Chat with us, powered by LiveChat

Topmadrasser 120x200

Filtrering
Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Topmadras 120x200

Ejer du en boxmadras med målene 120x200? Så bør du anskaffe en topmadras til denne. Du er heldigvis ankommet til det rigtige sted, da vi her hos Sengetid har topmadrasser til alle sengestørrelser. Vores topmadrasser er af høj kvalitet, og med en topmadras fra os er du sikker på at sove godt de næste mange år. Topmadrasser tjener hovedsageligt to formål: At øge sovekomforten og beskytte den nederste madras. En topmadras er et supplement til din nuværende madras; ikke en erstatning for en ordentlig madras. Hvis din nuværende boxmadras eller springmadras er meget slidt, kan selv den bedste topmadras ikke redde den. Men for velfungerende boxmadrasser er en topmadras den perfekte måde at skåne madrassen og give dig en god nattesøvn.

Se vores store udvalg af topmadrasser til senge med målene 120x200 her.

Hvorfor benytte en topmadras?

De fleste tror, at en topmadras kun bruges til at øge sovekomforten. Selvom øget sovekomfort er en stor del af topmadrassens formål, er det ikke det eneste. En topmadras er også med til at øge sengens levetid. Hvis du allerede ejer en boxmadras i målene 120x200, kan du øge sengens levetid ved at benytte en topmadras med samme mål. En topmadras øger sengens levetid, da den absorberer størstedelen af den sved, som vi afgiver om natten. Derved udsættes sengen for mindre væske og mindre slitage, hvilket gør, at sengen forbliver behagelig de næste mange år.

De fleste danskere sover med en topmadras, men nogle finder den klodset og besværlig at benytte. Som udgangspunkt bør en topmadras gøre sengen lettere at rede og holde ren. Problemet opstår, hvis topmadrassen ikke har den rigtige størrelse. En topmadras, der er for stor, er svær at rede, og du kan falde ned fra sengen, da du glemmer, at sengen er mindre end topmadrassen. Hvis topmadrassen derimod er for lille, vil du ofte opleve, at madrassen skrider rundt på sengen.

Derfor er det altid rarest at benytte en topmadras med de korrekte mål. Heldigvis har vi et stort udvalg af topmadrasser i forskellige størrelser.

Bliv klar til at sove godt hver nat

Lige meget hvem du er, og hvilken seng du ejer, så har vi en topmadras til dig. Vi har et stort udvalg af topmadrasser i forskellige størrelser og materialer. Hvis du gerne vil vide mere om vores topmadrasser, er du velkommen til at kontakte os på mail hej@sengetid.dk eller på telefon 70 60 55 53. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 9 til 22.

Øg din sengs levetid og sov bedre – find den perfekte topmadras allerede i dag.