Chat with us, powered by LiveChat

Master Supreme Kontinental 180x200 cm

38.995 kr

 • Dansk design
 • Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Eksklusive runde egetræsben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Sverige
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)
 • Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Master Supreme Kontinental 180x200 cm

Tilvalg

Kampagne

* påkrævede felter

Luk vinduet

38.995 kr

Master Supreme Kontinental 180x200 cm
Master Supreme Kontinental 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Supreme kontinental

Master Supreme Kontinental er noget af det fremmeste indenfor kontinentalsenge, vi hos Norhland kan tilbyde.

Alle Master-senge er indbegrebet af dansk design og håndværket er i absolut topkvalitet, og denne Master Supreme Kontinental er ingen undtagelse. Master Supreme Kontinental er opbygget i den velkendte kontinentalopbygning i flere lag, hvilket giver en luksuriøs komfortoplevelse. Ved at vælge Master Supreme Kontinental kan du lade kroppen opnå følelsen af selvforkælelse, hvilket skyldes, at sengen er den perfekte synergi mellem det funktionelle og æstetiske, hvilket giver den ultimative sanse- og søvnoplevelse.

Master Supreme Kontinental er en traditionel kontinentalseng, som er fremstillet af flittige og dygtige håndværkere i Småland, som tager afsæt i de nordiske håndværkstraditioner. Alle materialer er udvalgt hos vores anerkendte nordiske leverandører, så du er garanteret et langtidsholdbart design og en kvalitet i absolut topklasse.

Selvom Master Supreme Kontinental er en af vores bedste kontinentalsenge, så har du 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud. 25 års garanti er en indikation af vores enorme tiltro til kvaliteten af vores Master-serie hos Norhland.

Klassisk kontinentalseng med god indstigningshøjde

Lad din krop indhylle af Master Supreme Kontinental robusthed og karakteristiske højde med den sublime komfort i flere lag. Når du lægger dig ned i sengen, vil du allerede mærke hvordan din krop bliver forkælet med en luksuriøs boksmadras, der er produceret i langtidsmodnet svensk FSC-mærket grantræ. Boksmadrassen bliver efterfulgt af en eksklusiv springmadras, der emmer af kvalitet, og som har starspringfjedre. Den vendbare springmadras er belagt med hyperfoam. Boksmadrassen og springmadrassen har i alt 8 komfortzoner, som giver en optimal komfort.

De 8 komfortzoner giver en sublim komfort, som vil give dig en behagelig liggeposition og give en optimal støtte under din nattesøvn. Du kan tilpasse springmadrassen efter dit behov, da den kan vælges i tre forskellige fastheder . Medium, fast eller ekstra fast. Her anbefaler vi, at følge vores guide til valg af fasthed. På den måde er du sikret, at få den rette støtte og en god nattesøvn hver nat.

En unik sanseoplevelse

Fuldend den unikke sanseoplevelse med den lækre Master Supreme-topmadras på hele 8 centimeter. Lad din krop blive omsluttet om den lækre Supreme-topmadras og mærk følelsen af luksus hver gang det er sengetid.

Sæt dit personlige præg på din Master Supreme-topmadras ved at vælge mellem en Hyperfoam kerne eller Wonderpur kerne. Har du tendens til at få det varmt om natten, skal du gå efter Hyperfoam. Hyperfoam er trykaflastende og god til at være ventilerende og på den måde lede varmen væk fra kroppen. Er du derimod en, som har tendens til at fryse om natten, så er Wonderpur en rigtig fin løsning. Wonderpur holder på varmen og omslutter om dig som en dyne, samtidig med at du får den optimale støtte. Uanset hvad du vælger af kerne til din Master Supreme-topmadras, er du garanteret en topmadras i topkvalitet. Fuldend din Master Supreme Kontinental og forkæl din krop med en Supreme-topmadras.

Indret dit soveværelse og skab følelsen af hygge og nærvær

Du kan være med til at sætte dit præg på Master Supreme Kontinental design, ved at vælge mellem eksklusive sengeben i enten træ eller stål. Udover det kan du vælge mellem fem moderne og stilrene farver, så du kan indrette dit soveværelse med en kontinentalseng i den farve, der skaber de bedste rammer i din indretnings stil og som vil invitere dig til nærvær og hygge.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere