Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Eksklusiv Elevation 180x210 cm

Før 39.995 kr

Nu kun 16.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Attribute icon Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Attribute icon Valgfri Eksklusiv Latex eller Wonderpur topmadras m. sommer/vinter side
 • Attribute icon Valgfri egetræsben eller metalben
 • Attribute icon 9 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 66 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Prestige Eksklusiv Elevation 180x210 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før 39.995 kr

Nu kun 16.995 kr

Prestige Eksklusiv Elevation 180x210 cm
Prestige Eksklusiv Elevation 180x210 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Prestige Eksklusiv Elevation

Drømmer du om en ny seng, hvor der er tænkt på alt ned til den mindste detalje? En seng, hvor du kan mere end at sove? En seng, som er af så høj kvalitet, at den kan holde i mere end en generation? Med Prestige Eksklusiv Elevation fra Norhland bliver du udstyret med en seng, der har en klassisk opbygning med 42 lameller i bunden. På den måde får du en behagelig sidde- og liggeposition.

Det er en af vores mest sælgende elevationsseng fra Norhland overhovedet, hvilket tydeligt kan mærke hvorfor, når du ligger i den. Det er dansk kvalitet, når det er smukkest. Det er eksklusiv sengekomfort, når det er allerbedst - og den bliver produceret på vores fabrik i Danmark af danske håndværkere, der arbejder under gode forhold. Kvalitet er en mærkesag for os - det gælder alt fra materialer til arbejdsmæssig integritet.

Helstøbt eksklusiv elevationsseng

Der hersker ingen tvivl om, at vores Prestige Eksklusiv Elevation er en fremragende investering, hvis du tager din nattesøvn alvorligt. Vi har fremstillet den på en 21 cm tyk træramme, som er særdeles robust og slidstærk. Netop derfor kommer den med 25 års brudgaranti - og du er dermed garanteret en holdbar ramme, som giver denne Norhland elevationsseng en god og stabil bund.

Ovenpå har vi en vendbar springmadras af fantastisk kvalitet, som består af pocketfjedre. Springmadrassen har indbygget pocketfjedre med op til 9 komfortzoner, som bidrager til den gode komfort. Den støtter nemlig præcis de steder, hvor kroppen selv er tilbøjelig til at lægge et tungt pres på madrassen, hvorfor den presser tilbage. Disse fjedre kommer også med hele 25 års brudgaranti. Yderligere beskyttes de af et tyk lag Cooltex polstring på 25 mm, som er pakket ind i en tyk tekstil, der er yderst slidstærk og lækker at røre ved. Madrassen fås i medium, fast og ekstra fast hårdhed.

Lækker og elegant topmadras med en sommer og vinter side

Da Prestige Eksklusiv Elevation er en af vores lækreste modeller overhovedet, har den naturligvis også en dejlig tyk topmadras. Den kommer med en  Eksklusiv Topmadras på 8 cm, som har et mere eksklusivt look og er skridsikkert. Du kan vælge mellem en topmadras i Latex skum eller Wonderpur, som er to vidt forskellige topmadrasser.

Tager vi vores Latex skum, får du her en topmadras, som er fremragende til at ventilere og trykaflaste. Du synker ikke ned i madrassen, men bliver i stedet presset tilbage, da den har en unik evne til at yde support der, hvor kroppen har mest brug for det.

Wonderpur fungerer meget modsat, da man synker ned i den, hvor kroppen er varmest. Den holder på varmen hele natten, hvorfor den er er populær blandt folk, der er kuldeskær.

Udover selve kernen har denne topmadras med sommer/vinter side. Hvilket betyder, at på sommersiden er den foret med bombusuld som er meget ventilerende, hvorimod den er foret med uld på vintersiden som holder på varmen. Dette giver en unik mulighed for at veksle mellem årstiderne.

Elevationsmotor med 5 års garanti

For at krone denne lækre elevationsseng fra Norhland har vi udstyret den med en motor fra danske Linak. Linak er et af de mest pålidelige brands indenfor elevationsmotorer og tilbehør. Det er en meget støjsvag motor, der ikke bruger megen power. Den er desuden vedligeholdelsesfri og er helt trådløs. Ønsker du at optimere komfort og søvn, er denne elevationsseng en af de bedste investeringer, du overhovedet kan foretage dig. At købe en rigtig god seng er det samme som at investere i et bedre liv. Det er Prestige Eksklusiv Elevation et glimrende bevis på. Køb en Norhland elevationsseng og nyd de goder en elevationsseng kan give dig i hverdagen.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 66 cm (19 cm ben, 21 cm ramme m lameller, 18 cm madras og 8 cm topmadras)
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Antal lameller 42 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Eksklusiv topmadras med sommer/vinterside, på hele 8 cm
Antiskrid Ja
Ben Standard er 19 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 125 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.