Chat with us, powered by LiveChat

Signatur Elevation 90x200 cm

16.595 kr

 • Dansk design og håndværk
 • OKIMAT motor - Høj kvalitet m. 5 års fuld garanti
 • Trådløs fjernbetjening
 • Valgfri 7 cm Norhland Signatur topmadras med vaskbart betræk
 • Valgfri eksklusive runde egetræsben
 • 5 komfortzoner
 • Produceret i Danmark
 • 15 års garanti
 • Totalhøjde med 19 cm ben: 56 cm
 • GRATIS levering 10-20 hverdage - (Læs mere)
 • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
 • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Signatur Elevation 90x200 cm

* påkrævede felter

Luk vinduet

16.595 kr

Signatur Elevation 90x200 cm
Signatur Elevation 90x200 cm

På lager

Beskrivelse

Er du på udkig efter en ny og moderne elevationsseng? Så er dette en seng til et meget fornuftigt budget, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken liggekomfort eller elektronik.

 Det får du:

 • Komplet seng inkl. Valgfri topmadras, ben og levering til kantstenen
 • Vendbar madras med posefjedre af høj kvalitet, som er pakket ind i kvalitetsskum for optimal komfort.
 • Der er 28 lameller, hvoraf de midterste lameller er justerbare.
 • 5 års fuld garanti på motor.
 • Topmadras med vaskbart betræk.
 • 15 års garanti på ramme og fjedre brud.


Fås yderligere i alle størrelser fra 80x200 til 180x210 – Specielmål kan fremstilles ved nærmere aftale, kontakt os for nærmere info.  

I jagten på den ultimative seng kommer du ikke udenom denne lækre elevationsseng, Norhland Signatur Elevation. Det er ét af vores flagskibe inden for Norhland-serien, som tilbyder al den komfort og fleksibilitet, du overhovedet kan forestille dig. Det er en elegant og stilren seng, der med sine rene linjer og minimalistiske eksteriør er en sand fryd for øjet. Finkæmmer du terrænet for at finde den perfekte seng, der både giver en formidabel søvn, men som også er belejlig, når du fx skal se TV eller læse en bog, er dette helt klart en seng der er værd at tage med i dine overvejelser. Den er desuden danskproduceret under ordnede forhold og bliver fremstillet af rendyrkede kvalitetselementer.

Elevationsseng med uovertruffen komfort
Vores NORHLAND - Signatur Elevation er bygget op på den måde, at den har en springmadras med pocketfjedre i 5 zoner med skulder- og hoftezoner til at give maksimal støtte de steder, hvor der er ekstra pres på madrassen. Pocketfjedrene er dem der styrer hvor fast madrassen er. Den fås i medium, fast eller ekstra fast fasthed. I forhold til hvilken fasthed du skal vælge, henviser vi til vores guide omkring valg af fasthed, som du finder nederst på vores hjemmeside. Når vi så kigger over fjedrene, har vi et lag skum, som er pakket ind i en tyk tekstil, der er utrolig slidstærkt. Denne model er udstyret med en trådløst, OKIMAT motor, som er noget af det absolut fremmeste inden for motorer og teknik til elevationssenge. Yderst støjsvag og driftssikker.

Luksuriøs topmadras
Vores NORHLAND- Signatur Elevation kommer også med en 7 cm topmadras i enten Latex eller memory foam som sikrer en sublim liggekomfort. Hvilken type topmadras du skal vælge, er op til ens personlige behov og præference. Har du det koldt om natten, og nyder du at ligge en smule sunket ned i din madras, er vores Memory foam model en fremragende topmadras med sådanne egenskaber, idet den bruger kropstemperaturen til at forme sig efter kroppen. Den holder godt på varmen og yder god support relevante steder. Ønsker du derimod en kølende og ventilerende topmadras, der har en trykaflastende effekt, så du ikke synker ned i madrassen, er vores Latex model det oplagte valg.

Maksimal fleksibilitet og velvære
Har du behov for en seng, der er mere end blot en seng, du kan sove i, er denne Signatur Elevation den rette seng for dig. Du får al den fleksibilitet du har brug for, idet man både kan justere fodende og hovedende, så du kan indfinde dig i den position, der er optimal for dig. Læs en god bog, få morgenmad på sengen eller se en god film. Der er et utal af muligheder med denne seng og vi giver hele 15 års garanti på både fjedre- og rammebrud samt 5 år på motoren.

Teknisk information

Teknisk info
Brand Norhland
Type Elevationsseng
Produceret i Danmark
Serie Signatur
Garanti 15 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEX Ja
Højde 56 cm. total (19 cm. ben, 12 cm. ramme, 18 cm. madras, 7 cm. topmadras)
Længde 200 cm
Bredde 90 cm
Farve Lysegrå, Mørkegrå, Sort
Inkl. i prisen Altid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
Madrastype Springmadras (pocketfjedre/multipocketfjedre)
Fjedre 5-Zoners pocket/multipocketfjedre (Optil 504 stk. / m2).
Polstring Ventilerende komfortskum
Motor OKIN BASIC - trådløs fjernbetjening
Garanti på motor 5 års fuld garanti på motor
Har trådløs fjernbetjening Ja
Kan styres fra APP Nej
Lys under sengen Nej
Antal lameller 28 stk hvoraf de midterste er justerbar
Skal den samles Meget simpel at samle, kræver ingen værktøj
Stof Norhland eksklusiv møbelstof
Topmadras 7 cm Norhland topmadras (latex- eller memory foam) i vaskbart betræk
Antiskrid Nej
Ben Standard er 19 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis dansk designet og fremstillet i enten Danmark eller Sverige. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere