Chat with us, powered by LiveChat

FSC-mærket senge hos Sengetid.dk

FSC-mærket senge hos Sengetid.dk

Ønsker du at investere i en dejlig kvalitetsseng? Så kan du trygt handle på Sengetid.dk.

Hos Sengetid har vi fået 2 helt nye sengeserier fra Norhland, hvor den nordiske kvalitet særligt kan ses og mærkes. De nye 2022 senge fra Master- og Dreamline-serien er Standard 100 by OEKO TEX certificeret og FSC-mærket.

Master og Dreamline senge er produceret i nordiske kvalitetsmaterialer. Alle materialer fra træ, tekstil og stål er nøje udvalgt, så den lækre kvalitet holdes høj. Vi tilbyder op til 25 års garanti på sengene, som en indikation på, at vi kan stå inde for kvaliteten af vores sengeprodukter.

Det er vigtigt for os i Sengetid, at vi er eksklusiv forhandler af senge, som hylder mennesket, naturen, design, indretning og at alle produkter i vores sortiment bliver fremstillet i absolut topkvalitet.

 

Hvad er en FSC-skov?

Du kan have god samvittighed når du køber en seng, der er FSC-mærket. I en FSC-skov bliver der passet på miljøet, skoven og medarbejderne, som arbejder under gode forhold.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven selv kan nå at producere. Det vil sige at der først fældes et træ, når et nyt er blomsteret op. Produktionen af de lækre og eksklusive Master og Dreamline senge er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Det er en bæredygtig løsning, da vi ønsker at gøre vores for at passe på den natur vi har og holder så meget af.

Vi har valgt at have fokus på FSC-skovene og dem der gør en dyd ud af, at passe på disse anerkendte skove. Da vi føler at vi har et ansvar.

Alle Master og Dreamline senge fra Norhland er produceret i Småland af dygtige håndværkere, der har mange års erfaring med møbler og design. Master og Dreamline sengene er produceret i langtidsmodnet svensk træ uden knaster. Sengerammerne er kraftige og robuste, så de kan holde i mange år. Betrækket er Standard 100 by OEKO TEX certificeret og produceret i et slidstærkt møbelstof, der kan tåle at blive brugt hver dag.

Du kan derfor investere i en eksklusiv elevationsseng, kontinentalseng eller boxseng fra Master eller Dreamline-serien, hvor der er garanti for en dejlig nattesøvn med en god mavefornemmelse.