Chat with us, powered by LiveChat

Elevationssenge 180x210

Er du på udkig efter en ny stor luksuriøs elevationsseng med ekstra benlængde og et højt komfortniveau? Så er du havnet det rette sted.

Bliv inspireret og gå på opdagelse i vores store udvalg af håndlavede eksklusive elevationssenge i størrelsen 180x210 cm herunder.

Springsale

5 varer

pr side
Faldende
 1. Spar49%
  Sort
  Mørkeblå
  Sand
  Lysegrå
  Mørkegrå
  Dreamline Supreme Boxelevation 180x210 cm

  Før 58.995 kr

  Nu kun 29.995 kr

  Svensk produceret
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Op til 50% på gavle
 2. Sort
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Mørkegrå
  Dreamline Elegance Boxelevation 180x210 cm

  58.995 kr

  Svensk produceret
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Op til 50% på gavle
 3. Sort
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Mørkegrå
  Dreamline Premium Boxelevation 180x210 cm

  58.995 kr

  Svensk produceret
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Gratis Indbæring (SPAR 495 KR.)
 4. Sort
  Mørkeblå
  Lysegrå
  Sand
  Mørkegrå
  Dreamline Luksus Boxelevation 180x210 cm

  58.995 kr

  Svensk produceret
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Op til 50% på gavle
 5. Sort
  Mørkeblå
  Sand
  Lysegrå
  Mørkegrå
  Dreamline Delux Boxelevation 180x210 cm

  58.995 kr

  Svensk produceret
  25 års garanti
  Altid gratis fragt
  Op til 50% på gavle

5 varer

pr side
Faldende

Med øje for din sønvkvalitet

Du kigger på elevationssenge i størrelsen 180x210 cm, som er en rummelig dobbeltseng, med ekstra benlængde. Vælger du denne størrelse, vil der være rig mulighed for at boltre sig og brede sig. Bredden på 180 cm er en passende bredde til to personer, som har brug for plads, og længden på hele 210 cm betyder samtidig, at jeres fødder ikke kommer til at stikke ud over sengekanten.

Størrelsen på din seng er afgørende for om du, og eventuelt din partner, kan sove godt. Hvis sengepladsen begynder at begrænse jeres bevægelser eller de foretrukne søvnpositioner, er det en klar indikator for at i har brug for en ny og større seng.

Søvnkvalitet er dybest set livskvalitet. En dårlig nats søvn betyder, at du ikke kan være den bedste version af dig i din hverdag. Du bruger en tredjedel af dit liv i sengen, hvilket bør afspejles i dit sengevalg.

Hos Sengetid.dk tager vi søvnkvalitet og komfort seriøst, og derfor bestræber vi os på at optimere din nattesøvn, ved at levere den mest optimale løsning, uden af gå på kompromis med design og kvalitet.

Derfor kan du trygt lede efter en elevationsseng på 180x210 her. 

Personaliseret elevationsseng på 180x210 cm

Når du køber en elevationsseng på 180x210 hos Sengetid.dk får du og din partner også personaliseret madrassen, så den tilgodeser jeres individuelle behov. Hvis din partner eksempelvis foretrækker en blød madras, men du sover bedre på en hård, vil det være muligt at få de to hårdheder i én og samme madras.

Elevationssengen på 180x210 kommer selvfølgelig også med elevation, der kan anvendes uafhængigt af hinanden. Udover nattesøvnen bruger man ofte mange timer på at hygge i sengen, for eksempel ved at læse, se fjernsyn eller spise morgenmad, og her kommer den todelte hæve-sænke funktion virkelig til sin ret.

Hvis du snorker, kan valget af en elevationsseng samtidig betyde en forbedret vejrtrækning, ved at hæve din side en smule, hvilket du således kan gøre uden din partner også skal hæves. 

Elegant og bæredygtigt design

Vores 180x210 elevationssenge, såvel som resten af vores store sengeudvalg, er alle produceret af dygtige håndværkere. Sengene er derfor i et stilrent design, som vil pynte i ethvert nordisk inspireret soveværelse.

Idet at sengene produceres i skandinavien, bliver miljøet så vidt muligt skånet for alle omkostningerne ved at fragte sengene hjem.

Hos Sengetid.dk dropper vi al overskydende emballage for at skåne miljøet yderligere. De fleste af vores elevationssenge har en støjsvag motor, som er produceret af det danske Linak, der fokuserer på elegante løsninger med bæredygtighed for øje. Størstedelen af delene i motoren er PVC-frie, hvilket understreger Linak som et af markedets mest miljørigtige producenter.

Når du investerer i en eksklusiv seng fra Sengetid.dk, investerer du altså også i en miljøvenlig seng i et lækkert stilrent design.

101 nætters risikofri prøve, op til 25 års garanti og ombytningsret

Vores kundeservice er hos Sengetid.dk i højsæde, og hvis du mod forventning ikke føler, at sengen leverer en tilfredsstillende oplevelse, så frygt ej! På alle vores sengemodeller giver vi 101 nætter risikofri prøve og returret, hvorefter du kan få hjælp af vores eksperter til at finde en anden løsning. Samtidig giver vi dig op til 25 års garanti på vores senge, 101 nats ombytning af madrassen, samt topmadrassen og 5 års garanti på selve motoren.

Kontakt os for vejledning og hjælp

Hos Sengetid.dk er vi udmærket klar over, at en seng helst skal være fuldstændig tilpasset den el. de personer, der skal ligge i den, og derfor tilbyder vi også personlig rådgivning.

Vores sengeeksperter sidder klar ved telefonen alle dage fra kl. 9-22 og kan kontaktes på telefonnummeret 70 60 55 53. Vi kan også kontaktes på mailen hej@sengetid.dk eller på vores online chat.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, også efter dit køb, så du kan tryg lede efter din nye eksklusive seng i dag!