Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Delux Boxelevation 180x210 cm

58.995 kr

 • Dansk design
 • LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • 8 cm trenset Delux topmadras i hyperfoam
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 8 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 66 cm
 • Helt ny 2022 model!
 • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Dreamline Delux Boxelevation 180x210 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

58.995 kr

Dreamline Delux Boxelevation 180x210 cm
Dreamline Delux Boxelevation 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Delux Boxelevation

Trænger du til forkælelse i hverdagen? Det gør du i hvert fald! Med en Dreamline Delux Boxelevation er du sikret forkælelse hver gang det er sengetid. Du har mulighed for at kunne indtage din yndlings sidde- eller liggeposition med dine telefon eller fjernbetjening. Den trådløse fjernbetjening gør det muligt for dig, at indstille sengen til din yndlingsposition.

Dreamline Delux Boxelevation bliver fremstillet af dygtige møbel håndværkere. Alle materialer er nøje udvalgt, så du er garanteret en god kvalitetsseng.

Bæredygtigt og langtidsholdbart design

Dreamline-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er en bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i træ, som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Dreamline Delux Superior med god samvittighed. Du kan have god samvittighed da der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være tæt på FSC-skoven.

Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet. Det er vigtigt at passe på miljøet, da vi alle har et ansvar til at passe på den natur vi har, og holder så meget af.

Invester i Dreamline Delux Boxelevation, så er du sikret en god kvalitetsseng i bæredygtigt og langtidsholdbart design.

Tidløst og smukt design til dit soveværelse

Forkæl dig selv med den eksklusive Dreamline Delux Boxelevation. Madrasserne er samlet i en dobbeltfjedre box, så du får et mere stilrent og enkelt look. Det smukke og minimalistiske udseende passer perfekt ind i et hvert soveværelse. Sæt dit personlige præg på Dreamline Delux Boxelevation ved at vælge mellem 5 flotte farver, som mørkegrå, lysegrå, mørkegrå, sand eller sort.

Design og komfort er to vigtige faktorer i Dreamline Delux Boxelevation Den lækre dobbeltfjedret boxmadras har starspringfjedre, der er inddelt i hele 8 komfortzoner. De 8 zoner er med til at give dig en unik komfortoplevelse. Boxmadrassen er polstret med latex, som er et naturligt materiale. Latex er åndbart og giver en effekt af ventilation.

Den dobbeltfjedret boxmadras er toppet med den lækre og bløde Delux-topmadrassen på hele 8 cm. Delux-topmadrassen har nogle sammensyninger der giver en følelse af, at sove på en sky. Trensningerne i toppen gør at Delux-topmadrassen bedre holder formen og kvaliteten bevares.

Den lækre Delux topmadras kommer med en hyperfoam kerne. Hyperfoam er en højelastisk skum, der er åndbar og giver ventilation. Den er er derfor perfekt til dig, som let får det varmt om natten og ønsker en god støtte under din nattesøvn.

Dansk Linak Motor

Den nordiske kvalitet skinner igennem og da alle materialer er nøje udvalgt, så er motoren ingen undtagelse. Den danskproduceret Linak motor er med til at gøre Dreamline Delux Boxelevation til en af vores absolut bedste og mest eksklusive senge. Linak motoren er støjsvag og driftsikker, så du kan indstille din boxelevation i ro og fred. Vu tilbyder 5 års garanti på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Top model (badge)
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering (til kantstenen)
Madrastype Boxmadras (Starspringpocket)
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Latex polstring
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Trenset Delux topmadras i ventilerende og trykaflastende hyperfoam skum
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 145 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere