Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Dreamline Luksus Kontinental 180x200 cm

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon 11 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Dreamline Luksus Kontinental 180x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

45.995 kr

Dreamline Luksus Kontinental 180x200 cm
Dreamline Luksus Kontinental 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Luksus Kontinental

Dansk design når det er smukkest. Dreamline Luksus Kontinental er Norhlands absolut topmodel. Det er en smuk seng med et klassisk kontinental look og hvor den lækre nordiske kvalitet skinner igennem.

Dreamline Luksus Kontinental er produceret i Småland af dygtige håndværkere, som har mange års erfaring af at fremstille senge i topkvalitet. Dreamline Luksus Kontinental lækre tekstiler er Standard OEKO-TEX 100.

Dreamline-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk træ uden knaster, som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Dreamline Luksus Kontinental med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Det er en bæredygtig løsning, da vi alle har et ansvar til at passe på den natur vi har og holder så meget af.

Vi tilbyder 25 års garanti på ramme og fjederbrud, som en indikation på,at vi har til tro til kvaliteten og den gode komfort.

Glæd dig til sengetid hver dag!

Dreamline-kontinentalserien har en robust opbygning og et unikt multilayer fjedersystem. Normalt har en kontinentalseng 3 komfortlag, men Dreamline-serien har HELE 4 komfortlag. Det giver en helt fantastisk komfortoplevelse, der vil give dig mulighed for, at få en rigtig god nattesøvn.

Den lækre dobbelt fjedret boxmadras har starspringfjedre, som er inddelt i alt 6 komfortzoner. Oven på boxmadrassen er den vendbare springmadras, som er polstret med latex. Starspringfjedrene i madrassen har hele 5 komfortzoner. Zonerne er med til at sikre, at kroppen får den rigtige aflastning, de steder hvor kroppen har brug for at synke ned i madrassen. Fastheden i springmadrassen kan justeres efter behov, og du kan vælge mellem 3 forskellige hårdheder – medium, fast og ekstra fast.

Vi anbefaler følgende:

Medium – Under 75 kg (Starspringfjedre)

Fast – Mellem 75-95 kg (Star springfjedre)

Ekstra fast - + 95 kg (Kraftigere starspringfjedre)

Det er meget individuelt, hvilken type hårdhed der ønskes. Ved at vælge efter vores vægt-guide, får du en madras der passer til din vægt.

Eksklusiv oplevelse for dine sanser

Få en eksklusiv oplevelse med vores lækre vaskbar Luksus-topmadras, der følger med til Dreamline Luksus Kontinental. Den lækre topmadras er 8 cm høj og har en topmadraskerne på 4 cm. Der kan vælges mellem to typer kerner – hyperfoam eller wonderpur.

Hyperfoam er en højelastisk skum, som trykaflaster og afgiver varmen. Så hvis du har tendens til at få det varmt, vil hyperfoam skummet give en ventilerende følelse og lede varmen væk fra kroppen.

Wonderpur er en formskum, som bruger din krops varme til at forme sig efter kroppen, så madrassen kan give en optimal støtte. Den holder derfor på varmen og er god til dig, som har tendens til at fryse.

Skab blikfang og forkæl dit soveværelse

Forkæl dit soveværelse med en stilren Dreamline Luksus Kontinental. Den smukke kontinentalseng kan vælges i 5 flotte farver, som lysegrå, mørkegrå, mørkeblå, sand og sort. Vælg den farve, som passer bedst ind i din personlige indretningsstil. Lad dig blive inspireret af det lækre Norhland interiør med farverige pyntepuder, lækkert sengetøj og smukke sengetæpper, som kan dekorer din nye kontinentalseng så smukt og hyggeligt.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.