Chat with us, powered by LiveChat

Hvad er en kontinentalseng?

Hvad er en kontinentalseng?

Der findes forskellige sengetyper og vi får nogle gange spørgsmålet fra vores kunder hvad en kontinentalseng egentlig er. Derfor har vi valgt at skrive dette indlæg for at du kan læse mere om hvad der udgør en kontinentalseng, og hvad der er specielt ved netop denne sengetype.

Flere komfortlag

Det særlige ved en kontinentalseng er, at den er udgjort af flere komfortlag. En kontinentalseng er bygget op af flere lag. Typisk består en kontinentalseng af tre forskellige lag.

Dette giver en ekstra komfort, når du ligger dig ned i din seng. Udover det skaber disse tre komfortlag en maksimal støtte op igennem hele sengens opbygning.

Det helt særlige ved en seng med tre komfortlag er, at den skaber maksimal støtte op igennem hele sengens opbygning.

En kontinentalseng er også en af de mest populære sengetyper. De tre komfortlag som en kontinentalseng indeholder, gør også, at selve sengen bliver lidt højere end øvrige sengetyper, hvilket kan være med til at give en mere ideel udstigningshøjde.

Mange vælger også en kontinentalseng pga. udseendet. En kontinentalseng har oftest et mere eksklusivt look, da den fylder lidt mere rent udseendemæssigt i rummet og syner som en større og mere kompakt seng, hvilket den i realiteten også er. En kontinentalseng kommer med en meget robust opbygning der gør at det er en seng der holder til meget. Med en kontinentalseng får man den optimale komfort.

Udvalg af kontinentalsenge på markedet

Der findes mange forskellige kontinentalsenge på markedet. De fleste der sælger senge har også denne sengetype, da det sammen med elevationssenge er den mest populære type på markedet. Hos Sengetid har vi et bredt udvalg af dansk produceret kontinentalsenge i høj kvalitet. Når du køber en kontinentalseng hos os, får du absolut rigtig meget seng for pengene og en investering i en ny kontinentalseng kan vise sig at være rigtig god når man tænker på mængden af timer man tilbringer i sin seng fordelt over sengens levetid på 10-15 år.

Vi håber du fik svar på hvad en kontinentalseng er. Skulle du stadig stå tilbage med nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til en sengeekspert på telefon 70 60 55 53.

Relaterede produkter