Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Master Supreme Boxelevation 90x200 cm

24.995 kr

 • Attribute icon Design og håndværket er i absolut topklasse
 • Attribute icon LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Attribute icon Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Attribute icon Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Attribute icon Eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon 5 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 18 cm ben: 63 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Master Supreme Boxelevation 90x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

24.995 kr

Master Supreme Boxelevation 90x200 cm
Master Supreme Boxelevation 90x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Supreme Boxelevation

Master Supreme Boxelevation er en af de mest eksklusive elevationssenge, du finder hos Norhland.

Alle vores Master-senge er håndbygget af dygtige håndværkere, som har mange års erfaring med produktion af kvalitetssenge. Master Supreme Boxelevation er ingen undtagelse.

Vi har udelukkende brugt nordiske kvalitetsmaterialer som naturlige tekstiler, træ og stål, som vi får leveret af vores kvalitetsbevidste nordiske leverandører.

Selvom Master Supreme Boxelevation er en af vores bedste elevationssenge, så har du 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud, som er en indikation af vores enorme tiltro til kvaliteten af vores Master-serie hos Norhland.

Ekstra forkælelse i hverdagen

Der er en masse gode grunde til, hvorfor at Master Supreme Boxelevation, er en af vores bedste elevationssenge. Når du lægger dig ned i sengen, vil du allerede mærke hvordan din krop bliver forkælet med en luksus boksmadras, der er produceret i langtidsmodnet svensk FSC-mærket fyrretræ. Boxmadrassen emmer af kvalitet, og har pocket- eller multipocketfjedre. Den luksuriøse boxmadras er belagt med ventilerende hyperfoam og er inddelt i 5 komfortzoner. De 5 komfortzoner giver en sublim komfort, som vil give dig en behagelig liggeposition og give en optimal støtte under din nattesøvn.

Du kan tilpasse boxmadrassen efter dit behov, da den kan vælges i tre forskellige fastheder. Medium, fast eller ekstra fast. Her anbefaler vi at følge vores guide til valg af fasthed. På den måde er du sikret, at få den rette støtte og en god nattesøvn hver nat.

Foruden den udsøgte komfort, du får i Master Supreme Boxelevation, som kan vælges i alle standard størrelser i boxelevation, får du også en trådløs fjernbetjening og en støjsvag motor fra danske LINAK. Oplev ekstra luksus i hverdagen med en Master Supreme Boxelevation, hvor du kan justere din ligge- og siddeposition med et enkelt klik eller via din APP på telefonen.

8 cm eksklusiv Master-topmadras

Fuldend den unikke sanseoplevelse med den lækre vaskbar Master Supreme-topmadras på hele 10 centimeter. Lad din krop blive omsluttet om den lækre Supreme-topmadras og mærk følelsen af luksus hver gang det er sengetid.

Sæt dit personlige præg på din Master Supreme-topmadras ved at vælge mellem en Hyperfoam kerne eller Wonderpur kerne. Har du tendens til at få det varmt om natten, skal du gå efter Hyperfoam. Hyperfoam er trykaflastende og god til at være ventilerende og på den måde lede varmen væk fra kroppen. Er du derimod en, som har tendens til at fryse om natten, så er Wonderpur en rigtig fin løsning. Wonderpur er holder på varmen og former sig efter din krop, samtidig med at du får den optimale støtte. Uanset hvad du vælger af kerne til din Master Supreme-topmadras, er du garanteret en topmadras i topkvalitet.

Skab de bedste og hyggeligeste rammer i soveværelset

Drømmer du om at sove fantastisk og nemt kunne ændre din ligge- og siddeposition i sengen? Så er Master Supreme Boxelevation det helt rigtige valg til dig.

Master Supreme Boxelevation findes i fem afdæmpede og stilrene farver. Sengen findes i mørkeblå, mørkegrå, sand, sort og lysegrå, så du kan vælge den farve der passer bedst ind i din personlige indretningsstil og kan skabe en hyggelig stemning i dit soveværelse.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 90 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (Starspringfjedre)
Fjedre 5-zoners starspringfjedre
Polstring Hyperfoam polstring
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 18 cm - fås i flere størrelser
Anbefaling af vægt Anbefales op til 145 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.