Chat with us, powered by LiveChat
brandImage

Signatur Kontinental 180x200 cm

Gratis levering - læs mere
 • Attribute icon Dansk design og håndværk
 • Attribute icon Valgfri 7 cm Norhland Signatur topmadras med vaskbart betræk
 • Attribute icon Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • Attribute icon Uovertruffen komfort i hele 3 lag
 • Attribute icon Produceret i Danmark
 • Attribute icon 15 års garanti
 • Attribute icon Totalhøjde med 19 cm ben: 64 cm
 • Attribute icon GRATIS levering 10-25 hverdage (På nær ikke-brofaste ø'er) - (Læs mere)
 • Attribute icon Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Attribute iconRentefri finansiering - (Læs mere)
 • Attribute icon Altid op til 50% på gavle

Konfigurer Signatur Kontinental 180x200 cm

Tilvalg

Sommerudsalg

* påkrævede felter

Luk vinduet

22.995 kr

Signatur Kontinental 180x200 cm
Signatur Kontinental 180x200 cm

På lager

Beskrivelse

Er det en kontinentalseng du drømmer om, så er her et godt bud på lige sådan en, til en meget fornuftig og skarp pris. 

Det får du:

 • Komplet kontinentalseng inkl. valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen
 • Hele 3 lækre komfortlag - Boxmadras, springmadras og topmadras.
 • Springmadrassen består af responsive pocketfjedre, som sikrer en meget stabil seng.
 • Fjedrene er inddelt i 5 komfortzoner
 • Topmadrassen kan vælges i Latex eller Wonderpur med vaskbart betræk.
 • 15 års garanti på ramme- og fjederbrud.

Med denne unikke Signatur kontinentalseng fra Norhland er du et skridt tættere på den optimale nattesøvn. Det er sengen til den kvalitetsbevidste køber, der ved, hvad god velvære og komfort er, når man ser det. Det er en af vores topmodeller i Signatur serien, og den er fremstillet af eksklusive materialer på en dansk fabrik i Jylland. Det betyder at du får en uovertruffen, lækker Norhland kontinentalseng, som produceres under ordentlige forhold af fagligt stolte håndværkere, som tager opgaven alvorligt.

Da du tilbringer cirka en tredjedel af dit liv i en seng, er det vigtigt, at det er den helt rigtige seng. Sætter du pris på en formidabel kontinentalseng, der lever op til strenge kvalitetskrav og sikrer dig en bedre livskvalitet - er denne Signatur Kontinental det oplagte valg, når du skal have ny dejlig kontinentalseng. 

Søvnkvalitet i tre lag

En af de fornemmeste egenskaber ved en kontinentalseng er, at den er tredelt. Det er tre lags gennemtænkt og rendyrket kvalitet fra top til bund, som faciliterer mange års grobund for optimal søvn og livskvalitet. Denne Norhland kontinentalseng er et glimrende eksempel på, hvorledes man har formået at skabe en god seng i høj kvalitet, der imødekommer forbrugernes behov på bedste vis. Den er fremstillet således, at vi først har en 7 cm topmadras i enten latex eller wonderpur som sikrer en sublim liggekomfort.

Dernæst kommer der en vendbar springmadras med pocketfjedre og til sidst en støttende boksmadras i bunden. De responsive pocketfjedre i springmadrassen er indelt i 5 zoner. På den måde skabes den mest optimale støtte for skulder og hofte, da det er nogle af de steder på kroppen, hvor man er tilbøjelig til at synke dybt ned i madrassen.

Vælg seng og topmadras efter behov

Om du skal vælge en Wonderpur eller en Latex topmadras kommer meget an på dine unikke behov og ønsker til funktionalitet. Er du til en topmadras, der bruger din kropstemperatur til at forme sig efter kroppen, er memory skum et godt valg til dig. Den giver fornem støtte og holder godt på varmen, hvis du fryser om natten. Er du derimod til en ventilerende topmadras, der tilbyder trykaflastning, så du ikke synker for meget ned i madrassen og ikke er for varm, er Latex det oplagte valg.

Investér i god nattesøvn med en Signatur kontinentalseng

Er du af den overbevisning, at god nattesøvn er lig med velvære, livskvalitet og et godt helbred, bør du investere i en kvalitetsseng fra Norhland med udgangspunkt i dine behov. En Signatur Kontinental fra Norhland tilbyder alle de vigtige egenskaber, som danner fundamentet for den gode søvn. Den tilgodeser alle dine søvnpræferencer - og du har mulighed for at vælge fasthed, topmadras og ben sådan at sengen er ideel for dig.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Kontinentalseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 64 cm. total (19 cm. ben, 20 cm. madras (bund), 18 cm. madras (midt), 7 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering til kantstenen (på nær ikke-brofaste ø'er)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre)
Fjedre 5-zoners pocketfjedre
Polstring Ventilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 7 cm Norhland Signatur topmadras (latex- eller wonderpur) i vaskbart betræk
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

Alletiders gode oplevelse

2024

Alletiders gode oplevelse at handle med Sengetid.

Sengen lever fuldt op til min forventning og madrassen er lige tilpas.

Det er en fornøjelse at lægge sig i sengen om aftenen og få en rigtig god aflastning og nattesøvn.

Vi har fået venlig og reel betjening...

2024

Vi har fået venlig og reel betjening online. Sengene er leveret sent på dagen, men af umådelig hjælpsomme mennesker. De er som lovede og vi får en god nats søvn i dem.

Dejlig oplevelse

2024

Dejlig oplevelse, ingen problemer alt i alt er jeg en glad og tilfreds kunde!. Sengen lever helt op til mine forventninger, har haft sengen i 5 måneder. Og man ligger stadigvæk lige så godt som da jeg modtog den :-) det var alle 4 ugers ventie tid vær :-)

Rigtig god oplevelse!

2024

Vi har købt en ny seng hos sengetid.dk og er yderst tilfreds både med service og det leverede produkt! Alt levede op til vores forventninger og fik endda leveret sengen en uge før tid. Kan varmt anbefales.

Ordre 30091

Vi købte en seng hos Sengetid. Desværre viste det sig den ikke passede til os. Hele vejen igennem køb, samtaler, og endeligt returnering har vi fået en service der fortjener ikke 5 men 10 stjerner.

Hold da op, hvis alle firmaer behandlede deres kunder sådan ville der slet ikke være brug for trustpilot :) TAK!! for ekstrem fin service.