Chat with us, powered by LiveChat

Master Delux Kontinental 180x210 cm

Før: 39.995 kr

Nu kun 15.995 kr

 • Dansk design
 • 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Master Delux Kontinental 180x210 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 39.995 kr

Nu kun 15.995 kr

Master Delux Kontinental 180x210 cm
Master Delux Kontinental 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Master Delux Kontinental

Kontinentalseng er en populær sengetype, særligt på grund af det robuste udseende og den gode indstigningshøjde. Master Delux Kontinental er noget af det fremmeste indenfor kontinentalsenge. De mange komfortlag giver en unik og dejlig komfort, og et flot design. Invester i en ny smuk Master Delux Kontinental og forkæl dit soveværelse med dansk design.

Det stilrene udseende passer godt ind i et hvert enkelt og nordisk inspireret soveværelse. Du kan sætte et personligt præg på sengen ved at vælge mellem 5 smukke og jordnære farver. Du kan vælge mellem mørkegrå, lysegrå, mørkeblå, sand og sort.

Kvalitet og bæredygtighed er i højsædet

Ikke nok med det smukke design, så er Master Delux Kontinentalseng en god seng i absolut topkvalitet. Den smukke seng bliver håndbygget af dygtige møbel håndværkere, som har mange års erfaring med at producere senge i topkvalitet.

Vi tilbyder 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud. Det kan vi gøre med ro i maven, da sengen produceres af materialer i topkvalitet og som er nøje udvalgte af vores dygtige leverandører. Sengerammen er 16 cm høj og 4 cm tyk. Den er fremstillet i langtidsmodnet FSC-mærket grantræ uden knaster. Det betyder at du kan investere i en Master Delux Kontinental med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet. Derfor er Master Delux Kontinental produceret i Småland i Sverige tæt på skoven.

Oven på sengerammen er en eksklusiv boxmadras og en springmadras, som begge er produceret med starspringfjedre i høj kvalitet.

Unik komfortoplevelse

Det er vigtigt at sove godt. Når du har en god søvnrytme og får nok søvn øges din livskvalitet. Det er derfor en god ide at investere i en seng, der kan give dig god søvnoplevelse. Med en Master Delux Kontinental er du sikret god komfort med det unikke multilayer fjedersystem. Boxmadrassen har starspringfjedre, som er inddelt i 3 komfortzoner. Oven på boxmadrassen er en vendbar springmadras med starspringfjedre, som er inddelt i hele 5 komfortzoner. Det eksklusive fjedersystem sikrer en god komfort og bevare en sund støtte under hele din nattesøvn. Både boxmadrassen og springmadrassen er polstret med hyperfoam. Hyperfoam er ventilerende og trykaflastende, hvilket hjælper på at du ikke får det for varmt, og ikke sover direkte på fjedrene.

Springmadrassen kan justeres efter behov. Du kan selv bestemme hårdheden og hvor fast eller blød den skal være. Det kan være meget individuelt, hvilken type hårdhed der ønskes. Vi anbefaler, at du vælger fasthed efter vores guide, som tager højde for din vægt. Vejer du under 75 kg anbefales en medium madras, og vejer du mellem 75-95 kg anbefales en fast madras. Vejer du tilgengæld over 95 kg anbefales en ekstra fast madras, som har kraftigere starspringfjedre.

8 cm delux topmadras

Det sidste komfortlag må ikke glemmes, da det har en stor indflydelse på den lækre komfortoplevelse. Den 8 cm Delux topmadras er vævet i organisk bamboo og er trenset. Trensningerne i topmadrassen bevarer topmadrassens form og kvalitet. Delux topmadrassen har en Hyperfoam skum kerne på 4 cm. Hyperfoam er en høj elastisk skum, som er ventilerende. Skummet hjælper med at få varmen væk, og er derfor god til dig der der nemt får det varmt, når du sover. Hyperfoam kernen er trykaflastende og giver derfor god støtte.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere