Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Luksus Boxelevation 180x200 cm

Før: 57.995 kr

Nu kun 22.995 kr

 • Dansk design
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 66 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 10-20 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Dreamline Luksus Boxelevation 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 57.995 kr

Nu kun 22.995 kr

Dreamline Luksus Boxelevation 180x200 cm
Dreamline Luksus Boxelevation 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Luksus Boxelevation

Få mere luksus i hverdagen med den luksuriøse Dreamline Luksus Boxelevation. Med en Boxelevation slipper du for løse madrasser og får et mere stilrent look med rene linjer.

Forkæl dig selv med en eksklusiv dobbeltfjedret boxelevation, hvor du har muligheden for selv, at kunne indstille din yndlings ligge- og siddeposition. Med en Dreamline Luksus Boxelevation vil du opleve en dejlig hverdags luksus.

Dreamline Luksus Boxelevation er ikke bare en funktionel seng, det er et design objekt, hvor der er tænkt over hver en detalje. Det tidløse design passer ind i et hvert skandinavisk soveværelse. Du kan sætte dit personlige præg på sengen ved at vælge mellem 5 smukke og afdæmpede farver.

Du kan vælge mellem lysegrå, mørkegrå, mørkeblå, sand eller sort.

Bæredygtigt og langtidsholdbart design

Dreamline-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk træ uden knaster, som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Dreamline Luksus Boxelevation med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Det er en bæredygtig løsning, da vi alle har et ansvar til at passe på den natur vi har og holder så meget af.

Unik luksus komfort

Dreamline Luksus Boxelevation er vores absolut bedste elevationsseng. Den dobbeltfjedret boxmadras har et unikt multilayer fjedersystem med starspringfjedre i høj kvalitet. Vi kan derfor med ro i maven give 25 års garanti på ramme og fjederbrud. 25 års garanti er indikation på, at vi har tiltro til den gode kvalitet og komfort.

Bedre komfort findes ikke. Dreamline Luksus Boxelevation har 8 komfortzoner og er polsteret med latex. Latex polstringen gør at du ikke sover direkte på fjedrene. Udover det er latex et åndbart og naturligt materiale, som derfor er ventilerende.

Boxmadrassen kan vælges i 3 forskellige fastheder – medium, fast og ekstra fast. Vi anbefaler at bruge vores guide til at få den rette madras. Vejer du under 75 kilo anbefales en medium hård madras, og vejer du over mellem 75-95 kilo anbefales en fast madras. Vejer du over 95 kg anbefaler vi en ekstra fast madras med kraftigere starspringfjedre.

8 cm luksus topmadras

Oven på den lækre dobbeltfjedret boxmadras er den luksuriøse topmadras. Luksus-topmadrassen har vaskbart betræk, som er vævet i organisk bamboo. Det organiske betræk er ventilerende og åndbart, hvilket giver en behagelig følelse under din nattesøvn.

Du kan vælge Luksus-topmadrassen med to forskellige typer af kerner. Hyperfoam er en skum, som du synker lidt ned i for, at få støtte til særligt skulder, ryg og lænd. Udover det er hyperfoam åndbart og ventilerende. Den er derfor god til dig, der sveder let om natten.

Har du tendens til at fryse om natten? Så er Wonderpur en rigtig god topmadras, da den holder på varmen. Wonderpur er en memory foam skum, som bruger din kropsvarme til forme sig efter. Den kan føles tung at sove i og er god til dig der sover uroligt om natten.

Uanset hvilken topmadras du vælger, så er du garanteret en rigtig god topmadras i høj kvalitet, som sammen med den dobbeltfjedret boxmadras giver en unik komfortoplevelse, så du er sikret en god nattesøvn.

Danskproduceret motor

Den nordiske kvalitet skinner igennem alle materialer i Dreamline Luksus Boxelevation, derfor er det heller ikke tilfældigt, hvilken motor der bruges. Dreamline Luksus Boxelevation har en motor fra danske Linak. Den danskproduceret motor giver mulighed for, at bruge motoren med en trådløs fjernbetjening og APP. Du kan derfor nemt indstille din yndlingsposition og læne dig godt tilbage og nyde en afslappende oplevelse i Dreamline Luksus Boxelevation. Vi tilbyder 5 års garanti på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Top model (badge)
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (Starspringpocket)
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Latex polstring
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 145 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere