Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Eksklusiv Kontinental 140x200 cm

21.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri Eksklusiv Latex eller Wonderpur topmadras m. sommer/vinter side
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 9 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 10 cm ben: 62 cm
 • Attribute icon Uovertruffen kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Eksklusiv Kontinental 140x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

21.995 kr

Prestige Eksklusiv Kontinental 140x200 cm
Prestige Eksklusiv Kontinental 140x200 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Prestige Eksklusiv Kontinental

Vil du have noget af det ypperste indenfor kontinentalsenge, er vores Prestige Eksklusiv Kontinental noget af det fremmeste, vi har i vores sortiment. Her får du en usædvanlig stor mængde komfort med den velkendte kontinentalseng-opbygning, der kommer i flere eksklusive komfortlag.

Prestige Eksklusiv Kontinentalseng bliver produceret på en fabrik i Jylland, hvor danske, kvalitetsbevidste håndværkere bygger med stor præcision og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer. Som en helhed er sengen en synergi mellem det funktionelle og æstetiske, som er fundamentet for den perfekte søvn.

Ønsker du at investere i en god kvalitetsseng, der kan give dig en god søvnoplevelse, så er denne Prestige Eksklusiv Kontinental et sikkert valg.

Komfort i flere niveauer

Norhland kontinentalsengen er høj og robust. Den er bygget i flere lag end andre konventionelle senge, da den byder på komfort i flere madraslag. I bunden har vi en boksmadras fremstillet af langtidsmodnet svensk fyrretræ. Ovenpå boksmadrassen har vi en lækker, vendbar springmadras med pocketfjedre belagt med et 25 mm ventilerende Cooltex breeze skum, som giver endnu et lag komfort.

Springmadrassen har 9 komfortzoner, som er med til at give dig den rette støtte under din nattesøvn. Den er pakket ind i en tyk og slidstærk tekstil, som beskytter underlaget. Der er derfor rigeligt med niveauer, hvorfor sengen får en god højde og er nemmere at lægge sig i. Både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Eksklusiv topmadras fuldender værket

Som om at det ikke er nok med førnævnte madrasser og komfortlag, medfølger en Eksklusiv topmadras på hele 8 cm i mærket Norhland med sommer/vinterside. Det er en Eksklusiv topmadras, som er et niveau over vores almindelige topmadras. Du kan vælge mellem latex eller wonderpur som kerne i topmadrassen. De to typer af kerner er meget forskellige, så du kan vælge den topmadraskerne der passer bedst til dit behov.

Sveder du meget om natten og har det varmt generelt, er en Latex topmadras formidabel til at ventilere og lede varmen væk fra kroppen, så du får den rette temperatur. Den har en unik trykaflastende effekt, som gør, at du altid ligger optimalt med støtte alle de rigtige steder.

Søger du det modsatte, er vores Wonderpur topmadras en særegen topmadras, som er fremstillet af en tyk memory skum, som former sig efter din krop. Den holder på varmen, og du får også god støtte.

Sommer / vinter betyder der er et ekstra lag mellem kernen og betrækket, som på sommersiden består af bambusfibre som ventilerer, og på vintersiden uld som holder på varmen.

Vælg seng med omhu og tænk på dine behov

Når du skal vælge den rette seng, er det essentielt for din søvn, at du ser på dine behov frem for alt andet. Det er en investering i sundhed, velvære og livskvalitet, da du lader op og fornyer din energi i din seng. Derfor skal den imødekomme din krops behov og ønsker, så den får den støtte og komfort, som den har brug for. Vælg derfor med omhu - det er en investering for livet.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 62 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 140 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Sand, Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Eksklusiv topmadras med sommer/vinterside, på hele 8 cm
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.