Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Signatur Luksus Kontinental 140x200 cm (Lysegrå)

21.995 kr

Farve: Lysegrå

Fasthed 1: Medium
Topmadras: Luksus latex

Ben: Rund eg 19 cm
Gavl: Stribet gavl i 108 cm (Medfølger til sengen)
 

Kan leveres indenfor 5-10 hverdage i Jylland og på Fyn!

DEMOSENGE

Senge som kan leveres hurtigt og til en ekstra skarp tilbudspris.
Du kan med vores demosenge få en seng leveret indenfor 5-10 hverdage.

Vores demosenge er alle grundigt gennemgået for fejl og mangler og godkendt til videresalg. Det betyder at de "næsten" er som nye, men med mulighed for mindre kosmetiske fejl. Vores demosenge udbydes til en ekstra skarp pris og er ikke omfattet af 101 nats risikofri prøve. Sengetid garanterer at sengene er 100% funktionsdygtige og ikke har større fejl eller mangler.

Varen er udsolgt

Beskrivelse

Er du på udkig efter en luksuriøs kontinentalseng, som giver fantastisk liggekomfort uden at springe budgettet? Så er Signatur Luksus Kontinental fra Norhland et godt bud på den rigtige seng.

Det får du:

  • Komplet seng inkl. latex topmadras, ben og levering til kantstenen
  • Hele 3 lækre komfortlag - Boxmadras, springmadras og topmadras
  • Springmadrassen består af pocketfjedre, som sikrer god komfort og støtte
  • 5 komfortzoner
  • Luksus topmadras på 8 cm med vaskbart betræk i enten latex.
  • 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

Denne luksuriøse Norhland kontinentalseng fra Signatur serien, giver optimal støtte og liggekomfort. Det er sengen til den kvalitetsbevidste køber, der ved, hvad god velvære og komfort er, når man ser det. Denne kvalitetsseng, er fremstillet af eksklusive slidstærke materialer på en dansk fabrik. Den produceres under ordnede forhold af fagligt stolte håndværkere, som tager opgaven alvorligt.

Da du tilbringer cirka en tredjedel af dit liv i en seng, er det vigtigt, at man træffer det rigtige sengevalg. Sætter du pris på en fremragende seng, der lever op til strenge kvalitetskrav og sikrer dig en bedre livskvalitet - er denne Signatur Luksus Kontinental det oplagte valg, når du skal have en ny seng. Få en rigtig god start på dagen med en luksuriøs seng fra Signatur-serien, som er en af vores absolut topmodeller.

Søvnkvalitet i tre lag                                      
En af de egenskaber der karakteriserer en kontinentalseng er, at den er tredelt. Den er opbygget i 3 lags rendyrket kvalitet fra top til bund, som bygger grund for mange års optimal søvn og livskvalitet. Den er fremstillet således, at vi har en tyk, vendbar springmadras med pocket/multipocket fjedre. Pocket fjedrene kommer med 5 zoner, hvor blandt andet skulder og hofte får optimal støtte, da det er nogle af de steder, hvor man har brug for ekstra trykaflastning. Over fjedrene, øverst i springmadrassen, har vi et lag skum, der er fremstillet i polyether - og som er pakket ind i en flot og slidstærk tekstil. Under springmadrassen har vi en boxmadras, der er indrammet af en sengeramme i langtidsmodnet svensk fyrretræ.

Vælg seng og topmadras efter behov
I det øverste komfortlag har vi en vaskbar Luksus topmadras, som fås i Latex. Topmadrassen er vores populære Luksus topmadras på hele 8 cm, som sikrer en fantastisk liggekomfort. Topmadrassen er vævet i organisk bambus og er god til at lede varmen væk.

Latex er en ventilerende topmadras, der tilbyder trykaflastning, så du ikke synker for meget ned i madrassen og ikke er for varm.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Farve Lysegrå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras - FAST
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Antiskrid Nej
Ben Rund eg 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.