Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Luksus Elevation 180x200 cm

36.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Attribute icon Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Attribute icon Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Attribute icon Valgfri egetræsben eller metalben
 • Attribute icon 9 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 66 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Luksus Elevation 180x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

36.995 kr

Prestige Luksus Elevation 180x200 cm
Prestige Luksus Elevation 180x200 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Prestige Luksus Elevation

Oplevelsen af komfort og velvære får pludselig en helt ny dimension, når man fornemmer, hvad en rigtig god, solid og funktionel elevationsseng kan gøre for din livskvalitet. Med vores Prestige Luksus Elevation giver vi forbrugeren mulighed for at erhverve sig en Norhland seng, der tilbyder masser af fleksibilitet og mobilitet. Vores elevationssenge er skabt med et ønske om at imødekomme forbrugernes stigende efterspørgsel på elevationssenge, som kan danne base for en mere end blot fortrinlig søvn. Men muligheden for at kunne læse, se film, spise og meget andet gør pludselig sengen til en endnu vigtigere brik. Derfor tilbyder vi denne lækre Prestige Luksus Elevation, som kan præcis det, man søger efter som forbruger. 

Prestige Luksus Elevation har et stilrent og klassisk design, hvor du kan sætte et personligt præg. Vælg mellem 5 flotte farver og de sengeben, som passer bedst til dit soveværelse og som kan udtrykke din personlige indretningsstil. Prestige Luksus Elevation er produceret i høj kvalitet af dygtige håndværkere. Alle materialer er nøje udvalgt, så du er garanteret en god kvalitet. Som en indikation på den gode kvalitet får du 25 års garanti på ramme og fjederbrud.

Elevationsseng af høj kvalitet fra træramme til topmadras

Prestige Luksus Elevation har en 20 cm træramme, der giver et stabilt fundament. Sengen er en klassisk elevationsseng med lammeller, hvor de midterste er justerbare. Ovenpå trærammen og lamellerne har vi selve madrassen, som er en vendbar springmadras, der er udstyret med fleksible pocketfjedre af rigtig høj kvalitet. Disse er endda forsynet med op til 9 komfortzoner, hvilket betyder, at der er trykaflastning de steder, hvor man har mest behov for støtte. Særligt nakke, skuldre og lænd har brug for den rette støtte, så du er sikret en god nattesøvn.

Fjedrene kommer også med 25 års brudgaranti, hvorfor du er sikker på, at du har en velfungerende Norhland elevationsseng i rigtig mange år.

Ovenpå fjedrene har vi et lag ventilerende Cooltex polstring på 25 mm, som bidrager til at elevationssengens liggekomfort er optimal. Tilpas Prestige Luksus Elevation efter din vægt og ønske. Springmadrassen fås i en medium, fast eller ekstra fast i hårdhed.

Formidabel topmadras fuldender oplevelsen

Når du skal vælge en elevationsseng, kommer du ikke udenom topmadrassen. Den udgør en stor del af den totale oplevelse, da der er sket stor udvikling på området. Med til denne Prestige Luksus Elevation følger der en rigtig lækker luksuriøs topmadras på hele 8 cm i enten Wonderpur eller Latex skum.

Hvilken af de to, du skal vælge, afhænger meget af dine behov. Er du typen, der sveder meget om natten og har brug for grundig og effektiv ventilation og støtte, vil du finde Latex topmadrassen som et godt valg. Den giver formidabel trykaflastning og leder varmen væk fra kroppen, således at du oplever, at den understøtter dine behov på fornem vis.

Er du derimod på udkig efter en topmadras, der former sig efter din krop og giver god varme, er vores Wonderpur skum det oplagte valg. Den tager form efter dig i takt med, at du bliver varmere, og den giver stadig utrolig god støtte, hvor din krop har brug for det. Det hele er toppet med et betræk i 3D bamboo stof som er meget ventilerende, og så er det vaskbart.

Fjernstyret motor fra danske Linak

Vi har fokus på kun at anvende de bedste materialer til at producere vores senge medDet er derfor oplagt at denne lækre Prestige Luksus Elevation fra Norhland har en motor fra danske Linak. Linak er de bedste på markedet. Motoren er yderst støjsvag, driftssikker og utrolig stabil og pålidelig. Den bruger ikke ret meget strøm, og du kan kontrollere den ved hjælp af den trådløse fjernbetjening, som tillader dig at indtage alle mulige og umulige positioner i sengen. Vi giver 5 års garanti med på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 66 cm (19 cm ben, 21 cm ramme m lameller, 18 cm madras og 8 cm topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Antal lameller 42 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 8 cm luksus topmadras m. latex- eller wonderpur kerne, i ventilerende bamboo 3D betræk som er vaskbart
Antiskrid Ja
Ben Standard 19 cm - fås i flere farver
Anbefaling af vægt Anbefales op til 125 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.