Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Premium Komfort 210x210 cm

35.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon Uovertruffen komfort i hele 3 lag
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 10 cm ben: 62 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Premium Komfort 210x210 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

35.995 kr

Prestige Premium Komfort 210x210 cm
Prestige Premium Komfort 210x210 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Premium Komfort

Kontinentalseng er populær sengetype, særligt på grund af den gode indstigningshøjde og rodbuste udseende. Med denne Prestige Premium Komfort har vi begået en genistreg, der byder på masser af komfort og fleksibilitet. Modellen er produceret af nogle af de bedste, mest robuste og slidstærke materialer. Ønsker du en seng i et minimalistisk design, som har en god højde fra gulvet, får du her en af vores bedste Norhland senge i Prestige Kontinental-serien. Det er luksus i flere lag, som er skabt til at facilitere den perfekte søvn, som alle vel i bund og grund ønsker. Sengen er yderst kompleks i sin opbygning, da der er tænkt på det hele, hvad angår behov og luksus. Har du brug for en ny seng, kan vi på det varmeste anbefale denne stabile Norhland kontinentalseng, som har alle de gode egenskaber, din krop har behov for.

Tre madrasser for optimal komfort

Prestige Premium Komfort er bygget i tre lag - nemlig en topmadras, vendbar springmadras og en boksmadras. Springmadrassen indeholder pocketfjedre, som sikrer stabiliteten i sengen - og de har op til 9 komfortzoner med skuldre- og hoftezoner, som giver maksimal støtte særligt ved nakke, skuldre og lænd. Pocketfjedre er de fjedre, der bl.a. afgør fastheden og hårdheden i sengen. Du kan derfor sætte dit eget personlige præg på Prestige Premium Komfort ved at vælge den fasthed der passer bedste til dit behov. Sengen kan vælges i medium, fast eller ekstra fast hårdhed. Som et sidste lag før topmadrassen har vi over fjedrene et lag af 25 mm ventilerende Cooltex-polstring samt en 8 cm træramme en lamelbund med 12 cm bæreskum. Både fjedre og træramme kommer med 25 års brudgaranti, hvilket indikerer, at vi står 100% inde for kvaliteten af denne lækre seng, som fås i farverne lysegrå, sort, blå, sand og mørkegrå.

Lækker, tyk topmadras, som er vaskbar

Som det tredje og øverste lag har vi en vaskbar topmadras som fås i to typer; Latex eller Wonderpur. Med denne model følger en 8 cm Luksus Topmadras, som øger komforten og den totale oplevelse af at ligge i en seng, der er så helstøbt og gennemtænkt som denne.

Hvilken type topmadras, der passer til dig, er meget op til dine behov. Sveder du meget om natten og har det varmt, kan vores Latex model være utrolig rar og behagelig at sove dem. Den ventilerer godt og grundigt samt giver utrolig god støtte og virker trykaflastende, således at du ikke synker uhensigtsmæssigt langt ned i topmadrassen.

Kan du ikke holde varmen om natten, har vi en Wonderpur topmadras, som er fremstillet af en memory skum, der former sig efter din krop. I særdeleshed ved nakke, lænd og skuldre. Den svøber sig om dig som en dyne, så du synker godt ned - dog samtidig med, at det støtter og yder fantastisk support de rette steder, så du ligger perfekt.

Uanset hvilke topmadrastype du vælger, så er du garanteret en dejlig og støttende topmadras, der er fremstillet i ventilerende bamboo betræk.

Perfekt seng til par eller pladskrævende singler

Har du behov for rigeligt med plads, når du sover - eller er I et par, der deles om sengen, kommer vores Prestige Premium Komfort med masser af plads til jer begge. Den er desuden en fryd for øjet, da den er minimalistisk og elegant. Ønsker du en seng, der skaber blikfang i soveværelset, som samtidig er fantastisk at sove i? Så er Prestige Premium Komfort en rigtig god investering, der holder i mange år.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 62 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 8 cm. topmadras)
Længde 210 cm
Bredde 210 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 8 cm luksus topmadras m. latex- eller wonderpur kerne, i ventilerende bamboo 3D betræk som er vaskbart
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.