Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Supreme Komfort 180x200 cm

Før 46.995 kr

Nu kun 17.995 kr

 • Dansk design
 • Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Eksklusive runde egetræsben
 • 11 komfortzoner
 • Produceret i Sverige
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)
 • Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Dreamline Supreme Komfort 180x200 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før 46.995 kr

Nu kun 17.995 kr

Dreamline Supreme Komfort 180x200 cm
Dreamline Supreme Komfort 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Supreme Komfort

Norhland Dreamline Supreme Komfort er noget af det fremmeste indenfor kontinentalsenge. Når kun det bedste er godt nok, så er vores Dreamline Supreme Komfort det rette valg.

Med en Dreamline Supreme Komfort vil du forkæle din krop med hele 4 eksklusive komfortlag – dobbeltfjedret boxmadras, vendbar springmadras, som afsluttes med en støttende og ventilerende Supreme-topmadras.

Dreamline-serien er indbegrebet af dansk design og håndværket er i absolut topkvalitet, da de bliver produceret og perfektioneret i hånden på vores fabrik i Småland af dygtige håndværkere. Vi deler en passion for nordisk design, bæredygtige løsninger og naturlige materialer, hvilket afspejler sig i Dreamline Supreme Komfort. Alle materialer er nøje udvalgt blandt anerkendte, nordiske leverandører, og derfor er du garanteret en kvalitetsseng i langtidsholdbare materialer som træ, naturlige tekstiler og stål. På harmonisk vis formår kontinentalsengen at kombinere det funktionelle med det æstetiske, hvilket er indbegrebet af nordisk indretning og livsstil, samtidig med at den giver dig den ideelle søvn. Dreamline Supreme Komfort er en af vores absolut bedste og mest luksuriøse kontinentalsenge, hvilket du ikke er i tvivl om efter nogle dejlige nætter.

4 luksus komfortlag, der giver en helt ny komfortoplevelse

Kendetegnet ved en kontinentalseng er dens robusthed, højden og de mange komfortlag. En klassisk kontinentalseng har 3 komfortlag, hvorimod Dreamline Supreme Komfort har hele 4 komfortlag. De 4 komfortlag vil give en unik komfortoplevelse, samtidig med at din krop vil opleve ren forkælelse. I bunden finder du en eksklusiv dobbeltfjedret boksmadras med pocketfjedre, som er indrammet af svensk FSC-mærket Grantræ. Det første lag fjedre er inddelt i 3-zoners pocketfjedre, som er efterfulgt af endnu et lag pocketfjedre, der er inddelt i 3-zoners fjedre belagt med 20 mm ventilerende latex polstring.

Derefter kommer en lækker 5-zoners springmadras med Starspringfjedre belagt med 20 mm latex for enestående støtte og komfort. Du kan sætte et personligt præg på din springmadras og vælge mellem 3 forskellige fastheder. Medium, fast eller ekstra fast. Nyd det ventilerende materiale, som latex er, og som gør madrassen åndbar og fugtafvisende.

Den øverste del af fjedrene gør, at kroppen synker helt ned i madrassen de steder, hvor der er et større pres på underlaget. Det betyder, at du altid ligger korrekt, når du ligger i en Dreamline Supreme Kontinental. De resterende fjedre bestemmer madrassens fasthed og yder den helt rette støtte. Hver enkelt fjeder forkæler altså din krop med individuel zoneaflastning for en optimal søvn- og sanseoplevelse. Det sidste komfortlag er Norhlands eksklusive Supreme-topmadras.

Sengen har fået et eksklusivt look med sine rene og moderne linjer, som vil pryde et hvert soveværelse. Sengen kommer med et fuldt betrukket sengebetræk om boxmadrassen og springmadrassen – så Dreamline Supreme Komfort ikke ligner en klassisk kontinentalseng.

Ved køb af en Dreamline Supreme Komfort giver vi dig 25 års garanti på både fjedre og sengeramme. Vi står 100% inde for vores kvalitet og har produceret et langtidsholdbart design.

Ren selvforkælelse med vores 8 cm Supreme-topmadras

Det stopper ikke her med forkælelsen. Dreamline Supreme Komfort fuldender komfortoplevelsen med den lækre vaskbar Norhlands Supreme-topmadras på hele 8 cm. Supreme topmadrassen er varmeregulerende. Supreme-topmadrassen hører til blandt vores absolut bedste modeller, og du vil med det samme mærke den sublime komfort og kvalitet, når du lader kroppen hvile på Norhland Supreme-topmadras.

Du kan vælge Supreme-topmadrassen i hyperfoam eller Wonderpur. Har du tendens til at få det varmt om natten, anbefaler vi, at du vælger hyperfoam, som er ventilerende, samtidig med at det yder den rette støtte og virker trykaflastende. Wonderpur er derimod perfekt til dig, der er frysepind om natten. Wonderpur-topmadrassen bruger din kropsvarme til at forme sige efter din krop, så du får en behagelige og sund komfort.

Dekorer din Dreamline Supreme Komfort

Dekorer din Dreamline Supreme Komfort med det lækre og elegante interiør fra Norhland. I Norhlands moderne og stilrene interiør sortiment finder du elementer, der kan skabe hygge og nærvær i dit soveværelse. Du finder her smukke sengetæpper, sengetøj, pyntepuder og lagner i smukke og afdæmpede farver, der nemt kan dekoreres på Dreamline Supreme Komfort.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere