Chat with us, powered by LiveChat

Master Luksus Superior 180x200 cm

37.995 kr

 • Dansk design
 • Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Eksklusive runde egetræsben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Vælg mellem 5 smukke og moderne farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Master Luksus Superior 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

37.995 kr

Master Luksus Superior 180x200 cm
Master Luksus Superior 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Master Luksus Superior

Har du lyst til at forkæle dig selv med en ny seng? Så er Master Luksus Superior et oplagt valg!

Master Luksus Superior er ikke bare en seng, det er her du skal lade op og forny din energi. Det er her du skal føle dig tryg og få ro. Du kan med en Master Luksus Superior opnå følelsen af selvforkælelse og få en unik sanse- og søvnoplevelse.

Design og komfort er en mærkesag for Norhland, og Master Luksus Superior er ingen undtagelse. Du er her garanteret god komfort og et stilrent design, som kan vælges i 5 smukke farver, som vil pryde et hvert soveværelse og give en behagelige og hyggelig stemning.

Unikke komfortlag

Lad din krop blive forkælet af den lækre komfort, som Master-serien tilbyder.

Master Luksus Superior er bygget op, som en klassisk kontinentalseng med en boxmadras, springmadras og topmadras. De forskellige komfortlag er betrukket med et madrascover, som giver den et smukt og elegant design med rene linjer.

Master Luksus Superior har det unikke multilayer fjedersystem, hvilket giver en god støtte og den mest optimale nattesøvn. Boxmadrassen har starspringfjedre, som er inddelt i 3 komfortzoner. Oven på er den vendbare springmadras, som er inddelt i 5 komfortzoner. Springmadrassen er polstreret med ventilerende og trykaflastende hyperfoam, som tilføjer ekstra luksus til den lækre komfortoplevelse.

Springmadrassen kan justeres efter dit ønske, så du kan få en madras hårdhed der passer til dig og dine behov. Vi anbefaler at du vælger hårdhed efter din vægt. Mediumhård anbefales til under 75kg, hvorimod den faste anbefales til mellem 75-95kg. Hvis du ønsker en hårdere madras, så har vi vores ekstra faste madras, som også laves med kraftigere starspringfjedre end i medium og fast, så den giver en god støtte til +95kg.

Luksuriøs 8 cm topmadras

Som det sidste komfortlag har vi vores Luksus-topmadras. Den er hele 10 cm og har en 4 cm kerne. Topmadrassen er vævet i organisk Bamboo, som er et naturligt og ventilerende materiale, som kan afgive varmen.

Du kan vælge Luksus-topmadrassen i to forskellige typer – Wonderpur eller Hyperfoam.

Wonderpur er en formskum, som bruger din kropsvarme til at forme sig efter din krop. Den afstøber din krop og giver en god sund støtte. Har du tendens til at fryse om natten, så er denne topmadras en rigtig god og dejlig løsning.

Hyperfoam er derimod en højelastisk skum, hvor du synker ned og får en god støtte. Hyperfoam er trykaflastende og ventilerende. Topmadrassen hjælper dig med at komme af med varmen. Der er derfor et godt valg til dig, som har tendens til at få det varmt om natten.

Høj kvalitet og lang garanti

Master-serien har 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud. Det kan vi sige med ro i maven, da Master-senge produceres i højeste kvalitet af dygtige håndværkere, og alle materialer er nøje udvalgt af vores leverandører. Sengerammen laves for eksempel i langtidsmodnet svensk grantræ, som er 16 cm høj og 4 cm tyk. Det betyder at du kan investere i en Master Delux Superior med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Udover det er møbelstoffet Standard OEKO-TEX 100, slidstærkt og kan renses. Med en Master Luksus Superior er du derfor garanteret en eksklusiv seng i absolut topkvalitet.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere