Chat with us, powered by LiveChat

Eksklusive kontinentalsenge 200x200

En kontinentalseng 200x200 kan kategoriseres som en ægte ”king size”-seng, hvor der er plads til, at hele familien kan boltre sig. Kontinentalsengene bliver i stigende grad populære, da de er rige på både design, kvalitet og komfort.

En kontinentalseng er karakteriseret ved, at den er højere end traditionelle senge. Det er den, da sengetypen har en høj madras, der, inklusive topmadras, består af tre integrerede lag. Det sikrer dig de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

Herunder finder du vores store udvalg af kontinentalsenge i strørrelsen 200x200 cm.

summersale

Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Madrassens flere lag

Madrassens tre lag kan lede tankerne hen på ”Prinsessen på ærten”, men i modsætning til eventyret er du med lagene sikret en god komfort.

Det første lag i en kontinentalseng 200x200 er en boxmadras. Boxmadrassen kan fås i to varianter. En variant med en skum madras eller en variant med starspring-fjedre og pocket-fjedre. Boxmadrassen er med til at sikre en god stabilitet for din krop.

Det andet lag er springmadrassen, som kan fås med 3 typer af fjedre som starspring-fjedre, pocket-fjedre eller multi-pocket fjedre. Springmadrassen består af en cooltex-, hyperfoam- eller latexpolstring på ca 20- 25 mm. Det gør, at du ikke kan mærke fjedrene gennem madrassen, og sikrer herved, at den gode komfort opretholdes.

Springmadrassen støtter din krop i komfortzonerne, hvilket vil sige, at den giver ekstra støtte de steder, din krop har brug for det, som nakke, ryg og lænd.

Kontinentalseng 200x200 med eget valg af topmadras

Oven på madrassen med de tre integrerede lag kan du selv vælge, hvilken eksklusiv topmadras du vil ligge på. Topmadrassen fungerer som kontinentalseng 200x200s fjerde lag. Topmadrasserne findes i tre varianter: en latex-topmadras, en celcius-topmadras og en hyperfoam-topmadras.

Latex-topmadras

Latex-topmadrassen retter sig ud de steder, din krop synker ned i madrassen, og er derfor meget fleksibel. Det sikrer en god støtte for din krop. Derudover er latex-topmadrassen åndbar, så du i mindre grad vil komme til at få det for varmt, når du sover, hvis du har tendens til det.

Celcius-topmadras

Celcius-topmadrassen består af memory-skum, der gør, at topmadrassen formes efter din krop. Det er anbefalelsesværdigt, hvis du har rygproblemer, da topmadrassen ergonomisk støtter din krop. Celcius-topmadrassen holder på varmen og er derfor god til dig, der er kuldskær om natten.

Hyperfoam-topmadras

Hyperfoam-topmadrassen er en højelastisk skum, som trykaflaster de steder, hvor kroppen synker ned i madrassen. Det er typisk de tunge steder, som lænden, ryggen og skulderen. Hyperfoam er åndbart og ventilerende. så du i mindre grad får det varmt og er dermed god til dig, der har tendens til at få det varmt om natten.

Tommelfingerregel til madrasvalg

Ikke nok med, at du kan vælge din egen topmadras, så kan du også vælge den integrerede madrastype på din seng. Det er nemlig forskelligt, hvilke kriterier sengen skal opfylde for at passe til dine behov. Men hvordan vælger du den bedste madras for din krop?

En god tommelfingerregel er at vælge madras, alt efter hvor meget, du vejer. Vejer du under 75 kg anbefales en medium starspring-fjedret eller pocket-fjedret madras. Har du en kropsvægt på mellem 75 og 95 kg, er en hård madras med starspring-fjedre eller pocket-fjedre det bedste valg for din krop. Er din vægt på over 95 kg, anbefales en hård madras med multipocket-fjedre eller kraftigere starspring-fjedre.

Jo tungere du er, jo hårdere skal din madras derfor være, for at du ikke synker for meget ned i madrassen. Det kan nemlig give dig rygproblemer, hvis du ligger i en for blød seng over en længere periode.

Høj på design og komfort

En kontinentalseng 200x200 fås i mange forskellige eksklusive modeller på Sengetid.dk. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde din absolutte drømmeseng. En kontinentalseng i størrelsen 200x200 giver dig en stor dobbeltseng med ekstra god plads at rulle rundt på. Hvis du har børn, er sengen rigtig god, da I sagtens vil kunne sove to forældre og et eller flere børn i sengen, uden det vil gå ud over søvnkomforten – i hvert fald når der tales om pladsen.

Derudover har kontinentalsengene et flot design, der vil pryde dit soveværelse og gøre dit hjem mere stilbevidst. Kontinentalseng 200x200 er både rig på design og komfort, og du vil derfor få en eksklusiv seng, der kan give dig mere luksus i hverdagen.

Det ekstra smarte ved en kontinentalseng 200x200 er også, at den med sin højde gør, at du ikke skal stå op af sengen, men ud, hvilket kan give en bedre start på dagen