Chat with us, powered by LiveChat

Springmadrasser

Du er på udkig efter en solid og holdbar madras? Så er en springmadras et rigtig godt bud.

Her på siden finder du alle størrelser på vores springmadrasser - alle i en uovertruffen kvalitet. De vendbare springmadrasser har 5 komfortzoner, ventilerende komfortskum og kommer i farverne lysegrå, mørkegrå og sort. 

Med en springmadras fra Norhland i dansk design, kan du ikke andet end forvente en eksklusiv komfortoplevelse, hvor der er hentet inspiration fra den nordiske indretningsstil.

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Springmadras er perfekt til elevation og kontinental

Søger du den perfekte springmadras til din nye seng, er du kommet til det rette sted. Her på Sengetid.dk finder du et bredt udvalg af vores bedste springmadrasser, som er særligt beregnet som en del af en elevationsseng, kontinentalseng eller med en ramme, lamelbund og ben. En springmadras er særligt kendetegnet ved, at det er en blødere madras, som bruges i forskellige sengekonstellationer for at give optimal komfort og velvære. Vores vision er at give danskerne det, de har behov for. Nemlig en rigtig god seng til en fornuftig pris. Med vores sortiment inden for springmadrasser kan vi hjælpe dig med at realisere dine drømme, så du får en seng, der passer perfekt til dig og dine behov. Alle vores madrasser bliver produceret under gode forhold på en fabrik i Jylland, hvor vi løbende tester vores produkter for at sikre os den vanlige høje standard. 

Sådan er en springmadras opbygget

En springmadras er en særegen madras, som ikke er bygget med en træramme, som du ser det ved en boxmadras. Den er bygget sådan, at den har bedst af at være en del af seng eller for sig selv i en sengeramme, således at den har let ved at ånde. En springmadras har ikke godt af at blive placeret direkte på gulvet, da den nedadvendte side ikke får frit lejde til at ventilere. Derfor bør den anvendes som en del af seng, hvor den kan udnytte sine fortrinlige egenskaber til fulde. Inde i selve madrassen har den kerne af fjedre, som du ser det på en boxmadras. Denne er enten er pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, som er med til at give masser af stabilitet i madrassen. Disse har indbyggede komfortzoner fem steder, hvor der tilgodeses lænd, nakke, skuldre, ryg og hofte. Det er navnligt de steder, hvor kroppen er mest tilbøjelig til at synke ned i madrassen på en uhensigtsmæssig måde, så ryggen ligger skævt.

Sådan vælger du de rette fjedre og hårdhed

For at give din ryg og andre lemmer den optimale støtte skal du vælge den rette hårdhed. Som før nævnt er en springmadras udstyret med enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Hvilken af de to, du skal vælge, kommer meget an på personens vægt. Fordi at der er flere fjedre i springmadrasser med multipocket-fjedre, er ikke ensbetydende med, at den er bedre. Det handler om hårdheden af madrassen. Derfor bør du tage udgangspunkt i følgende, når du vælger hårdhed:

  • Vejer du mindre end 75 kg, bør du tage en springmadras med pocketfjedre i medium hårdhed.
  • Vejer du mellem 75 kg og 90 kg, vil en springmadras med pocket-fjedre og fast hårdhed være optimal.
  • Vejer der derimod mere end 90 kg, anbefaler vi en springmadras med multipocket-fjedre i fast hårdhed.

Jo mere du vejer, des mere støtte og hårdhed har du som udgangspunkt behov for. Hårdheden og antallet af fjedre giver mere stabilitet, når du vejer mere, hvorfor det er klart at anbefale, at du har flere fjedre til at bære din kropsvægt.

Springmadrasser giver optimalt sovemiljø og ventilation

Én af de mange gode egenskaber ved en springmadras er, at den er fremragende til at ventilere og holde sig frisk. Når vi sover, sveder vi og afgiver rigtig meget kropsvæske, som trænger ned i madrassen. Derfor er det vigtigt at have en madras, der tilbyder god luftcirkulation. En springmadras kan fungere alene som seng i en sengeramme, men du kan også udnytte dens gode egenskaber og kompetencer som supplement til en boxmadras. Opbygningen af springmadrassen sikrer, at der konstant er ventilation til stede, som holder madrasserne friske og tørre i rigtige mange år. Placerer du din springmadras som øverste del af din seng med en boxmadras under, som man typisk ville gøre det ved en elevationsseng, kan du nøjes med at udskifte springmadrassen.

Springmadrassen beskyttes af topmadrassen

En springmadras er på alle måder en uundværlig del af den perfekte seng. Den hjælpes godt på vej ved at være beskyttet af en topmadras, som giver ekstra komfort og velvære. På den måde bliver springmadrassen ikke direkte udsat slitage, men bevarer sin evne til at skabe ventilation i hele sengen i rigtig mange år. Ønsker du en seng, der holder længere og altid er frisk, bør du udstyre din seng med en god og slidstærk springmadras i fornem kvalitet. Det er med garanti en investering, du vil takke dig selv for på både korte og lange bane. Det ekstra lag bidrager til, at du skaber et bedre sovefundament, så du kan sove rigtig trygt og rart hver eneste nat.