Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Signatur Luksus Elevation 90x210 cm

18.595 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon OKIMAT motor - Høj kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Attribute icon Trådløs fjernbetjening
 • Attribute icon Valgfri 7 cm Norhland Signatur topmadras med vaskbart betræk
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 5 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 15 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 59 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Signatur Luksus Elevation 90x210 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

18.595 kr

Signatur Luksus Elevation 90x210 cm
Signatur Luksus Elevation 90x210 cm

På lager

Beskrivelse

Er du på udkig efter en ny seng med elevation, hvor både madras og elektronik er i højsædet, så er Signatur Luksus Elevation en oplagt mulighed for dig.

Det får du:

 • Komplet seng inkl. Valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen.
 • Findes i 3 klassiske farver - Sort, Mørkegrå og Lysegrå.
 • Vendbar madras med posefjedre af høj kvalitet, som er pakket ind i kvalitetsskum for optimal komfort.
 • 5 års fuld garanti på motor.
 • Valgfri ben i eksklusiv egetræ.
 • Topmadras på hele 8 cm, som er vævet i bamboo med vaskbart betræk.
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud.


Fås yderligere i alle størrelser fra 80x200 til 180x210.

Alle har brug for god søvn. Så simpelt er det. Men at finde den helt rette seng er ikke altid lige let. Vi mener dog at det bliver lidt nemmere med denne lækre Signatur Luksus Elevation. Her får du en ekstremt flot og stilren seng, hvor komfort og funktionalitet er i højsædet. Sætter du pris på dansk kvalitet, og værner du om din søvnkvalitet, er det her sengen for dig. Som med alle vores senge og modeller sikrer vi, at materialer og arbejdsvilkår er optimale. Derfor bliver den produceret her i Danmark, således at vi kan tilbyde kvalitetsbevidste og kræsne forbrugere ypperlig sengekomfort i et flot og elegant design, der pryder ethvert soveværelse.

Elevationsseng med fokus på fleksibilitet og liggekomfort

Sengen er designet med ét for øje, nemlig hvordan man skaber fundamentet for et fleksibelt sovemiljø kombineret med komfort. Den er derfor bygget op af en springmadras med pocketfjedre, som er udstyret med hele 5 zoner med skulder- og hofte-trykaflastning. Formålet med konfortzonerne er at give maksimal støtte de steder, hvor man synker ned i madrassen, og selve pocketfjedrene tilfører fastheden i sengen. Den fås i medium, fast eller ekstra fast fasthed, og i forhold til hvad du skal vælge her, henviser vi til vores guide til valg af fasthed som du finder nederst på vores hjemmeside.

Yderligere har vi et lag skum over fjedrene, som er pakket ind i tyk møbel tekstil, der er utrolig slidstærk. Og så er den udstyret med en OKIMAT motor, som er en utrolig driftsikker motor med trådløs fjernbetjening. Der medfølger 5 års garanti på motoren. Sengen har en ramme, der er yderst stabil og brudsikker, hvorfor denne kommer med hele 15 år brudgaranti - det samme er gældende for fjedrene.

Husk den rigtige topmadras

Du må ikke undervurdere værdien af en topmadras. Den har stor indvirkning på din søvnkvalitet. Med denne Signatur Luksus Elevation følger en vaskbar luksus topmadras på hele 8 cm, som fås i to typer: Latex eller Memory skum. Memory skum er ideelt til forbrugeren, der søger en ekstra støttende topmadras. Memory skum bruger nemlig kroppens varme til at forme sig efter kroppen og giver hermed rigtig god støtte, samtidigt med at den holder på varmen. Er du derimod interesseret i en varmeregulerende topmadras, som aflaster tryk i nakke, hofte, skulder og lænd, er vores Latex topmadras et oplagt valg.

Støjsvag og mobil

Motoren kommer fra OKIMAT og giver dig et utal af fleksible muligheder i forhold til at kunne se TV i en bedre position, læse en god bog eller sidde op at spise morgenmad. Pludselig er din seng ikke en bare en seng - den er et hjem, hvor du lader op til dagens gøren og laden. Investér i din egen livskvalitet og velvære med en seng, der giver dig den støtte og de muligheder, du har behov for i din dagligdag.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 57 cm. total (19 cm. ben, 12 cm. ramme, 18 cm. madras, 8 cm. topmadras)
Længde 210 cm
Bredde 90 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Motor OKIN BASIC - trådløs fjernbetjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Antal lameller 28 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 120 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.