CPH Living - sengetøj vi selv drømmer om at ligge i

CPH Living producerer sengetøj, dyner, rullemadrasser, håndklæder med videre i et tidløst, klassisk design og en solid, håndværksmæssig kvalitet, der udfordrer normerne i branchen. Derfor er vi stolte over at forhandle CPH living sengetøj hos Sengetid.dk. For de leverer præcist den slags sengetøj, som vi altid selv har drømt om at ligge i – og det har du også!

Er der noget bedre end en nyredt seng med lækkert sengetøj i en kvalitet, som du bare kan se, er i orden, allerede inden du mærker på det. Eller at vide at sengetøjet er produceret i 100 % Oeko-Tex 100 certificeret bomuld, der hverken indeholder farlige kemikalier, allergener eller andre stoffer, som kan give din krop eller din hud problemer.

Stolte håndværksmæssige traditioner

Det er faktisk lige præcis det, du kommer til at opleve med CPH Livings sengetøj. Det er designet i Danmark eller danske designtrationer for sengetøj og produceret i Portugal hos tekstilfirmaer, der har mestret tekstilproduktion i generationer.

De leverer et godt og solidt håndværk, der ligger milevidt fra det sengetøj, du kan købe i de store kendte kæder. Alt er lavet efter solide håndværksmæssige traditioner med respekt for materialerne, og for de kunder der en gang skal ligge i sengetøjet, tørre sig i håndklædet eller varme sig under plaiden.

Her bliver ikke gået på kompromis med noget, og det er kun de fineste tekstiler, der bliver brugt til produktionen. Det er det, som kan ses og mærkes fra første sekund, du får øje på CPH Livings produkter, uanset om det er sengetøj, rullemadrasser, plaider, håndklæder eller nogle af alle de andre lækre produkter, de producerer.

Hvem står bag CPH Living?

Idemanden bag CPH Living hedder Flemming Erichsen. Han kom med en baggrund fra både A.P. Møller og Magasin du Nord og startede i 2007 den første CPH Living butik i Frederiksbergcenteret. Snart herefter udvidede han med en grossitvirksomhed, der solgte CPH Livings produkter til videresalg gennem andre butikker.

6 år senere åbnede butik nummer 2 i Lyngby Storcenter og i dag administreres butikkerne af Flemming Erichsen og Lisbet Frisenette, der også privat danner par. Samtidig intensiverede CPH Living aktiviteterne i deres webshop, som i dag sælger varer til kunder i både Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Færørerne og Island. Så i dag er CPH Living et veletableret brand, som er kendt over hele Skandinavien.

I takt med indtoget på nye markeder er antallet af forhandlere øget og tæller bl.a. også os hos Sengetid.dk. Vi er stolte over at have fået muligheden for at kunne tilbyde vores kunder det lækre sengetøj og rullemadrasser fra CPH Living. På den måde kan vi sikre os, at du ikke bare har en god seng. Du har også noget lækkert og sundt sengetøj at ligge i, som hverken giver dig problemer nu eller i fremtiden.

CPH Living sengetøj som du kan købe på Sengetid.dk

Vil du have noget af det absolut lækreste sengetøj på markedet, skal der stå CPH Living på mærkerne. Vi har udvalgt nogle af de mest eksklusive og lækre produkter, som vi tilbyder dig til rigtig gode priser – og i øvrigt leverer vi dem helt fragtfrit, uanset for hvor lille et beløb du køber ind for.

Lækre pudebetræk forbedrer din nattesøvn

cph living pudebetræk
En af de mest oversete stykker sengetøj er pudebetrækket. Ikke alene sikrer det, at dine puder ikke bliver unødigt beskidte af brugen. Det sørger også for, at du får en god nattesøvn, fordi det effektivt leder varmen væk fra hovedbunden, så du ikke bliver våd og svedig. Det kan ellers nemt føre til, at du vågner op flere gange hver nat, fordi du ligger for varmt med hovedet.

Med et pudebetræk i en god lækker bomuldskvalitet er du sikker på, at du altid lægger hovedet på hovedpunden, og beholder det på den hele natten igennem – med mindre altså at du bliver vækket af andre grunde.

Alle CPH Livings hovedpudebetræk er produceret af Oeko-Tex 100 certificeret bomuldssatin med en høj trådtæthed på hele 300 tråde pr. kvadrattomme. Det giver dig slidstærke og behagelige hovedpuder af helt naturlige produkter, som hverken skaber allergiske reaktioner eller problemer med nattesøvnen.

