Chat with us, powered by LiveChat

Guide: Skab en hotelstemning i dit soveværelse

Guide: Skab en hotelstemning i dit soveværelse

Hos sengetid har vi et stort udvalg af lækre produkter fra Norhland, der med de rette sammensætninger kan forvandle dit måske kedelige og anonyme soveværelse, til at emme af luksus og elegance. Læs med her, hvordan du let kan skabe en hotelstemning i dit eget soveværelse, og lad dig inspirer af Norhlands produkter.


Hvem har ikke før drømt om at bo på et af de lækreste design hoteller rundt om i verden, hvor der er en følelse af luksus og ro på samme tid. Et fællestræk for de fleste luksuriøse hotelværelser er afdæmpede farver, og lækre tekstiler der skaber en rolig følelse af velvære. Det er rum man aldrig har lyst til at forlade, og bare ville ønske at man kunne fremtrylle i sit eget hjem, med de midler man har.

Den følelse kan man heldigvis godt skabe hjemme hos sig selv, uden at det skal koste en formue. Lad dig inspirer af hotelstillen, og læs vores 5 tricks til hvordan du både kan skabe en personlig, luksuriøs og hjemmelig stemning på en gang.

  1. Den perfekte seng

Der er intet hotelværelse uden en god seng af høj kvalitet. Sådan bør det også være hjemme i dit soveværelse. En kvalitets seng gør ikke kun underværker for din skønhedssøvn og livskvalitet, den har også et flot og elegant design der skaber ro omkring soveværelset. Vælg her en seng i et stilrent design i neutrale og rolige farver, hvor især en kontinentalseng vil være et godt valg med dens flotte højde, og smukke detaljer. Se vores store udvalg af kvalitets senge her, og vælg den der passer bedst til dig og din krop. 

  1. Sengegavlen

Sengegavlen er mindst lige så vigtig som en elegant seng, da den er med til at skabe prikken over i´et, og fremhæve sengen. En sengegavl er med til at bidrage til en luksuriøse stemning, da den indrammer sengen, og giver den sidste finish i hele rummet. Se vores flotte sengegavle her, og find den der passer til din seng.

  1. Blød rummet op

På næsten alle de flotte hoteller finder du lækre tekstiler der bløder rummet op. Det gælder både gulvtæpperne på gulvet, og sengetæppet på den elegante seng der bliver kombineret med smukke puder i rolige farver i forskellige nuancer, til de voluminøse tunge gardiner der går fra gulv til loft.

Ved at tilføje mange forskellige tekstiler til rummet, skaber du en rar stemning der emmer af æstetik og luksus. Derudover så er gulvtæpper, sengetæpper og puder med til at forbedre akustikken, og er det der skaber en personlighed og hygge. Norhland har lavet en flot kollektion af sengetæpper, puder og plaider i smukke jordnære farver der vil hjælpe med at fremkalde hotelstemningen. Du kan se dem her.

  1. Jordfarver gør en forskel

Giv de hvide vægge en flot og rolig farve ved at male dem eller kalkmale dem. Her kan du med fordel gå efter farver som beige, sand, og andre douchede farver der er rolige og jordnære. Farven på væggen bør passe sammen med de rolige tekstiler der er i og omkring din seng, for at skabe en flot synergi og sammenhæng i rummet. Farver påvirker vores sanser mere end vi måske tror, og især de rolige farver kan påvirke til et rum til at fremstå mere autentisk og nærværende.

  1. Hold det simpelt

Når vi snakker om indretning af soveværelset, er det vigtigste indretningsbegreb at holde rummet enkelt, med simple ting der kan skabe symmetri og sammenhæng i valget af puder, plaider, sengetøj og seng. Alle elementer i rummet bør derfor holdes i afslappende farver, uden for mange mønstre og nuancer, så der kommer en råd tråd igennem hele indretningen. Det betyder også at man skal tænke over hvilke møbler man tilføjer til rummet, og at der ikke kommer farver ind som stikker for meget ud. Derfor skal man også holde lidt igen med overdekoreringen af rummet i form af kunst, planter eller møbler. Det er sengen der bør spille den største rolle og dermed også være den der er mest fremtrædende.