Chat with us, powered by LiveChat

Hvad er en kontinentalseng?

Hvad er en kontinentalseng?

Hvad er en kontinentalseng?

Der findes mange forskellige sengetyper og vi får ofte spørgsmål fra vores kunder om, hvad en kontinentalseng egentlig er, og hvad der gør den til noget særligt. Derfor har vi valgt at skrive dette indlæg, så du kan læse mere om, hvad der udgør en kontinentalseng, og hvad der er specielt ved netop denne populære sengetype.

Hvad er fordelen ved en kontinentalseng?

Der er flere gode grunde til at vælge en kontinentalseng. For det første er en kontinentalseng ubetinget den sengetype, hvor du får det største komfortniveau. For det andet får du en seng, hvis du vælger en kontinentalseng fra Norhland, i et smukt og stilrent design, som vil passe perfekt ind i dit hjems øvrige indretning.

En kontinentalseng er typisk opbygget af en træramme, en madras og en topmadras. Dermed kombinerer en kontinentalseng alle de fordele, du kender fra spring- og skummadrasser, med et minimalistisk og eksklusivt design.

Kombineret med en matchende sengegavl, udgør en kontinentalseng desuden også en behagelige opholdsplads, hvor du kan læse, slappe af eller se fjernsyn.

Flere komfortlag

Det særlige ved en kontinentalseng er, at den er udgjort af flere komfortlag. Typisk består en kontinentalseng af tre forskellige lag:

De tre komfortlag betyder, at du får ekstra meget komfort, når du ligger i sengen. Derudover giver de tre komfortlag maksimal støtte op igennem hele sengens opbygning.
De tre komfortlag, som en kontinentalseng indeholder, gør også, at selve sengen bliver lidt højere end øvrige sengetyper, hvilket kan være med til at give en mere ideel udstigningshøjde.

Endelig har en kontinentalseng den fordel, at du undgår det irriterende hul i midten af sengen, som man oplever i de fleste dobbeltsenge. Her sørger topmadrassen i en kontinentalseng nemlig for, at hullet dækkes til, så du oplever sengen som en helhed.

Et smukt ydre

Mange vælger også en kontinentalseng pga. udseendet.

En kontinentalseng har ofte et mere eksklusivt look og er mere indbydende at se på, end en traditionel seng. En kontinentalseng fylder typisk lidt mere i rummet og syner af en større og mere kompakt seng, hvilket den i realiteten også er.

Lang levetid

En kontinentalseng kommer med en meget robust opbygning, der gør, at det er en seng, som kan holde i mange år.
Når du køber en Norhland kontinentalseng hos Sengetid, får du en håndlavet kvalitetsseng, som både er designet og fremstillet i Danmark af danske designere og håndværkere. Det er din garanti for en seng i absolut topkvalitet.

Alle Norhland senge er desuden lavet af nordiske kvalitetsmaterialer, og fremstillet under hensyntagen til miljøet. Du får derfor en seng, som er fuldstændig fri for skadelige kemikalier.

Du får altid mindst 15 års garanti, når du køber en Norhland kontinentalseng hos Sengetid.

Udvalg af kontinentalsenge på markedet

Der findes mange forskellige kontinentalsenge på markedet. De fleste sengeforhandlere har denne sengetype, da det sammen med elevationssengen, er den mest populære sengetype på markedet.

Hos Sengetid har vi et bredt udvalg af danskproducerede Norhland kontinentalsenge i høj kvalitet. Når du køber en kontinentalseng hos os, får du ikke bare en seng, som giver dig støtte og komfort og sikrer at du vågner veludhvilet med fornyet energi – du får også et elegant møbel, som vil pryde ethvert soveværelse.

Få hjælp af en sengeekspert

Vi håber, du fik svar på hvad en kontinentalseng er. Skulle du stadig stå tilbage med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til en af vores dygtige sengeeksperter på telefon 70 60 55 53 eller skrive til os på hej@sengetid.dk. Du kan også benytte dig af chatfunktionen på vores hjemmeside, hvis du vil slippe for ventetiden.
Vi sidder altid klar ved tasterne og ved telefonen til at vejlede og rådgive dig i, hvilken sengetype, der passer bedst til dig.

Relaterede produkter