Se de CPH Living hovedpudebetræk her, som vi har i sortiment.

Sengesæt i klassiske mønstre og uhørt høj kvalitet

cph living sengesæt
På samme måde som pudebetræk, er også dynebetrækket med til at sikre, at kroppen kan ånde og tilpasse sin temperatur hele natten igennem. Så undgår du at vågne unødigt op, fordi du enten er for varm og sveder eller føler dig for kold og fryser.

Med et CPH Living sengesæt får du samme høje kvalitet på både tekstiler og design som med deres lækre pudebetræk. Sengesættene fås i forskellige, meget klassiske mønstre som f.eks. Jaquard stribet eller med prikker eller tynde Nørrebro-striber.

Alle sengesæt er produceret af det fineste Oeko-Tex 100 certificerede bomuldssatin med en trådtæthed på 300 tråde pr. kvadrattomme. Hver enkelte sengesæt fås både til enkelt- og dobbeltdyner.

Nyd de klassiske CPH Living sengesæt her!

GOTS-certificeret økologisk sengetøj fra CPH Living

økologisk sengetøj fra CPH Living
Er du på jagt efter økologisk sengetøj med en af de strengeste økologiske certificeringer, skal du vælge GOTS-certificeret økologisk sengetøj fra CPH Living. Her er alle faser i produktionen blevet kontrolleret og undersøgt, for at sikre sig, at der udelukkende er anvendt økologiske materialer hele vejen igennem, og at produktionen er foregået med respekt for miljøet og medarbejderne.

Det giver ekstra tryghed, især hvis du vælger et af de lækre økologiske sengesæt fra CPH Living til børn. Dem for vi forhandler også hos Sengetid.dk, ligesom du naturligvis kan købe økologiske sengesæt til dig selv som både enkelt- og dobbeltdyne, samt GOTS-certificerede økologiske kuvert- og faconlagner fra CPH Living i vores webshop.

Tjek de lækre økologiske CPH Living sengesæt her!

CPH Living faconlager danner grundlaget for en velredt seng

Med et faconlagen er du altid sikker på, at du har grundlaget for at skabe en velredt seng. Faconlagnet har elastik hele vejen rundt, så de holder lagnet helt stramt og pænt. Så gør du dit bedste med resten af sengen, får du en perfekt opredning, der ikke kan fås bedre på et luksushotel.

Med faconlagnerne fra CPH Living får du mere end bare en velredt seng. Du får også en sund og behagelig nat, hvor lagnet er med til at sikre, at kroppen kan ånde, så din seng altid føles tør, komfortabel og veltempereret.

For ligesom alle andre CPH Living sengesæt, er faconlagerne produceret af Oeko-Tex 100 certificerede tekstiler, der er fri for skadelige kemikalier, allergener og andre problematiske stoffer.

Alle faconlagner kan fås i flere forskellige størrelser, der alle er produceret i overstørrelse. Så passer de også, efter de har været i tørretumbleren første gang.

Se vores udvalg af CPH Living faconlagner her.

Kuvertlagner fra CPH Living

Kuvertlagnet er det helt klassiske lagen, hvor der hverken er elastik eller stropper til at holde på lagnet. Det kræver lidt erfaring, men giver en rigtig flot opredning – især hvis du har topmadras i sengen.

Kuvertlagner adskiller sig fra andre lagner, ved at være helt glatte. Vælger du samtidig et CPH Living kuvertlagen, får du en ektra fin trådtæthed på 200 tråde pr. kvadrattomme. Det giver bløde, behagelige lagner, som tillader kroppen af ånde hele natten igennem.

Derved slipper du for unødvendige opvågninger flere gange i løbet af natten, fordi du er enten for kold eller for varm. Derved mindsker du risikoen for at udvikle alvorlige sygdomme som f.eks. demens eller Alzheimers på grund af dårlig nattesøvn.

Du slipper også for skadelige stoffer, allergiske reaktioner og andre ubehageligheder. For lige som CPH Livings øvrige sengetøj, er også firmaets kurvertlager udelukkende produceret af Oeko-Tex 100 certificerede tekstiler.

Se vores udvalg af CPH Living kuvertlagner her.

Splitlagen – den smarte løsning til elevationssengen

Har du anskaffet en af vores smarte elevationssenge som dobbeltseng og valgt en topmadras til hele sengen, der er udviklet specielt med slids til elevationssenge, er et splitlagen en nødvendighed. Med det kan du nemlig rede sengen, så det stadigt er muligt at justere hoved- og fodende individuelt i hver side af sengen.

