Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser

Er det tid til at udskifte din gamle madras med en ny eksklusiv madras, som tager komfortoplevelsen til næste niveau? Herunder har vi samlet hele udvalget af kvalitetsmadrasser i forskellige mål og fastheder. Alle madrasser passer selvfølgelig til vores sortiment af senge, og de er alle fremstillet af de bedste nordiske materialer. 

Udforsk hele udvalget her på siden og få inspiration til din næste luksusmadras i uovertruffen kvalitet.

Varer 73-96 af 314

pr side
Faldende

Varer 73-96 af 314

pr side
Faldende

Find din næste madras hos Sengetid

Hos Sengetid.dk ønsker vi at gøre det både nemt og trygt at finde din drømmemadras. Derfor har vi samlet alle vores kvalitetsmadrasser ét sted, så du i ro og mag kan klikke dig igennem elegante design og eksklusiv komfort. Og det bedste af det hele er, at du finder dem til en fordelagtig pris. 

Vi har et stort udvalg af madrasser i målene: 80x200, 90x200, 90x210, 120x200, 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 210x210

Udover at tilbyde madrasser til kontinentalsenge og boxsenge, finder du også splitmadrasser til elevationssenge.

Billige kvalitetsmadrasser - sublim support og eksklusiv komfort

Når du køber en ny madras, investerer du samtidig i din nattesøvn og din generelle velbefindende. Hos Sengetid.dk finder du udelukkende madrasser af højeste kvalitet til den bedste pris.

Prisen på vores madrasser afspejler langt fra madrassens kvalitet. Alle vores madrasser giver sublim support og eksklusiv komfort til dig og din krop, samtidig med at designet både er elegant og stilfuldt. Uanset om du mangler en ny madras til soveværelset,  børne- og teenageværelset eller gæsteværelset, finder du den her.

Her finder du forskellige typer madrasser

Hvilken madras der passer allerbedst til dig afhænger af kropstype og personlige præferencer. Hos Sengetid.dk har vi et bredt udvalg af forskellige typer af madrasser, som hver især har sine egne særlige egenskaber, men som alle er af høj kvalitet og giver den bedste liggekomfort.

Boxmadrasser

Boxmadrassen er til dig, der drømmer om en komplet, elegant seng i en fasthed, som passer til dig og din kropstype. Alle vores boxmadrasser er i sit øverste lag udstyret med et lag af pocketfjedre, som har hele fem komfortzoner, hvorfor de kan give dig og din krop optimal støtte og stabilisering til alle de steder, der har brug for det.

Topmadrasser

Med den rigtige topmadras, kan du på nem og simpel vis øge sengekomforten. Du kan vælge mellem to typer af topmadrasser - en med latex kerne og en med skumkerne - hvoraf den ene er god til dig, der har tendens til at svede meget om natten, mens den anden vil tilpasse sig din krop og sørge for, at du ikke fryser. 

Springmadrasser

En springmadras er til dig, der leder efter en madras, som giver god ventilation, hvis du har en tendens til at have det varmt om natten. Madrassen har en sublim afkølingseffekt, og du vil opleve en langt roligere nattesøvn med færre opvågninger.

Har du brug for eksperthjælp?

Er du i tvivl om, hvilken type madras der er den rette for dig? Du er altid velkommen til at kontakte vores dygtige sengeeksperter, som alle hverdage sidder klar til at tage imod din henvendelse på hej@sengetid.dk eller på tlf. 70 60 55 53 mellem 9 og 20.