Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Luksus Box 90x200 cm

10.595 kr

 • Dansk design og håndværk
 • Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 52 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Signatur Luksus Box 90x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

10.595 kr

Signatur Luksus Box 90x200 cm
Signatur Luksus Box 90x200 cm

På lager

Beskrivelse

Hvorfor vælge lige præcis denne seng?

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen.
 • Findes i tidløse farver - Sort, Mørkegrå og Lysegrå.
 • To lag fjedre til at øge komforten. Nederste lag er med bonell fjedre og øverste lag er med posefjedre (Pocketfjedre).
 • Topmadras på hele 10 cm med vaskbart betræk i enten Latex eller Memory skum.
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud, som en indikation på den gode kvalitet.

Leder du efter en seng af høj kvalitet, som er solid, robust og kan holde i mange år? Med vores Signatur Luksus Box fra Norhland får du en rigtig god kvalitetsseng, der er produceret på en dansk fabrik, hvor kvalitetssikring er en fyldestgørende del af den daglige arbejdsproces. Denne model er en af vores absolutte topmodeller inden for bokssenge og henvender sig til de kræsne købere, der gerne vil have meget værdi for relativt små penge. Hvis man ønsker en seng, der er simpel og stilren, samt let at gå til, hvor der kun skal monteres ben, er dette et glimrende valg. Det er en alsidig og komplet kvalitetsseng, som opfylder langt de fleste menneskers behov og præferencer.

Lukseriøs boxmadras i simpelt design

Signatur Luksus Box er en forholdsvis simpel boxmadras med tidløse detaljer, men dog alligevel ret kompleks, når vi kigger på selve opbygningen af madrassen. Her får du en boxseng, der er udstyret med hele to lag fjedre. Det er nederste lag er Bonell-fjedre, som sikrer stabiliteten i sengen. Øverst har den et lag pocketfjedre med 5 komfortzoner, som bl.a. hjælper til at stabilisere kroppen de steder, hvor man ellers vil synke langt ned - særligt ved skulder og hofte. Den fås i fasthederne medium, fast eller ekstra fast, og hvad du skal vælge her, afhænger meget af din vægt. Her henviser vi til vores guide til valg af fasthed, som du kan finde nederst på vores hjemmeside.

Over fjedrene har vi et lag skum, der er fremstillet af polyether, som er pakket ind i tyk slidstærkt møbel tekstil. Helt øverst har vi en vaskbar topmadras som fås i to typer: Latex eller Memory skum på hele 10 cm. Luksus topmadrassen er vævet i bambus, som giver en ventilerende effekt. Hele boxen er omsluttet af en solid træramme af langtidsmodnet svensk fyrretræ, som kommer med 15 års garanti på rammebrud. Du får i øvrigt også 15 års garanti på fjedrene.

Vælg en topmadras, der passer til dine behov

Der er mange, der er af den overbevisning, at selve sengen udgør den totale oplevelse af, hvad en god seng er. Men god søvn kommer ikke alene af sengen. Topmadrassen har også en stor effekt på din søvnkvalitet, idet den har direkte indvirkning på din liggekomfort. Om du mest er til vores Latex eller Memory foam, kommer an på dine individuelle behov og præferencer. Uovertruffen liggekomfort opfattes individuelt, hvor nogle vil foretrække en Latex topmadras, som er ventilerende, og trykaflastende så du ikke synker for langt ned i madrassen. Fryser du derimod om natten, kan en memory skum topmadras afhjælpe dette problem, da den bruger kroppens varme til at forme sig efter din krop. Den holder godt på varmen og giver en også formidabel støtte de relevante steder, som skulderen, lænden og ryggen.

Fås i alle størrelser

Med denne Signatur Luksus Box investerer du i en lækker seng, der sikrer dig god nattesøvn de næste mange år. Det er en budgetvenlig seng, som lever op til langt de flestes forventninger til en kvalitetsseng. Har du brug for en konventionel seng, der er simpel og lavet med henblik på god liggekomfort, er Signatur Luksus Box en oplagt mulighed for dig.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Boxseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 52 cm. total (19 cm. ben, 23 cm. madras, 10 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 90 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
Madrastype Boxmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre 5-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
Polstring Ventilerende komfortskum
Har trådløs fjernbetjening Nej
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras Valgfri Luksus topmadras med lækkert betræk af naturligt bambus, som er vaskbart
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Meget lækker elevationsseng

Vi har lige modtaget en dobbelt elevationsseng, som er genialt lækker!!! Og til en absolut rimelig pris (tilbud). God oplevelse hele vejen igennem fra bestilling til levering og opstilling. Kan på det varmeste anbefales!

Se flere