Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Essential Basic Kontinental 180X200

19.995 kr

  • Attribute icon Dansk design og håndværk
  • Attribute icon Valgfri ben (Egetræ eller sort egetræ)
  • Attribute icon 5 komfortzoner
  • Attribute icon Produceret i Danmark
  • Attribute icon 15 års garanti
  • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 56 cm
  • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
  • Attribute icon Vælg mellem 3 smukke og moderne farver - (Læs mere)
  • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
Gratis levering - læs mere

Konfigurer Essential Basic Kontinental 180X200

Tilvalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

19.995 kr

Essential Basic Kontinental 180X200
Essential Basic Kontinental 180X200

På lager

Beskrivelse

Opgrader dit soveværelse med Essential Basic kontinentalseng i absolut topkvalitet:

Essential Basic kontinentalseng fra Norhland er ikke bare en seng, det er en luksuriøs oplevelse af komfort og kvalitet, der vil løfte dit soveværelse til et nyt niveau.

Eksklusive egenskaber:

Med Essential Basic kontinentalseng får du alt, hvad du behøver for en ultimativ søvn oplevelse. Den leveres komplet med topmadras, ben og levering lige til kantstenen. Dette er ægte luksus til dine nætter.

Komfort i fokus:

Essential Basic kontinentalseng er designet med din komfort i centrum. Den består af flere lækre komfortlag: De vigtigste er topmadrassen og den skønne springmadras. Den responsive springmadras består af pocketfjedre, som sikrer en stabil og behagelig søvn oplevelse. Fjedrene er inddelt i 5 komfortzoner for optimal støtte. Den medfølgende topmadras, tilføjer ekstra komfort og støtte, så du kan vågne op føle dig fuldstændig udhvilet og klar til dagen.

Stilfuldt dansk design:

Denne seng er ikke kun en kilde til komfort, den er også en smuk tilføjelse til ethvert soveværelse. Med sit minimalistiske udseende og tidløse detaljer forener Essential Basic kontinentalseng form og funktion på smukkeste vis. Vælg mellem fem flotte farver, herunder sort, lysegrå, mørkegrå, blå og sand, og skab dit eget personlige udtryk i dit soveværelse.

Kvalitetsgaranti:

Med en Essential kontinentalseng får du ikke kun en seng, du får også en investering i din fremtidige søvnkvalitet. Med hele 15 års garanti på ramme- og fjedrebrud kan du være sikker på, at denne seng er bygget til at holde i mange år fremover. Det er dansk kvalitet på sit bedste.

Gør drømmen om en bedre søvn og et smukt soveværelse til virkelighed med en Essential kontinentalseng fra Norhland.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sand
Inkl. i prisen Altid GRATIS levering til kantstenen (På nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Topmadras 7 cm Norhland Signatur topmadras (latex- eller wonderpur) i vaskbart betræk
Antiskrid Nej

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.