Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Kontinental 180x200 cm

Før: 17.995,00 kr

Nu kun 7.495,00 kr

 • Dansk design og håndværk
 • Valgfri Norhland 7 cm topmadras med vaskbart betræk
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Uovertruffen komfort i hele 3 lag
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 64 cm
 • GRATIS levering 20-40 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Signatur Kontinental 180x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

Før: 17.995,00 kr

Nu kun 7.495,00 kr

Signatur Kontinental 180x200 cm
Signatur Kontinental 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Er det en kontinentalseng du drømmer om, så er her et godt bud på lige sådan en, til en meget fornuftig pris. 

Det får du:

 • Komplet kontinentalseng inkl. Valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen
 • To lag fjedre inddelt i to særskilte lag. Hvilket betyder du kan vende den madras lige under topmadrassen, som kan øge komforten i sengens levetid (i forhold til en boxmadras).
 • Her er fjedrene posefjedre (pocketfjedre), som sikrer en meget stabil seng.
 • 5 komfortzoner
 • Topmadras i Latex eller Wonderpur med vaskbart betræk.
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud.

Med denne unikke Norhland Signatur kontinentalseng er du et skridt tættere på den optimale nattesøvn. Det er sengen til den kvalitetsbevidste køber, der ved, hvad god velvære og komfort er, når man ser det. Det er en af vores topmodeller i Signatur serien, og den er fremstillet af eksklusive materialer på en dansk fabrik i Jylland. Det betyder at du får en uovertruffen, lækker Norhland kontinentalseng, som produceres under ordentlige forhold af fagligt stolte håndværkere, som tager opgaven alvorligt. Da du tilbringer cirka en tredjedel af dit liv i en seng, er det vigtigt, at det er den helt rigtige seng. Sætter du pris på en formidabel kontinentalseng, der lever op til strenge kvalitetskrav og sikrer dig en bedre livskvalitet - er denne NORHLAND - Signatur Konitnental det oplagte valg, når du skal have ny kontinentalseng. 

Søvnkvalitet i tre lag                                      
En af de fornemmeste egenskaber ved en kontinentalseng er, at den er tredelt. Det er tre lags gennemtænkt og rendyrket kvalitet fra top til bund, som faciliterer mange års grobund for optimal søvn og livskvalitet. Denne Norhland kontinentalseng er et glimrende eksempel på, hvorledes man har formået skabe en seng, der imødekommer forbrugernes behov på bedste vis. Den er fremstillet således, at vi først har en 7 cm topmadras i enten latex eller wonderpur som sikrer en sublim liggekomfort. Dernæst kommer der en vendbar springmadras med pocket/multipocket fjedre og til sidst en boksmadras i bunden. Pocket/multipocket fjedrene kommer indelt i 5 zoner. På den måde skabes den mest optimale støtte for skulder og hofte, da det er nogle af de steder på kroppen, hvor man er tilbøjelig til at synke dybt ned i madrassen.

Vælg seng og topmadras efter behov
Om du skal vælge en Wonderpur eller en Latex topmadras kommer meget an på dine unikke behov og ønsker til funktionalitet. Er du til en topmadras, der bruger din kropstemperatur til at forme sig efter kroppen, er memory skum måske valget til dig. Den giver fornem støtte og holder godt på varmen, hvis du fryser om natten. Er du derimod til en ventilerende topmadras, der tilbyder trykaflastning, så du ikke synker for meget ned i madrassen og ikke er for varm, er Latex det oplagte valg.

Investér i god nattesøvn med en Signatur kontinentalseng
Er du af den overbevisning, at god nattesøvn er lig med velvære, livskvalitet og et godt helbred, bør du investere i en kvalitetsseng med udgangspunkt i dine behov. En NORHLAND - Signatur Kontinental tilbyder alle de vigtige egenskaber, som danner fundamentet for den gode søvn. Den tilgodeser alle dine søvnpræferencer - og du har mulighed for at vælge fasthed, topmadras og ben sådan at sengen er ideel for dig.

Teknisk information

Teknisk info
BrandNorhland
TypeKontinentalseng
Produceret iDanmark
SerieSignatur
Garanti15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEXJa
Højde64 cm. total (19 cm. ben, 20 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 7 cm. topmadras)
Længde200 cm
Bredde180 cm
FarveLys grå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisenAltid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
MadrastypeSpringmadras (pocketfjedre)
Fjedre5-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
PolstringVentilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjeningNej
Kan styres fra APPNej
Lys under sengenNej
Skal den samlesMeget simpel at samle, kræver ingen værktøj
StofNorhland eksklusiv møbelstof
Topmadras7 cm Norhland Signatur topmadras (latex- eller wonderpur) i vaskbart betræk
AntiskridNej
BenStandard er 19 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis designet og fremstillet i Danmark. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere