Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Master Delux Komfort 180x200 cm

37.995 kr

 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon 8 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Master Delux Komfort 180x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

37.995 kr

Master Delux Komfort 180x200 cm
Master Delux Komfort 180x200 cm

På lager

productBadgesIcon

Beskrivelse

Master Delux Komfort

Master Delux Komfort er noget af det fremmeste indenfor kontinentalsenge. Det er en eksklusiv seng, som er produceret af robuste og slidstærke materialer. Den gode indstigningshøjde gør det nemt at gå i seng og komme ud af sengen.

Søvn har en stor betydning for vores humør og velvære. De mange komfortlag giver en behagelig komfortoplevelse, som er med til at give dig en dejlig søvnoplevelse. En god nattesøvn vil øge din livskvalitet og få en positiv indvirkning på din hverdag. Så invester i den lækre Master Delux komfort, som med garanti vil give dig en optimal nattesøvn.

Master Delux har et moderne og smukt design, som med sine renelinjer nemt kan pryde et hvert soveværelse. Du kan vælge den smukke seng i 5 forskellige farver. Vælg den farve som passer bedst ind i dit soveværelse, så Master Delux Komfort kan skabe blikfang i rummet.

Glæden ved flere komfortlag

Det mest karakteriske træk ved en kontinentalseng er dens mange komfortlag. Master Delux Komfort har hele 3 komfortlag – Boxmadras, springmadras og topmadras.

Master Delux Komfort emmer af kvalitet og har et unikt multilayer fjedersystem, som sikrer dig god komfort og støtte.

Boxmadrassen har en sengeramme, der er fremstillet i langtidsmodnet FSC-mærket grantræ. Sengerammen er 16 cm høj og 4 cm tyk. Madrassen har starspringfjedre, som er inddelt i 3 komfortzoner. Oven på boxmadrassen er springmadrassen, som har vendbare starspringfjedre. Både boxmadras og springmadras er polstret med hyperfoam, som er en trykaflastende skum der ventilerer.

Sæt dit personlige præg på sengen og vælg mellem 3 forskellige fastheder- medium, fast og ekstra fast. Medium hårdhed anbefales til dig der vejer under 75 kg, og fast anbefales til dig der vejer mellem 75-95 kg. Vejer du over 95 kg er ekstra fast en rigtig god madras, da den har kraftigere starspringfjedre.

Det sidste komfortlag, må ikke glemmes!

Topmadrassen er det tredje komfortlag. Med denne kontinentalseng følger en 8 cm Delux topmadras. Topmadrassen er vævet i organisk bamboo og har nogle trenset sammensyninger, som sørger for at formen og kvaliteten bevares.

Topmadrassen fås i Hyperfoam skum eller wonderpur skum. Hyperfoam er en højelastisk ventilerende skum. Den er rigtig god til dig, som har tendens til at få det varmt om natten. Udover at være ventilerende og åndbart, er Hyperfoam skummet trykaflastende og gør at du synker lidt ned i madrassen, så du får en god støtte til de tunge steder på kroppen.

Wonderpur er derimod god til at holde på varmen. Topmadrassen er perfekt til dig der fryser om natten og ønsker en formskum der former sig efter din krop. Wonderpur bruger din kropsvarme til at forme sig og på den måde støtte din skulder og lænd, som kan være ømme punkter.

Absolut topkvalitet

Master Delux Komfort produceres i høj kvalitet af dygtige håndværkere, som har mange års erfaring. Alle materialer er nøje udvalgt, så den høje kvalitet sikres. Vi har stor tiltro til sengens kvalitet, og derfor tilbyder vi 25 års garanti på brud af sengerammen og fjedrene.

Master-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. For at få en så bæredygtig seng som muligt er alt træ FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Master Delux Komfort med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Invester i din nattesøvn og vælg den eksklusive Master Delux Komfort. Her er du garanteret god kvalitet og en helt unik komfortoplevelse.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Master
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Hyperfoam polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.