Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Dreamline Elegance Boxelevation 180x210 cm

58.995 kr

 • Attribute icon Dansk design
 • Attribute icon LINAK motor – Dansk kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Attribute icon Trådløs fjernbetjening og kan styres med APP via telefon/tablet
 • Attribute icon Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde ben
 • Attribute icon 8 komfortzoner
 • Attribute icon Produceret i Småland
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 12 cm ben: 66 cm
 • Attribute icon Svensk håndbygget kvalitet
 • Attribute icon GRATIS levering 20-40 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Dreamline Elegance Boxelevation 180x210 cm

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

58.995 kr

Dreamline Elegance Boxelevation 180x210 cm
Dreamline Elegance Boxelevation 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Elegance Boxelevation

Få mere luksus i hverdagen med den luksuriøse Dreamline Elegance Boxelevation. Med en Boxelevation slipper du for løse madrasser og får et mere stilrent look med rene linjer.

Forkæl dig selv med en eksklusiv dobbeltfjedret boxelevation, hvor du har muligheden for selv, at kunne indstille din yndlings ligge- og siddeposition. Med en Dreamline Elegance Boxelevation vil du opleve en dejlig hverdags luksus.

Dreamline Elegance Boxelevation er ikke bare en funktionel seng, det er et design objekt, hvor der er tænkt over hver en detalje. Det tidløse design passer ind i et hvert skandinavisk soveværelse. Du kan sætte dit personlige præg på sengen ved at vælge mellem 5 smukke og afdæmpede farver.

Du kan vælge mellem lysegrå, mørkegrå, mørkeblå, sand eller sort.

Bæredygtigt og langtidsholdbart design

Dreamline-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk træ uden knaster, som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Dreamline Elegance Boxelevation med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Det er en bæredygtig løsning, da vi alle har et ansvar til at passe på den natur vi har og holder så meget af.

Unik luksus komfort

Dreamline Elegance Boxelevation er vores absolut bedste elevationsseng. Den dobbeltfjedret boxmadras har et unikt multilayer fjedersystem med starspringfjedre i høj kvalitet. Vi kan derfor med ro i maven give 25 års garanti på ramme og fjederbrud. 25 års garanti er indikation på, at vi har tiltro til den gode kvalitet og komfort.

Bedre komfort findes ikke. Dreamline Elegance Boxelevation har 8 komfortzoner og er polsteret med latex. Latex polstringen gør at du ikke sover direkte på fjedrene. Udover det er latex et åndbart og naturligt materiale, som derfor er ventilerende.

Boxmadrassen kan vælges i 3 forskellige fastheder – medium, fast og ekstra fast. Vi anbefaler at bruge vores guide til at få den rette madras. Vejer du under 75 kilo anbefales en medium hård madras, og vejer du over mellem 75-95 kilo anbefales en fast madras. Vejer du over 95 kg anbefaler vi en ekstra fast madras med kraftigere starspringfjedre.

8 cm luksus topmadras

Oven på den lækre dobbeltfjedret boxmadras er den luksuriøse topmadras. Luksus-topmadrassen har vaskbart betræk, som er vævet i organisk bamboo. Det organiske betræk er ventilerende og åndbart, hvilket giver en behagelig følelse under din nattesøvn.

Du kan vælge Luksus-topmadrassen med to forskellige typer af kerner. Hyperfoam er en skum, som du synker lidt ned i for, at få støtte til særligt skulder, ryg og lænd. Udover det er hyperfoam åndbart og ventilerende. Den er derfor god til dig, der sveder let om natten.

Har du tendens til at fryse om natten? Så er Wonderpur en rigtig god topmadras, da den holder på varmen. Wonderpur er en memory foam skum, som bruger din kropsvarme til forme sig efter. Den kan føles tung at sove i og er god til dig der sover uroligt om natten.

Uanset hvilken topmadras du vælger, så er du garanteret en rigtig god topmadras i høj kvalitet, som sammen med den dobbeltfjedret boxmadras giver en unik komfortoplevelse, så du er sikret en god nattesøvn.

Danskproduceret motor

Den nordiske kvalitet skinner igennem alle materialer i Dreamline Elegance Boxelevation, derfor er det heller ikke tilfældigt, hvilken motor der bruges. Dreamline Luksus Boxelevation har en motor fra danske Linak. Den danskproduceret motor giver mulighed for, at bruge motoren med en trådløs fjernbetjening og APP. Du kan derfor nemt indstille din yndlingsposition og læne dig godt tilbage og nyde en afslappende oplevelse i Dreamline Elegance Boxelevation. Vi tilbyder 5 års garanti på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras (Starspringpocket)
Fjedre 8 støttezoner i alt (Unik fjedersystem med 3 zoner i boxmadrassen og 5 zoner i springmadrassen)
Polstring Latex polstring
Motor Dansk Linak - trådløs fjernbetjening - kan styres via APP - LED lys via betjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Ja
Lys under sengen Ja
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm
Anbefaling af vægt Anbefales op til 145 kg

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.