Chat with us, powered by LiveChat

Master Supreme Kontinental 180x200 cm

Før: 38.995 kr

Nu kun 14.995 kr

 • Dansk design
 • Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Eksklusive runde egetræsben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Sverige
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Helt ny 2022 model!
 • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Master Supreme Kontinental 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 38.995 kr

Nu kun 14.995 kr

Master Supreme Kontinental 180x200 cm
Master Supreme Kontinental 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Supreme kontinental

Master Supreme Kontinental er noget af det fremmeste indenfor kontinentalsenge, vi hos Norhland kan tilbyde.

Alle Master-senge er indbegrebet af dansk design og håndværket er i absolut topkvalitet, og denne Master Supreme Kontinental er ingen undtagelse. Master Supreme Kontinental er opbygget i den velkendte kontinentalopbygning i flere lag, hvilket giver en luksuriøs komfortoplevelse. Ved at vælge Master Supreme Kontinental kan du lade kroppen opnå følelsen af selvforkælelse, hvilket skyldes, at sengen er den perfekte synergi mellem det funktionelle og æstetiske, hvilket giver den ultimative sanse- og søvnoplevelse.

Master Supreme Kontinental er en traditionel kontinentalseng, som er fremstillet af flittige og dygtige håndværkere i Småland, som tager afsæt i de nordiske håndværkstraditioner. Alle materialer er udvalgt hos vores anerkendte nordiske leverandører, så du er garanteret et langtidsholdbart design og en kvalitet i absolut topklasse.

Selvom Master Supreme Kontinental er en af vores bedste kontinentalsenge, så har du 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud. 25 års garanti er en indikation af vores enorme tiltro til kvaliteten af vores Master-serie hos Norhland.

Klassisk kontinentalseng med god indstigningshøjde

Lad din krop indhylle af Master Supreme Kontinental robusthed og karakteristiske højde med den sublime komfort i flere lag. Når du lægger dig ned i sengen, vil du allerede mærke hvordan din krop bliver forkælet med en luksuriøs boksmadras, der er produceret i langtidsmodnet svensk FSC-mærket grantræ. Boksmadrassen bliver efterfulgt af en eksklusiv springmadras, der emmer af kvalitet, og som har starspringfjedre. Den vendbare springmadras er belagt med hyperfoam. Boksmadrassen og springmadrassen har i alt 8 komfortzoner, som giver en optimal komfort.

De 8 komfortzoner giver en sublim komfort, som vil give dig en behagelig liggeposition og give en optimal støtte under din nattesøvn. Du kan tilpasse springmadrassen efter dit behov, da den kan vælges i tre forskellige fastheder . Medium, fast eller ekstra fast. Her anbefaler vi, at følge vores guide til valg af fasthed. På den måde er du sikret, at få den rette støtte og en god nattesøvn hver nat.

En unik sanseoplevelse

Fuldend den unikke sanseoplevelse med den lækre Master Supreme-topmadras på hele 8 centimeter. Lad din krop blive omsluttet om den lækre Supreme-topmadras og mærk følelsen af luksus hver gang det er sengetid.

Sæt dit personlige præg på din Master Supreme-topmadras ved at vælge mellem en Hyperfoam kerne eller Wonderpur kerne. Har du tendens til at få det varmt om natten, skal du gå efter Hyperfoam. Hyperfoam er trykaflastende og god til at være ventilerende og på den måde lede varmen væk fra kroppen. Er du derimod en, som har tendens til at fryse om natten, så er Wonderpur en rigtig fin løsning. Wonderpur holder på varmen og omslutter om dig som en dyne, samtidig med at du får den optimale støtte. Uanset hvad du vælger af kerne til din Master Supreme-topmadras, er du garanteret en topmadras i topkvalitet. Fuldend din Master Supreme Kontinental og forkæl din krop med en Supreme-topmadras.

Indret dit soveværelse og skab følelsen af hygge og nærvær

Du kan være med til at sætte dit præg på Master Supreme Kontinental design, ved at vælge mellem eksklusive sengeben i enten træ eller stål. Udover det kan du vælge mellem fem moderne og stilrene farver, så du kan indrette dit soveværelse med en kontinentalseng i den farve, der skaber de bedste rammer i din indretnings stil og som vil invitere dig til nærvær og hygge.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere