Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Box 180x210 cm

Før: 17.995 kr

Nu kun 7.495 kr

 • Dansk design og håndværk
 • Valgfri 7 cm Norhland Signatur topmadras med vaskbart betræk
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 49 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Signatur Box 180x210 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 17.995 kr

Nu kun 7.495 kr

Signatur Box 180x210 cm
Signatur Box 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Hvorfor vælge lige præcis denne seng?

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen.
 • Findes i 3 afdæmpede farver - Sort, Mørkegrå og Lysegrå.
 • To lag fjeder for at øge komforten. Nederste lag med bonell fjedre og øverste lag med posefjedre.
 • Topmadras med vaskbart betræk.
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud. 

Fås yderligere i alle størrelser fra 80x200 til 180x210.

Er du på udkig efter en seng af høj kvalitet, som er solid, robust, kan holde i mange år og er fornem til prisen? Med vores Signatur Box fra Norhland får du en rigtig god kvalitetsseng, der er produceret på en dansk fabrik, hvor kvalitetssikring er en forankret del af den daglige arbejdsproces. Denne model henvender sig til kræsne købere, der gerne vil have rigtig meget værdi for relativt små penge. Ønsker man en seng, der er simpel af udseende og let at gå til, hvor der kun skal monteres ben, er dette et glimrende valg. Det er en alsidig og komplet kvalitetsseng, som opfylder langt de fleste menneskers behov og præferencer.

Eksklusiv boksmadras i simpelt design

Signatur Box er en forholdsvis simpel boxmadras, men dog alligevel rimelig kompleks, når vi bevæger os ned i selve kernen af madrassen. Her får du en seng, der er udstyret med to lag fjedre. Det er nederste lag er Bonell-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen - og øverst har den et lag pocketfjedre med 5 zoner, som bl.a. hjælper til at stabilisere kroppen de steder, hvor man ellers vil synke langt ned - særligt ved skulder og hofte. Den fås i medium, fast eller ekstra fast fasthed, og hvad du skal vælge her, afhænger meget af din vægt. Her henviser vi til vores guide til valg af fasthed, som du kan finde nederst på vores hjemmeside.

Over fjedrene har vi et lag skum, der er fremstillet af polyether, som er pakket ind i en tyk møbel tekstil - og ovenpå har vi en vaskbar topmadras på hele 7 cm som fås i to typer: Latex eller Memory skum. Hele boxen er bygget af en solid træramme, som kommer med 15 års garanti på rammebrud. Det samme gør sig gældende for fjedrene.

Vælg en topmadras, der passer til dine behov

Der er mange, der er af den overbevisning, at selve sengen udgør den totale oplevelse af, hvad en god seng er. God søvn kommer ikke alene af sengen, da topmadrassen også har rigtig stor effekt på din søvnkvalitet. Hvad du er mest til af vores Latex eller Memory foam, kommer an på dine behov og præferencer. Uovertruffen liggekomfort opfattes individuelt, hvor nogle vil foretrække en Latex topmadras, som er ventilerende, yder god støtte og er trykaflastende så du ikke synker for langt ned i madrassen. Fryser du derimod om natten, kan en memory skum topmadras afhjælpe dette problem, da den former sig efter din krop, når den bliver varmet op, imens du ligger i den. Den holder rigtig godt på varmen og giver også formidabel støtte relevante steder.

Fås i alle størrelser

Med denne Signatur Box investerer du i en lækker seng, der sikrer dig god nattesøvn de næste mange år. Det er en budgetvenlig seng, som lever op til langt de flestes forventninger. Har du brug for en konventionel seng, der er simpel og ikke er spækket med alle mulige funktioner, får du her et stærkt produkt, som bidrager til optimal liggeposition og dermed bedre søvn og livskvalitet.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Januarudsalg
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 49 cm. total (19 cm. ben, 23 cm. madras, 7 cm. topmadras)
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocket/multipocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 7 cm Norhland Signatur topmadras (latex- eller wonderpur) i vaskbart betræk
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere