Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Luksus Komfort 180x200 cm

45.995 kr

 • Dansk design
 • Valgfri 8 cm vaskbar Luksus topmadras i hyperfoam eller wonderpur
 • Valgfri eksklusive runde ben
 • 11 komfortzoner
 • Produceret i Småland
 • 25 års garanti
 • Totalhøjde med 12 cm ben: 70 cm
 • Helt ny 2022 kollektion af vores top-serie Dreamline
 • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
 • 5 smukke og stilrene farver - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Dreamline Luksus Komfort 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

45.995 kr

Dreamline Luksus Komfort 180x200 cm
Dreamline Luksus Komfort 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Dreamline Luksus Komfort

Ønsker du en luksus seng med god komfort? Så er vores Dreamline Luksus Komfort det oplagte valg! Den eksklusive kontinentalseng er en af vores absolut topmodeller inden for kontinentalsenge. Du får hele 4 komfortlag, som vil give dig en dejlig søvnoplevelse.

Det er vigtigt at sove ordentligt, da det vil forny din energi og give en positiv indvirkning på din hverdag. I takt med at du sover bedre og får fornyet din energi vil du få mere livskvalitet.

Med Dreamline Luksus Komfort er du garanteret god søvn!

Kvalitet og komfort i absolut topklasse!

En klassisk kontinentalseng har 3 komfortlag, men den eksklusive Dreamline Luksus Komfort har hele 4 komfortlag – Dobbeltfjedret boxmadras, vendbar springmadras og en luksus topmadras.

Dreamline Luksus Komfort har et unikt multilayer fjedersystem, som sikrer dig en god nattesøvn og støtte til hele kroppen. Den dobbeltfjedret boxmadras har starspringfjedre, som er inddelt i 6 komfortzoner. Oven på den lækre dobbeltfjedret boxmadras er den vendbare springmadras, som har starspringfjedre der er inddelt i 5 komfortzoner. De i alt 11 komfortzoner er med til at sikre god komfort og støtte til de punkter på kroppen hvor du typisk er tungest – skulder, ryg og lænd.

Madrassen er polstret med latex, som er et åndbart materiale, der giver ventilation til kroppen.

Springmadrassen kan vælges i 3 forskellige fastheder – medium, fast og ekstra fast. Medium hårdhed anbefales til dig der vejer under 75 kilo, og fast til dig der vejer mellem 75-95 kilo. Vejer du mere end 95 kilo anbefales en ekstra fast, hvor starspringfjedrene er kraftigere.

Luksuriøs sanseoplevelse

Det sidste komfortlag må ikke glemmes, da det er med til at sætte et præg på den luksuriøse sanseoplevelse. Den lækre Luksus-topmadras har vaskbart betræk, som er vævet i organisk bamboo. Topmadrassen giver dig en sanselig oplevelse med det lækre tekstil og sin ventilerende effekt. Den er 8 cm i høj og har en 4 cm kerne. Du kan vælge mellem 2 forskellige kerner: Hyperfoam og Wonderpur.

Hyperfoam er en åndbar skum, der trykaflaster de tunge steder på kroppen. Døjer du med varme nætter, så er hyperfoam skum et godt valg. Det giver ventilation og hjælper med at komme af med varmen. Wonderpur derimod holder på varmen, og er godt til dig der let fryser om natten. Wonderpur er en memory skum, som bruger din kropsvarme til at lave et aftryk i madrassen til at støtte kroppen.

Uanset hvilken topmadras du vælger, så er du garanteret en dejlig sanselig oplevelse med den lækre Luksus-topmadras.

25 års garanti på sengeramme og fjederbrud

Dreamline Luksus Komfort er vores absolut topmodel, hvilket den er af en helt særlig grund. Det langtidsholdbare design og den lækre komfort er med til at gøre det til en af vores bedste kontinentalsenge. Dreamline-serien bliver produceret i Småland i Sverige, hvilket er et bevidst valg. Alle materialer er nøje udvalgt, for at få en så bæredygtig seng som muligt. Sengerammen er produceret i langtidsmodnet svensk træ uden knaster, som er FSC-mærket. Det betyder at du kan investere i en Dreamline Delux Superior med god samvittighed. Du kan have god samvittighed, fordi at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå og producere. Produktionen er derfor i Småland for at være så tæt som muligt på FSC-skoven. Det er vigtigt at produktionen er tæt på, så der ikke bliver kørt unødvendigt meget frem og tilbage, som vil være med til at skade miljøet.

Det er en bæredygtig løsning, da vi alle har et ansvar til at passe på den natur vi har og holder så meget af.

Vi tilbyder 25 års garanti på sengeramme og fjederbrud. 25 års garanti er en indikation på, at vi står inde for den gode kvalitet og det langtidsholdbare design.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Top model (badge)
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Småland
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjedrebrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Mørkegrå, Lysegrå, Sort, Sand & Mørkeblå
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering (til kantstenen)
Madrastype Dobbeltfjedret boxmadras med 6-zoners og springmadras med 5-zoners starspringfjedre
Fjedre 11 støttezoner i alt (Multi layer fjedersystem med 3 zoner i hvert fjederlag i boxmadras og 5 zoner i springmadras)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Kraftigt slidstærkt Norhland møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med vævet bamboo betræk (Hyperfoam eller wonderpur)
Antiskrid Ja
Ben Standard er 12 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere