse, hvor du kan slappe af og mærke dine sanser. 

  • Det er dansk kvalitet når det er bedst, og det er dansk design når det er smukkest.