Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Luksus Komfort 180x200 cm

Før: 41.995 kr

Nu kun 15.995 kr

  • Dansk design og håndværk
  • Valgfri luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
  • Valgfri eksklusive runde ben
  • Hele 4 komfortlag
  • Produceret i Danmark
  • 25 års garanti
  • GRATIS levering 12-25 hverdage - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Dreamline Luksus Komfort 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 41.995 kr

Nu kun 15.995 kr

Dreamline Luksus Komfort 180x200 cm
Dreamline Luksus Komfort 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

DREAMLINE Luksus Komfort

Vil du have noget af det absolut bedste inden for kontinentalsenge, er vores "Dreamline Luksus Komfort" noget af det fremmeste, vi har i vores sortiment. Her er komfort i højsædet, idet sengen er bygget op efter den klassiske kontinental opbygning, hvor komfort kommer i hele 4 lag: boxmadras med dobbelt lag pocketfjedre, springmadras med smartpocket fjedre samt latex polstring og 10 cm Norhland Luksus topmadras. Den bliver produceret på vores fabrik i Jylland, hvor kvalitetsbevidste, danske håndværkere bygger med stor viden og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer.

Sengen er en kombination mellem komfort og funktionalitet, og fusionerer det eksklusive og det fornødne, som danner fundamentet for den perfekte søvn. Ved at investere i en "Dreamline Luksus Komfort", får du indsigt i hvad en kvalitetsseng er, og hvordan det føles at sove som en drøm!

Komfort i flere niveauer

Som seng er en kontinental seng høj og robust. Den er opbygget i 3 lag, og adskiller sig derfor fra konventionelle senge, da den byder på komfort i flere lag. I bunden har vi en boxmadras med dobbelt lag pocket fjedre, som er indrammet af en ramme, lavet af langtidsmodnet svensk fyrretræ. Oven på boxmadrassen ligger der en lækker springmadras med smartpocket fjedre, belagt med 40 mm Latex, som sikrer en endnu bedre komfort. 
Smartpocket fjedre er intelligente posefjedre hvor de øverste 5 cm af fjedrene er bygget til at man kan synke ned i madrassen der hvor der kommer et større pres fra kroppen, sådan at man ligger plant med rygsøjlen. Det er især ved skulder og hofte parti. De resterende 18 cm af fjedrene bestemmer fastheden af madrassen, og giver den rigtige støtte. På den måde giver hver enkelt fjeder individuel zoneaflastning og sikrer at man får optimal støtte. 
Latex er et ventilerende stof, og de 40 mm latex polstring gør springmadrassen super åndbar og afviser dermed også eventuel fugt der kunne samle sig i sengen.  Sidst men ikke mindst har vi det sidste komfortlag i form af 10 cm  varmeregulerende topmadras vævet i bamboo. Sengen er pakket ind i tykt og slidstærkt tekstil, som beskytter underlaget. De mange niveauer giver sengen en god højde, og gør både ind- og udstigning nemmere. Både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Luksus topmadras fuldender værket

Som om at det ikke er nok med førnævnte madrasser og komfortlag, medfølger en topmadras på hele 10 cm. Det er en Luksus topmadras, som absolut er en af vores bedste topmadrasser. Topmadrassen vil være med til at øge komforten og være med til at give den totale oplevelse af at ligge i sengen. 

Hvilken type topmadras, der passer til dig, er meget op til dine behov. Sveder du meget om natten og har det varmt, kan vores Latex model være utrolig rar og behagelig at sove dem. Den ventilerer godt og grundigt samt giver utrolig god støtte og virker trykaflastende, således at du ikke synker uhensigtsmæssigt langt ned i topmadrassen.

Kan du ikke holde varmen om natten, har vi en Wonderpur topmadras, som er fremstillet af en memory skum, der former sig efter din krop. I særdeleshed ved nakke, lænd og skuldre. Den svøber sig om dig som en dyne, så du synker godt ned - dog samtidig med, at det støtter og yder fantastisk support de rette steder, så du ligger perfekt.

Vælg seng med omhu og tænk på dine behov

Når du skal vælge den rette seng, er det essentielt for din søvn, at du ser på dine behov frem for alt andet. Det er en investering i sundhed, velvære og livskvalitet, da du restituerer i din seng. Derfor skal den imødekomme din krops behov og ønsker, så kroppen får den støtte og komfort, den har brug for. Vælg derfor med omhu - det er en investering for livet.

Teknisk information

Teknisk info
Badges Top model (badge)
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Dreamline
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 72 cm. total (10 cm. ben, 31 cm. boxmadras (bund), 21 cm. springmadras (midt), 10 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lys grå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
Madrastype Boxmadras med dobbelt pocketfjedre & Springmadras med smartpocket fjedre og 40 mm Latex polstring på begge sider af madrassen (smartpocket fjedre)
Fjedre Smart pocket - Intelligent fjeder, med to fjedre i hver fjeder (op til 504 stk /m2)
Polstring Latex polstring
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 10 cm luksus topmadras m. latex- eller wonderpur kerne, i ventilerende bamboo 3D betræk som er vaskbart
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis designet og fremstillet i Danmark. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere