Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Luksus Elevation 180x210 cm

27.995 kr

 • Dansk design og håndværk
 • OKIMAT motor - Høj kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening
 • Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 59 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Signatur Luksus Elevation 180x210 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

27.995 kr

Signatur Luksus Elevation 180x210 cm
Signatur Luksus Elevation 180x210 cm

På lager

Beskrivelse

Er du på udkig efter en ny seng med elevation, hvor både madras og elektronik er i højsædet, så er NORHLAND - Signatur Luksus Elevation en oplagt mulighed for dig.

Det får du:

 • Komplet seng inkl. Valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen
 • Vendbar madras med posefjedre af høj kvalitet, som er pakket ind i kvalitetsskum for optimal komfort.
 • Der er 28 lameller, hvoraf de midterste lameller er justerbare.
 • 5 års fuld garanti på motor.
 • Valgfri ben i eksklusiv egetræ
 • Topmadras vævet i bamboo med vaskbart betræk.
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud.


Fås yderligere i alle størrelser fra 80x200 til 180x210 – Specielmål kan fremstilles ved nærmere aftale, kontakt os for nærmere info. 

Alle har brug for god søvn. Så simpelt er det. Men at finde den helt rette seng er ikke altid lige let. Vi mener dog at det bliver lidt nemmere med denne lækre NORHLAND – Signatur Luksus Elevation. Her får du en ekstremt flot og stilren seng, hvor komfort og funktionalitet er i højsædet. Sætter du pris på dansk kvalitet, og værner du om din søvnkvalitet, er det her sengen for dig. Som med alle vores senge og modeller sikrer vi, at materialer og arbejdsvilkår er optimale. Derfor bliver den produceret her i Danmark, således at vi kan tilbyde kvalitetsbevidste og kræsne forbrugere ypperlig sengekomfort i et flot og elegant design, der pryder ethvert soveværelse.

Elevationsseng med fokus på fleksibilitet og liggekomfort
Sengen er designet med ét for øje, nemlig hvordan man skaber fundamentet for et fleksibelt sovemiljø kombineret med komfort. Den er derfor bygget op af en springmadras med pocketfjedre, som er udstyret med hele 5 zoner med skulder- og hofte-trykaflastning. Formålet med konfortzonerne er at give maksimal støtte de steder, hvor man synker ned i madrassen, og selve pocketfjedrene tilfører fastheden i sengen. Den fås i medium, fast eller ekstra fast fasthed, og i forhold til hvad du skal vælge her, henviser vi til vores guide til valg af fasthed som du finder nederst på vores hjemmeside.

Yderligere har vi et lag skum over fjedrene, som er pakket ind i en tyk tekstil, der er utrolig slidstærk. Og så er den udstyret med en OKIMAT motor, som er en utrolig driftsikker motor med trådløs fjernbetjening. Der medfølger 5 års garanti på motoren. Sengen har en ramme, der er yderst stabil og brudsikker, hvorfor denne kommer med hele 15 år brudgaranti - det samme er gældende for fjedrene.

Husk den rigtige topmadras
Du må ikke undervurdere værdien af en topmadras. Den har stor indvirkning på din søvnkvalitet. Med denne Signatur Luksus Elevation følger en vaskbar luksus topmadras på hele 10 cm, som fås i to typer: Latex eller Memory skum. Memory skum er ideelt til forbrugeren, der søger en ekstra støttende topmadras. Memory skum bruger nemlig kroppens varme til at forme sig efter kroppen og giver hermed rigtig god støtte, samtidigt med at den holder på varmen. Er du derimod interesseret i en varmeregulerende topmadras, som aflaster tryk i nakke, hofte, skulder og lænd, er vores Latex topmadras et oplagt valg.

Støjsvag og mobil
Motoren kommer fra OKIMAT og giver dig et utal af fleksible muligheder i forhold til at kunne se TV i en bedre position, læse en god bog eller sidde op at spise morgenmad. Pludselig er din seng ikke en bare en seng - den er et hjem, hvor du lader op til dagens gøren og laden. Investér i din egen livskvalitet og velvære med en seng, der giver dig den støtte og de muligheder, du har behov for i din dagligdag.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 59 cm. total (19 cm. ben, 12 cm. ramme, 18 cm. madras, 10 cm. topmadras)
Længde 210 cm
Bredde 180 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre 5-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
Polstring Ventilerende komfortskum
Motor OKIN BASIC - trådløs fjernbetjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Antal lameller 28 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 10 cm luksus topmadras m. latex- eller wonderpur kerne, i ventilerende bamboo 3D betræk som er vaskbart
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere