Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Luksus Boxelevation 90x200 cm

22.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Attribute icon Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Attribute icon Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon 9 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 10 cm ben: 63 cm
 • Attribute icon Uovertruffen kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Luksus Boxelevation 90x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

22.995 kr

Prestige Luksus Boxelevation 90x200 cm
Prestige Luksus Boxelevation 90x200 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Prestige Luksus Boxelevation 

Med denne eksklusive Prestige Luksus Boxelevation bevæger vi os op i noget af det ypperste, vi overhovedet har i vores sortiment. Det er en boxelevation fra Norhland der fremstilles i høj kvalitet, og som er aldeles elegant og luksuriøs. Det, der adskiller Prestige Luksus Boxelevation fra mange af vores andre Prestige elevationssenge, er, at den er bygget på en boxmadras med hele to lag luksus fjedre.

Ser man på Prestige Luksus Boxelevation som helhed, bliver det ikke meget bedre. Det er lag på lag, hvor der er tænkt på alt ned til mindste detalje, hvorfor Prestige Luksus Boxelevation er noget af det bedste, vi har i vores Norhland sortiment. Prestige-serien fra Norhland bliver produceret på en fabrik i Jylland, hvor vi har kvalitetsbevidste, danske håndværkere til at varetage processen. For at sikre den altid høje kvalitet er høj faglig integritet en forankret del af tilblivelsen af vores luksussenge.

Prestige Luksus Boxelevation har du det hele samlet i en box, så du slipper for løse madrasser og madrasbremse. Boxelevationen har et minimalistisk udseende, rene linjer og kommer i 5 smukke og jordnære farver. De tidløse detaljer passer ind i ethvert skadinavisk inspieret soveværelse.

Dobbeltfjedret boxmadras er det rene luksus

Der er en helt særlig grund til, at vi mener at Prestige Luksus Boxelevation er en af vores bedste Norhland elevationssenge overhovedet. Den er nemlig bygget på en luksuriøs dobbelt fjedret boxmadras, som er med til at øge stabiliteten betragteligt. Der er to lag pocketfjedre, som har 9 indbyggede komfortzoner. Disse komfortzoner er med til at skabe endnu mere stabilitet for kroppen de steder. hvor man ellers ville synke ned og indfinde sig i en skæv soveposition. Det er særligt hofte, skuldre, nakke og lænd, som har behov for ekstra støtte.

Madrassen er yderligere polstret med et 25 mm lag ventilerende Cooltex skum, som beskyttes af en tekstil, der er lækker og behagelig at være i berøring med. Sengen hviler på en meget stabil træramme på 13 cm - og både fjedre og træramme kommer med 25 års garanti.

Formidabel topmadras fuldender søvnoplevelsen

Når du skal vælge en seng, kommer du ikke udenom en topmadras. Den udgør en stor del af den totale søvnoplevelse, da der er sket en stor udvikling på området. Med til Prestige Luksus Boxelevation følger den en rigtig lækker luksuriøs topmadras på hele 8 cm i enten Latex eller Wonderpur skum. Hvilken af de to, du skal vælge, afhænger meget af dine behov og ønsker til hvad en topmadras skal kunne.

Er du typen, der sveder meget om natten og har brug for grundig og effektiv ventilation og støtte, er Latex topmadrassen et rigtig godt valg. Den giver formidabel trykaflastning og leder varmen væk fra kroppen, således at du oplever, at den understøtter dine behov på fornem vis.

Er du derimod på udkig efter en topmadras, der former sig efter din krop og giver god varme, er vores Wonderpur skum det oplagte valg. Den tager form efter dig i takt med, at du bliver varmere, og den giver stadig utrolig god støtte, hvor din krop har brug for det. Det hele er toppet med et betræk i 3D bamboo stof som er meget ventilerende, og så er det vaskbart.

Trådløs motor fra Linak

Prikken over i’et er den gode kvalitets motor fra danske Linak. Prestige Luksus Boxelevation har en danskproduceret Linak motor i højeste kvalitet. En motor fra Linak er noget af det bedste på markedet. Motoren er meget støjsvag, er trådlø og har lille lys til under sengen. Den er helt vedligeholdelsesfri og bruger næsten ingen power. Der er fem års garanti på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 63 cm. total (10 cm. ben, 13 cm. ramme, 32 cm. Madras i 2 lag og 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 90 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre) i to lag
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 8 cm luksus topmadras m. latex- eller wonderpur kerne, i ventilerende bamboo 3D betræk som er vaskbart
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 145 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.