Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 160x200

Ønsker du at forlænge dobbeltsengens levetid, bør du investere i en topmadras. 

Her på siden finder du et bredt udvalg af luksuriøse topmadrasser på 160x200 cm. Vores Norhland topmadrasser er dansk design og fremstillet i de bedste eksklusive materialer. Udover at være antibakteriel, ventilerende og åndbar, vil du opleve et komfortniveau, som kan sikre dig en uovertruffen nats søvn.

Filtrering

13 varer

pr side
Faldende

13 varer

pr side
Faldende

En topmadras bidrager med en masse fordele

Hvis du ejer en større seng med målene 160x200, så kan du øge sengens levetid og sovekomfort ved at tilføje en topmadras til denne. En topmadras giver en række fordele, den er bl.a. lettere at redde, da du blot kan nøje med at lægge et lagen på topmadrassen. En topmadras 160x200 giver også god støtte, så du ikke vågner med ryg- og nakkesmerter. Herudover tager topmadrassen også størstedelen af slitagen, så din seng forbliver behagelig de næste mange år. Topmadrassen absorberer sveden, der afgives om natten, så det ikke kommer ned i boxmadrassen. Siden topmadrassen udsættes for mest slitage, bør du også udskifte din topmadras regelmæssigt. Som udgangspunkt skal topmadrasser på 4 cm udskiftes hvert fjerde år, mens topmadrasser på 7 cm eller over skal udskiftes cirka hvert 7. år.

Skal din seng på 160x200 cm have tilføjet en topmadras, eller trænger din nuværende topmadras 160x200 til en udskiftning? Så er du kommet til det rigtige sted, da vi har et stort udvalg af topmadrasser. Se vores store udvalg her.

Vælg en topmadras i samme størrelse som din seng

Det er vigtigt at vælge den rigtige topmadras. Den skal både passe til dine personlige præferencer og din seng. Hvis topmadrassen ikke har samme mål som sengen, er den knap så behagelig at benytte. Hvis du derfor ejer en seng i målene 160x200, så bør din topmadras have samme mål. Hvis topmadrassen er for lille, skrider den rundt på sengen. Hvis den er for stor, kan du risikere at falde ned fra sengen, og sengen bliver sværere at redde.

Vælg en topmadras 160x200 der passer til dig og din krop

Topmadrassen skal selvfølgelig også passe til din krop og personlige præferencer. Hvis du kan lide et fast underlag, bør du overveje en af vores topmadrasser i latex. Disse topmadrasser giver god støtte, uden at du ”synker” ned i madrassen. Herudover er topmadrasser i latex også perfekte til dig, der sveder om natten. Latex er nemlig åndbart og virker derfor ventilerende.

Hvis du gerne vil have en blød seng, der også giver god støtte, kan du med fordel vælge en topmadras i wonderpur. Dette materiale absorberer din kropsvarme og bruger denne varme til at forme sig efter kroppen. Dette giver alle topmadrasser i wonderpur en ”synkende” følelse, når du lægger dig på madrassen. Madrasser i dette materiale lægger sig tæt om kroppen, hvilket giver støtte og holder sengen varm. Derfor er denne topmadras perfekt til dig, der fryser om natten, og som gerne vil have en blød seng.

Er du i tvivl om, hvilken topmadras du bør vælge?

Det kan selvfølgelig være svært at finde den rigtige topmadras. Derfor har vi altid 30 dages ombytningsret, så kan du være sikker på at finde en topmadras, der passer til dig og din seng. Hvis du gerne vil vide mere om vores topmadrasser i målene 160x200, så er du velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres gennem vores mail hej@sengetid.dk eller gennem vores telefon: 70 60 55 53. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med alle sengerelaterede henvendelser, alle dage fra klokken 09 til 22.