Alle CPH Splitlagner er produceret, så de passer til en elevationsseng med en topmadras på mellem 5 og 11 cm i tykkelsen. Samtidig er de naturligvis også Oeko-Tex 100 certificerede, så du mindsker eller undgår allergiske reaktioner, og ikke bliver udsat for skadelige stoffer, mens du sover i sengen.

Se vores udvalg af CPH Living splitlagner her.

Kappelagen

Et kappelagen er den perfekte løsning, hvis du har anskaffet en af vores dejlige boxmadrassenge. Det kan også bruges, hvis du ønsker at skjule boxmadrasdelen på en af vores lækre kontinentalsenge.

Kappelagnet er nemlig velegnet til at hænge ned over sengekanten og skjule madras og eventuelt også benene på sengen. Du kan også bruge kappelagnet, hvis du gerne vil ændre farven på sengen, ligesom et kappelagen giver et mere blødt og romantisk indtryk af sengen.

Derfor er kappelagnet skabt specielt til at dække de tre sider af sengen, mens det kun går til kanten på hovedenden af sengen.

Med et CPH Living kappelagen får du både et flot og elegant kappelagen i en rigtig god kvalitet med en trådtæthed på 200 tråde pr. kvadrattomme. Og samtidig får du som altid et kappelagen produceret af Oeko-Tex 100 certificerede stoffer.

Så kan du lægge dig trygt til at sove i sengen, fordi du ved, at du ikke udsætter dig selv for skadelige stoffer eller allergener.

Se vores udvalg af CPH Living kappelagner her.

Hvorfor Oeko-Tex og GOTS certificeringerne er vigtige for dig!


Alt for mange producenter af tekstiler verden over, har alt for lidt respekt for de kunder, som en dag skal gå med eller ligge i de tekstiler, som de har produceret. Det kommer til udtryk i både producenternes kvalitetskrav til deres valg af materialer og deres brug af skadelige kemikalier. For ved at spare på det første og bruge mere af det andet, kan de oftest skære toppen af produktionsprisen.

Oeko-tex er din garanti for sunde tekstiler

Det er skidt for dig som forbruger. Dels fordi du får produkter, der ikke holder nær så længe, og dels fordi du øger risikoen for at udvikle allergier, kræft, demens og andre skadelige sygdomme.

Endnu være er det med børn, der nogle gange kan finde på at ligge og sutte på deres sengetøj i søvne. Her er det endnu vigtigere, at sengetøjet ikke indeholder skadelige stoffer. For jo tidligere vi udsættes for kemikalier og andre skadelige stoffer, jo hurtigere opstår nogle af de følgesygdomme, de kan føre til.

Med ved at vælge Oeko-Tex certificeret sengetøj, sikrer du dig, at dit sengetøj ikke giver dig problemer med allergier eller farlige følgesygdomme på grund af kemikalier. Oeko-Tex 100 certificerede tekstiler er nemlig testet for mere end 300 forskellige, kendte sundheds- og miljøskadelige stoffer. Listen udvides løbende i takt med at ny forskning påviser sammenhænge mellem bestemte stoffer og bestemte sygdomme eller allergier.

Så med Oeko-Tex 100 certificerede tekstiler, kan du trygt vælge CPH Living til dit sengetøj.

GOTS certificeringen er din garanti for rigtig økologi

GOTS står for Global Organic Textile Standard og GOTS certificerede produkter gennemgået en produktionsproces, hvor der kun er anvendt økologiske produkter hele vejen igennem produktionen. Samtidig får du også garanti for, at produkterne er produceret på den mest bæredygtige måde for både samfundet og naturen, samt uden udledning af skadelige stoffer eller andre miljøpåvirkninger.

Vælger du GOTS certificerede tekstiler til dit sengetøj, er du derfor sikker på, at sengetøjet er 100 % økologisk hele vejen fra bomuldsplanten på marken, og hele vejen frem til det ligger i butikken. Samtidig har du garanti for, at både produktion og transport er sket med størst mulig hensynstagen til miljøet, samt at der ikke er anvendt børnearbejdere eller andre underbetalte lønarbejdere undervejs i produktionen.

Vælger du GOTS certificerede produkter fra CPH Living som sengetøj til børnene, giver du dine børn den bedste og mest sunde start på livet. Og vælger du GOTS certificerede produkter til dig selv, giver du dig også dig selv et sundere sengemiljø, og øger chancerne for en mere problemfri alderdom – samt at du kan videregive en bedre og mere bæredygtig verden til alle børn i verden.