Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Prestige Luksus Kontinental 180x200 cm

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Attribute icon Valgfri egetræsben eller metalben
 • Attribute icon Uovertruffen komfort i hele 3 lag
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 25 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 10 cm ben: 62 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Prestige Luksus Kontinental 180x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

26.995 kr

Prestige Luksus Kontinental 180x200 cm
Prestige Luksus Kontinental 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Prestige Luksus Kontinental

Prestige Luksus Kontinental er en af vores populære kontinentalsenge fra Norhland. Den populære kontinentalseng byder på god komfort og rigtig godt håndværk. Det er en robust kontinentalseng, som er produceret af nogle af de bedste, mest slidstærke materialer.

Ønsker du en moderne seng, som har en god højde fra gulvet, får du her en af vores bedste senge fra Norhland Kontinental-serien. Det er luksus i flere lag, som er skabt til at facilitere den perfekte søvn, som alle vel i bund og grund ønsker. Norhland sengen er yderst kompleks i sin opbygning, da der er tænkt på det hele, hvad angår behov og luksus. Har du brug for en ny seng, kan vi på det varmeste anbefale denne stabile Norhland kontinentalseng, som har alle de gode egenskaber, din krop har behov for.

Tre madrasser for optimal komfort

Prestige Luksus Kontinentalseng er bygget i tre komfortlag - En vendbar springmadras og en boksmadras. Springmadrassen indeholder pocketfjedre, som sikrer stabiliteten i sengen - og de har 9 zoner med skuldre- og hoftezoner, som giver maksimal støtte særligt ved nakke, skuldre og lænd. Pocketfjedre er de fjedre, der afgør fastheden og hårdheden i sengen.

Sengen fås i medium, fast eller ekstra fast i hårdhed. Springmadrassen og boxmadrassen er posltret med 25 mm cooltex breeze skum, som giver en ventilerende effekt til sengens madrasser.

Som en indikation på den lækre kvalitet tilbyder vi 25 års brudgaranti på fjedre og træramme. Vi står 100% inde for kvaliteten af denne lækre kontinentalseng, som fås i farverne lysegrå, sand, sort, blå og mørkegrå. Vælg den farve, der bedst udtrygger din personlige indretningsstil.

Lækker, tyk topmadras, som er vaskbar

Som det tredje og øverste lag har vi en vaskbar topmadras som fås i to typer; Latex eller Wonderpur. Med denne model følger en 8 cm Luksus Topmadras, som øger komforten og den totale oplevelse af at ligge i en seng, der er så helstøbt og gennemtænkt som denne.

Hvilken type topmadras, der passer til dig, er meget op til dine egne personlige behov. Har du tendens til at få det varmt om natten, er latex topmadrassen utrolig rar og behagelig at sove på. Den ventilerer godt og grundigt samt giver utrolig god støtte og virker trykaflastende, således at du ikke synker uhensigtsmæssigt langt ned i topmadrassen.

Kan du ikke holde varmen om natten, har vi en Wonderpur topmadras, som er fremstillet af en memory skum, der former sig efter din krop. I særdeleshed ved nakke, lænd og skuldre. Den former sig godt rundt om kroppen, så du synker tilpas ned - dog samtidig med, at det støtter og yder fantastisk support de rette steder, så du ligger perfekt.

Perfekt kontinentalseng til alle typer af værelser

Prestige Luksus Kontinental har et smukt og moderne udseende. Det tidløse design tilpasser sig nemt i alle typer af soveværelser. Prestige Luksus kontinental findes i flere forskellige standard størrelser fra 140x200 til 210x210 cm, så du kan få den størrelse kontinentalseng, der passer bedst til dit soveværelse.

Hvis du har brug for god vejledning eller rådgivning til valg af topmadras eller fasthed, så ring endelig ind til vores sengeeksperter.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Prestige
Garanti 25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 62 cm. total (10 cm. ben, 26 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 8 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Boxmadras & Springmadras
Fjedre 9-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende cooltex skum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 8 cm luksus topmadras m. latex- eller wonderpur kerne, i ventilerende bamboo 3D betræk som er vaskbart
Antiskrid Ja
Ben Standard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.