Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Supreme Boxelevation 180x210 cm

58.995 kr

 • Dansk design
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Valgfri 8 cm vaskbar Supreme topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 66 cm
 • Svensk håndbygget kvalitet
 • GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Dreamline Supreme Boxelevation 180x210 cm

Tilvalg

Kampagne

* påkrævede felter

Luk vinduet

58.995 kr

Dreamline Supreme Boxelevation 180x210 cm
Dreamline Supreme Boxelevation 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Supreme Boxelevation

Vores Dreamline Supreme Boxelevation er vores absolut topmodel, vi har hos Norhland. Vi tilbringer 1/3 af vores liv i sengen og søvn er vigtigt i forhold til vores ve og velvære. Derfor er det en god ide at investere i sig selv med en god kvalitetsseng, som kan forny din energi hver dag, når du står op og som samtidig giver dig den ultimative søvnoplevelse.

Dreamline Supreme Boxelevation er med til at give dig de allerbedste forudsætninger for at ligge som en drøm og få en rigtig god nattesøvn. Du får en unik komfortoplevelse i lag på lag med en dobbeltfjedre boxelevation. Derudover er Dreamline-serien produceret af dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere i Småland, der håndbygger alle Dreamline-elevationssenge. Vi har nøje udvalgt materialer fra anerkendte leverandører, der gang på gang leverer en høj kvalitet.

Indret dit soveværelse med en seng fra Dreamline-serien. De luksuriøse Dreamline senge findes i fem stilrene og moderne farver, som passer ind i en hver indretning. Sæt dit eget personlige præg på, hvilke eksklusive sengeben din Dreamline seng skal have og vælg en smuk farve der passer ind i din indretningsstil. Du kan vælge mellem mørkeblå, mørkegrå, lysegrå, sort og sand.

Komfort i flere luksuriøse lag

En dobbeltfjedret boxelevation er med til at give dig en unik søvnoplevelse. Der er nemlig en god grund til, at Dreamline-serien er en af vores absolut bedste senge. Dreamline Boxelevation har en dobbeltfjedre boxmadras, så komfort og støtte øges. I stedet for et lag, får du derfor to lag fjedre af starspringfjedre i HELE 8 komfortzoner. De 8 komfortzoner er inddelt til at give dig den ultimative støtte under din nattesøvn. Zonerne er nemlig med til at sikre, at kroppen får den rigtige aflastning de steder, hvor kroppen har brug for at synke ned i madrassen. Det gælder særligt nakke, skuldre, hofter og lænd. Oven på fjedrene er der et lag ventilerende latex, som er med til at trykaflaste kroppen sundt og så den følelse rigtigt. Polstringen er med til at beskytte fjedrene og give en fantastisk liggeoplevelse.

Topmadras, der fuldender sanseoplevelsen

Foruden den lækre dobbeltfjedret boxmadras følger en luksuriøs topmadras med. Fuldend den unikke sanseoplevelse med den lækre vaskbar Master Supreme-topmadras på hele 8 centimeter. Lad din krop blive omsluttet om den lækre Supreme-topmadras og mærk følelsen af luksus hver gang det er sengetid. Sæt dit personlige præg på din Master Supreme-topmadras ved at vælge mellem en Hyperfoam kerne eller Wonderpur kerne. Har du tendens til at få det varmt om natten, skal du gå efter Hyperfoam. Hyperfoam er trykaflastende og er ventilerende. Den hjælper derfor med, at lede varmen væk fra kroppen. Er du derimod en, som har tendens til at fryse om natten, så er Wonderpur den perfekte topmadras. Wonderpur holder på varmen og former sig efter din krop ved at bruge din kropsvarme, så du får den optimale støtte. Uanset hvilken topmadras kerne du vælger til din Master Supreme-topmadras, er du garanteret en topmadras i topkvalitet.

Dansk produceret motor

Udover den lækre komfort og høje kvalitet, følger der en støjsvag motor og trådløs fjernbetjening med til vores topmodel Dreamline Supreme Boxelevation. Motoren er fra danske LINAK med 5 års garanti og kan give dig en følelse af luksus i hverdagen. Brug den trådløse fjernbetjening eller APP til at justere sengen i din yndlings sidde- og liggeposition, som du ønsker. Gør dig selv den store tjeneste og invester i en eksklusiv Dreamline Supreme Boxelevation. Når kun det bedste er godt nok, så er vores Dreamline-serie det helt rigtige valg.

Teknisk information

Teknisk info
On Demo Price Nej
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (Starspringpocket)
Fjedre 8 komfortzoner (Unik starspring fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Latex polstring
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras 8 cm Supreme topmadras i høj kvalitet i hyperfoam eller wonderpur
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 145 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2023

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2023

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2023

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2023

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Se flere