Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Signatur opbevaringsseng 160X200 cm

27.995 kr

 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri 7 cm Norhland Signatur topmadras med vaskbart betræk
 • Attribute icon Valgfri smukke sengeben (Egetræ eller sort egetræ)
 • Attribute icon 5 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 15 års garanti
 • Attribute icon Uovertruffen kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Signatur opbevaringsseng 160X200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

27.995 kr

Signatur opbevaringsseng 160X200 cm
Signatur opbevaringsseng 160X200 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Signatur opbevaringsseng

Træd ind i drømmenes verden med vores Signatur opbevaringsseng:

Opdag en verden af luksus

Lad os tage dig med på en rejse ind i en verden af ren luksus og komfort. Vores Signatur opbevaringsseng er mere end bare en seng - det er et kunstværk skabt til at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære. Med sin elegante æstetik, raffinerede design og subtile detaljer vil denne seng fortrylle dine sanser og forvandle din søvn til en udsøgt oplevelse.

Forfør dine sanser

Forestil dig at glide ned i den silkebløde overflade af vores Signatur opbevaringsseng efter en lang dag. Med dens himmelske kombination af bonell-fjedre, 5-zoners pocketfjedre og en skøn vaskbar topmadras, vil du føle dig svæve vægtløst i en verden af ren velbehag og ro. Luk øjnene og lad dig synke ned i en dyb søvn, mens sengen omslutter dig i sin varme omfavnelse.

Skab din egen personlige oase

Men vores Signatur opbevaringsseng er ikke kun et symbol på luksus - det er også et funktionelt mesterværk. Med sine smarte opbevaringsløsninger kan du nemt organisere dit soveværelse og skabe plads til dine drømme. Under sengen finder du skjult opbevaringsplads, perfekt til at pakke tøj, sengetøj eller andre genstande af vejen, og dermed frigøre plads i dit soveværelse. Lad dig inspirere af den tidløse elegance og raffinerede stil, og skab dit eget personlige tilflugtssted, hvor du kan slappe af, genoplade og fordybe dig i en verden af ren lykke.

Gør dine drømme til virkelighed

Tag det første skridt mod en bedre søvnoplevelse og invester i vores Signatur opbevaringsseng i dag. Lad os hjælpe dig med at skabe dit drømmesoveværelse, hvor komfort, elegance og funktionalitet forenes i en harmonisk symfoni. Gør dine drømme til virkelighed med vores Signatur opbevaringsseng fra Norhland.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Opbevaringssenge
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 160 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 7 cm Norhland Signatur topmadras (latex- eller wonderpur) i vaskbart betræk
Antiskrid Nej
Ben Standard 19 cm - fås i flere farver

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.